aynen öyle canım baktın mı fotolara?
Evet canimcim benim
Yok canimcim insan diyet ve az yemek kavramlarini birlestirince sasiriyo boyle ilk zamanlar:)bool bol ye afiyet sifa olsun ama yaramasin:)Sen tecrübelisin ben çok doyuyorum hiç aç kalmyıorum 4 gündür karatayla:) acaba çok mu yiyorum anlamadım ama ne yazıyorsa kahvaltıda onları yiyorum aslında
Yok canimcim insan diyet ve az yemek kavramlarini birlestirince sasiriyo boyle ilk zamanlar:)bool bol ye afiyet sifa olsun ama yaramasin:)
Verirsin verirsin ama ben herguun yurudum hemde cocukla:)birde ben emziriyorum oturdugum yerde kalori yakiyorum onunda etkisi buyuk.yani benim kadar veremezsen dert etme 1 ayda ideali 4-5 kilo.ben bundan sonra menulerimi resimli paylasmaya karar verdim insanlar hem o kadar yiyip hem kilo verdigime inanmiyolar:)Yaramasın yaramasınİnşallah bende senin gibi verebilirim 2 ay sabredicem bırakmıcam karatayı sevdim alıştım da:) zaten sık sık yemek bana göre değil
Verirsin verirsin ama ben herguun yurudum hemde cocukla:)birde ben emziriyorum oturdugum yerde kalori yakiyorum onunda etkisi buyuk.yani benim kadar veremezsen dert etme 1 ayda ideali 4-5 kilo.ben bundan sonra menulerimi resimli paylasmaya karar verdim insanlar hem o kadar yiyip hem kilo verdigime inanmiyolar:)
Kesinlikle yarayacak 50lilere inip bana tatli ismarlicaksiniz:):)Paylaş canım çok iyi olur takip ederim ben de seni:) Bebiş olunca da sürekli hareket ediyorsundur o da faydalı olmuştur. Amacım o zaten ayda 4-5 versem yeter:) Ben de doyuyorum işte garip geldi birden hep aç kalmaya alıştık ya diyetlerde karatayda tam terisni yapıyoruz ama işe yarayacak gibi duruyor bende
Kesinlikle yarayacak 50lilere inip bana tatli ismarlicaksiniz:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?