Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Sen tecrübelisin ben çok doyuyorum hiç aç kalmyıorum 4 gündür karatayla:) acaba çok mu yiyorum anlamadım ama ne yazıyorsa kahvaltıda onları yiyorum aslında
Yok canimcim insan diyet ve az yemek kavramlarini birlestirince sasiriyo boyle ilk zamanlar:)bool bol ye afiyet sifa olsun ama yaramasin:)

Yaramasın yaramasın İnşallah bende senin gibi verebilirim 2 ay sabredicem bırakmıcam karatayı sevdim alıştım da:) zaten sık sık yemek bana göre değil
Verirsin verirsin ama ben herguun yurudum hemde cocukla:)birde ben emziriyorum oturdugum yerde kalori yakiyorum onunda etkisi buyuk.yani benim kadar veremezsen dert etme 1 ayda ideali 4-5 kilo.ben bundan sonra menulerimi resimli paylasmaya karar verdim insanlar hem o kadar yiyip hem kilo verdigime inanmiyolar:)

Paylaş canım çok iyi olur takip ederim ben de seni:) Bebiş olunca da sürekli hareket ediyorsundur o da faydalı olmuştur. Amacım o zaten ayda 4-5 versem yeter:) Ben de doyuyorum işte garip geldi birden hep aç kalmaya alıştık ya diyetlerde karatayda tam terisni yapıyoruz ama işe yarayacak gibi duruyor bende

Kesinlikle yarayacak 50lilere inip bana tatli ismarlicaksiniz:):)

3.gün
sabah: domates ,1 haşlanmış yımırta,6 zeytin ,2 kutu peynir ,1 dilim ekmek
ara: 1 nescafe
öğle : 1 tabak yoğurt çorbası , elma yulaf kakao ,1 tabak fasulye
ara : kavun
akşam : 2 yemek kaşığı kısır , bir sigara böreği
ara: türk kahvesi
spor: 45 dk yürüyüş
bir baktım da herşeyden yemişim ama ev ziyaretinde olur böyle şeyler gene ucuz atlattığımı düşünüyorum pazar günü kaçamak yerine ben bugünü kaçamak saydım . yarından sonra artık işler daha da ciddileşiyor .

Son düzenleme:
Kızlar ben yanlış bişeyler mi yapıyorum bütün gün diyetimi bozmuyorum 45 dakika yuruyorum ve yeşil çay içiyorum ama daha çok gitmesini bekliyorum yaşlandim mi ne eskiden daha rahat giderdi kilolar sanki offf offf bu direnç nasıl hakkından gelinir? ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…