- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
tamam canım bakalım ben verebilmiş miyim regl belasına rağmen:) ah bu sevgilileerrrr:)Forumda da vardır yapan göz atayım bu gece bakayım ne yorum yapmışlar. Sevgilimle birlikte yapmıştım o da vermişti 5-6 kilo o da almadı sonra onu. Bu arada ben kaçamağımı bu akşam yaptım sevgilim saolsunŞimdi o yüzden yürüyüşe gidiyorum bir saat yürüyeyim yarın da kaçamak yok bana bu arada sabah tartıldıydım karatayla da vermişim 1 kilo:) Hem de hiç aç kalmıyorum
hahahaSu regl varya su regl ah bu regl donemi icime bir canavar kaciyo arkadasss.bu ne siddet bu celal!!
Bu sebeple sabah kkk
Aksam zıkkımın koku
kız bi baktım daaa. o kahvaltı listesi ne öyle. kesme şeker ve kahveeeDeniyorum bakalım nasıl olacak kilo vercez diye denemediğim şey kalmadıydı :) İsveç diyeti 13 gün sürüyor ben geçen sene 10 gün yapmıştım 5 kilo verdiydim geri de almadım sonra dikkat edince aslında onu yapabilirim bir ay sonra falan iyi aklıma getirdin 6 gün yapsam yeter:)
Sevgiiii hic bakma hiic dogru bi beslenme sekli degil cok sagliksiz.kilo vermesi duranlar haftada 1 gun herseyi serbest yesinler ama gercekten aradan tam 6 gun gecmesi gerekiyo ve bu 6 gun icerisinde en ufak kacamak olmamasi gerekiyo.katojen diyetlerin ozu bukız bi baktım daaa. o kahvaltı listesi ne öyle. kesme şeker ve kahveee
bi de öğlen ve akşam illa belirtilen şeyleri mi yemek gerekiyo? öyle mi yaptın?
yokk yapmayı düşünmüyorum canımm korkmaaSevgiiii hic bakma hiic dogru bi beslenme sekli degil cok sagliksiz.kilo vermesi duranlar haftada 1 gun herseyi serbest yesinler ama gercekten aradan tam 6 gun gecmesi gerekiyo ve bu 6 gun icerisinde en ufak kacamak olmamasi gerekiyo.katojen diyetlerin ozu bu
Aynen oyle tartida kendielrini az gorunce kilo verdim saniyo insanlar ama onemli olan vucuttan neyin eksildigi.sirf bu yuzden ayni boy ve ayni agirliktaki insanlar birbirinden daha farkli gorunebiliyo.yokk yapmayı düşünmüyorum canımm korkmaaçok sağlıksız gerçekten de ve ben verilen kiloların vücutta o kadar farkedildiğini düşünmüyorum okudum bazı yorumları 13 günde 12 kilo veren var. bence sırf kastan gidiyo ve 12 kilo veren biri sadece 3 kilo vermiş gibi görünür
hımm madem sağlıksızsa bende yapmiim.kahvaltı bölümü kafamı karıştırıodu benimde.yokk yapmayı düşünmüyorum canımm korkmaaçok sağlıksız gerçekten de ve ben verilen kiloların vücutta o kadar farkedildiğini düşünmüyorum okudum bazı yorumları 13 günde 12 kilo veren var. bence sırf kastan gidiyo ve 12 kilo veren biri sadece 3 kilo vermiş gibi görünür
Evet ne yazıyorsa aynen yedim et yiyemediğim için tavuk yedim sadece onu değiştirdim bazen de öğle yemeğiyle akşam yemeğinin yerini değiştirdim valla baya verdiriyo zor ama bilmiyom cesaretim gelirse yaparımkız bi baktım daaa. o kahvaltı listesi ne öyle. kesme şeker ve kahveee
bi de öğlen ve akşam illa belirtilen şeyleri mi yemek gerekiyo? öyle mi yaptın?
