Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Su regl varya su regl ah bu regl donemi icime bir canavar kaciyo arkadasss.bu ne siddet bu celal!!
Bu sebeple sabah kkk
Aksam zıkkımın koku

tamam canım bakalım ben verebilmiş miyim regl belasına rağmen:) ah bu sevgilileerrrr:)

kız bi baktım daaa. o kahvaltı listesi ne öyle. kesme şeker ve kahveee
bi de öğlen ve akşam illa belirtilen şeyleri mi yemek gerekiyo? öyle mi yaptın?

Sevgiiii hic bakma hiic dogru bi beslenme sekli degil cok sagliksiz.kilo vermesi duranlar haftada 1 gun herseyi serbest yesinler ama gercekten aradan tam 6 gun gecmesi gerekiyo ve bu 6 gun icerisinde en ufak kacamak olmamasi gerekiyo.katojen diyetlerin ozu bu

yokk yapmayı düşünmüyorum canımm korkmaa çok sağlıksız gerçekten de ve ben verilen kiloların vücutta o kadar farkedildiğini düşünmüyorum okudum bazı yorumları 13 günde 12 kilo veren var. bence sırf kastan gidiyo ve 12 kilo veren biri sadece 3 kilo vermiş gibi görünür

Aynen oyle tartida kendielrini az gorunce kilo verdim saniyo insanlar ama onemli olan vucuttan neyin eksildigi.sirf bu yuzden ayni boy ve ayni agirliktaki insanlar birbirinden daha farkli gorunebiliyo.

hımm madem sağlıksızsa bende yapmiim.kahvaltı bölümü kafamı karıştırıodu benimde.

Evet ne yazıyorsa aynen yedim et yiyemediğim için tavuk yedim sadece onu değiştirdim bazen de öğle yemeğiyle akşam yemeğinin yerini değiştirdim valla baya verdiriyo zor ama bilmiyom cesaretim gelirse yaparım ben zaten kahvaltıyı sevmiyorum o yüzden bana kolay geldiydi o kahve işi bazı günler bir dilim kızarmış ekmek de var o zaman güzel oluyor

Aynen oyle tartida kendielrini az gorunce kilo verdim saniyo insanlar ama onemli olan vucuttan neyin eksildigi.sirf bu yuzden ayni boy ve ayni agirliktaki insanlar birbirinden daha farkli gorunebiliyo.
evet canım bende onu kastediyorum kesinlikle. birazdan bi foto paylaşıcam bahsettiğim farkı daha iyi anlayıp böyle diyetlere yönelinmemesi için:)
hımm madem sağlıksızsa bende yapmiim.kahvaltı bölümü kafamı karıştırıodu benimde.
yapma yapma:) en iyisi sağlıklı beslenme

kızlar bugün cok hastaydim
midem bulandi sonrada migrenim tuttu
menü düzensiz

Saat 15,30 gibi yarim dilim kepek ekmeği
1 parça beyaz peynir

Aksam rahatsizligim gecince ne kadar ac olduğumu farkettim
2 yuvarlak küçük poğaça yedim
kızkardeşim yapmış

şimdide sütlü türk kahvesi içiyorum

kötü bigündü....

Kızlarrr şok diyetlerde "kastan gidiyor" dediğimiz olayı ve yağdan kilo vermenin ne kadar önemli olduğunu (bunun için de tek yolun sağlıklı beslenmek olduğunu) daha iyi anlamanız için fotoğraf paylaşmak istedim.

Bakın bunun biri yağ dokusu biri kas dokusu. işgal ettikleri alana dikkat edin, kastan kilo verseniz vücudunuzda ne kadarcık değişim olur tahmin edin.

ve bu vücudu inceleyin. farklı kilolarda ama kilo aldıkça inceliyo sizce neden?

Valla ben verince vücutta fark edildi 10 günde giremediğim pantolonun içine girmiştim bir de kastan gitmesin diye de yürüdüm her gün biraz da hareket yaptım bir de bol su içmiştim sudan gitmesin diye zaten bu kısa süreli diyetlerin hiçbiri sağlıklı değil canım bu bir gerçek zaten ama dedim nasılsa kısa süre bir şey olmaz dedim yaptım sonuç da aldım birkaç arkadaş da yaptı onlar da iyi sonuç aldılar hatta şaşırmıştım sonucu görünce ama diyorum ya gerçekten yapması zor sağlığımı da etkilemedi diyetistene de gidiyordum o zaman o da yapabilirsin ama 6 günü geçirme demişti sonra kas yağ ölçümü yaptık kaslar yerindeydi

canım olur böyle günler. önümüzdeki günlerde toparlamaya çalış:)

Canım diğer diyetleri bilmem ama ben bunla iyi sonuç aldım giyemediğim bir pantolon vardı onu giyebildim sonradan da geri almadım ta ki 4-5 ay sonra hamburgere dadanana kadar Bir de diyetisten kontrolündeydim kastan gitmedi çok şükür çünkü sporumu yaptım

hayır hiç farketmez demiyorum canım elbet farkedilmiştir ama 6 kilo değil de 3 kilo farketmiştir mesela. çünkü 500 kaloriyi geçmeyen bi menüsü var ve araştırdım biraz, senin bünyen çok güçlüymüş demek ki. bünyesi güçlü olmayanlarda kalp kasının zayıfladığı bile tespit edilmiş ( kastan gittiği için )

Güçlü aslında diyetisyenim de demişti senin hiçbir sağlık sorunun yok demişti sağlık sorunu olanlara önermiyormuş az kalorili çünkü ama yine de yapmam ya azar azar gitsin acelem yok aralığa kadar buradayım :) Karatay güzel sağlıklı her şeyden yemek güzel zaten önemli olan fast food şekerli içecekler vs uzak durmak böyle olunca sağlığın da gayet güzel olyor

aynen öyle canım baktın mı fotolara?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…