evet canım bende onu kastediyorum kesinlikle. birazdan bi foto paylaşıcam bahsettiğim farkı daha iyi anlayıp böyle diyetlere yönelinmemesi için:)Aynen oyle tartida kendielrini az gorunce kilo verdim saniyo insanlar ama onemli olan vucuttan neyin eksildigi.sirf bu yuzden ayni boy ve ayni agirliktaki insanlar birbirinden daha farkli gorunebiliyo.
yapma yapma:) en iyisi sağlıklı beslenmehımm madem sağlıksızsa bende yapmiim.kahvaltı bölümü kafamı karıştırıodu benimde.
yokk yapmayı düşünmüyorum canımm korkmaaçok sağlıksız gerçekten de ve ben verilen kiloların vücutta o kadar farkedildiğini düşünmüyorum okudum bazı yorumları 13 günde 12 kilo veren var. bence sırf kastan gidiyo ve 12 kilo veren biri sadece 3 kilo vermiş gibi görünür
canım olur böyle günler. önümüzdeki günlerde toparlamaya çalış:)kızlar bugün cok hastaydim
midem bulandi sonrada migrenim tuttu
menü düzensiz
Saat 15,30 gibi yarim dilim kepek ekmeği
1 parça beyaz peynir
Aksam rahatsizligim gecince ne kadar ac olduğumu farkettim
2 yuvarlak küçük poğaça yedim
kızkardeşim yapmış
şimdide sütlü türk kahvesi içiyorum
kötü bigündü....
Aynen oyle tartida kendielrini az gorunce kilo verdim saniyo insanlar ama onemli olan vucuttan neyin eksildigi.sirf bu yuzden ayni boy ve ayni agirliktaki insanlar birbirinden daha farkli gorunebiliyo.
hayır hiç farketmez demiyorum canım elbet farkedilmiştir ama 6 kilo değil de 3 kilo farketmiştir mesela. çünkü 500 kaloriyi geçmeyen bi menüsü varValla ben verince vücutta fark edildi 10 günde giremediğim pantolonun içine girmiştim bir de kastan gitmesin diye de yürüdüm her gün biraz da hareket yaptım bir de bol su içmiştim sudan gitmesin diye zaten bu kısa süreli diyetlerin hiçbiri sağlıklı değil canım bu bir gerçek zaten ama dedim nasılsa kısa süre bir şey olmaz dedim yaptım sonuç da aldım birkaç arkadaş da yaptı onlar da iyi sonuç aldılar hatta şaşırmıştım sonucu görünce ama diyorum ya gerçekten yapması zor sağlığımı da etkilemedi diyetistene de gidiyordum o zaman o da yapabilirsin ama 6 günü geçirme demişti sonra kas yağ ölçümü yaptık kaslar yerindeydi
hayır hiç farketmez demiyorum canım elbet farkedilmiştir ama 6 kilo değil de 3 kilo farketmiştir mesela. çünkü 500 kaloriyi geçmeyen bi menüsü varve araştırdım biraz, senin bünyen çok güçlüymüş demek ki. bünyesi güçlü olmayanlarda kalp kasının zayıfladığı bile tespit edilmiş ( kastan gittiği için )
aynen öyle canım baktın mı fotolara?Güçlü aslında diyetisyenim de demişti senin hiçbir sağlık sorunun yok demişti sağlık sorunu olanlara önermiyormuş az kalorili çünkü ama yine de yapmam ya azar azar gitsin acelem yok aralığa kadar buradayım :) Karatay güzel sağlıklı her şeyden yemek güzel zaten önemli olan fast food şekerli içecekler vs uzak durmak böyle olunca sağlığın da gayet güzel olyor
Su regl varya su regl ah bu regl donemi icime bir canavar kaciyo arkadasss.bu ne siddet bu celal!!
Bu sebeple sabah kkk
Aksam zıkkımın koku
Evet canimcim benimCanım karatayı yapan sen miydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?