Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

canım haftada 1 kilo en normal olanı zaten:) biliyorum ilk başlarda hızlı gitmesini bekliyosun ama 80li kilolardakiyle 60lı kilolardakinin verme hızı aynı olmuyo. :) Bak ben 3 haftadır anca 1 kilo verdim. ama 80lerdeyken haftada 3 bile oluyodu:)

Haklısın aslında bir an önce olsun istiyoruz ama bi an once olsa kimse diyet yapmazdi :) sadece diyete ve spora devam etmem yeterli sanırım nette vücudunuzu şaşırtan diyor neyle şaşırtilir ki :) bu hafta tatile gidiyorum ama diyete devam bozmayacam :)

vücudunuzu şaşırtın demek, bazen öğünlerde farklı şeyler yemek, 6 günde bir herşeyi serbest bırakmak, hiç denemediğin bir bitki çayını içmeye başlamak gibi şeyler canım:)

Kizlaaaar dun karatay kompostosu yaptim bugun kahvaltida icrim ben sevdin tadini ara ara boyle yapmayi dusunuyorum.isteyenlere veririm tarifini

Bende regl belası sayesinde +400 le geldim

kilo verenleri tebrik ederim çok iyi ilerliyosunuz bi başlangıç kilonuzla karşılaştırın da görün:) bu bi başarı

Aynen canım 14 gün olmuş diyete başlayalı toplamda 4,5 gitmiş bile Son iki pazardır az az veriyorum ama toplam olarak bakınca dediğin gibi iyi ilerliyoruz

gecen pazar 61.6 cıkmıstım ama ya cok bozuldum valla
ama bde regl donemeım dıye heralde cok sıskınlık var

Aynen oluyor öyle atlat bu dönemi öyle yine tartıl :) İlla şişkinlik oluyor fazla çıkıyoruz kilon zaten fazla olmadığı için daha yavaş verirsin sıkma canını bu hafta daha dikkat et pazara kadar kurtulursun 6lı rakamlardan

ahh inşallah canım inşallah

merhaba kızlar 62.2 kiloyum moralım cok bozuldu
regl dönemi yüzünden canım:) bende mağdurum

Kizlaaaar dun karatay kompostosu yaptim bugun kahvaltida icrim ben sevdin tadini ara ara boyle yapmayi dusunuyorum.isteyenlere veririm tarifini
nasıl oluyo o canım. şeker yasak değil mi bi tek meyvenin şekeriyle mi idare ediliyo :)

Aynen canım 14 gün olmuş diyete başlayalı toplamda 4,5 gitmiş bile Son iki pazardır az az veriyorum ama toplam olarak bakınca dediğin gibi iyi ilerliyoruz
tabi ki:) zaten zaman ne kadar çabuk geçiyo baksana 3. tartılma günü bugün. :) 4,5,6 derken 5 kiloları 10 kiloları arkamızda bırakcaz

Evet canim ayrica kaynatilmiyo ama cok hostu tadi zaten seker tuketmedigimiz icin bana yetti buuz gibi iyi geldi vallahi

kaynatılmıyosa nasıl yapılıyo canım?
Kaynatilinca seker zehre donusuyo tamamen.kuru kayisi,kuru uzum cekirdekli,murdum erigi tarifte kuru incirde varda ben koymadim.bol ceviz badem bi tencereye koyuyoruz uzerine su ekliyoruz bi gece dolapta bekletiyoruz.aromali su kadar hafif degil komposto kadar agir degil ben cok begendim.bende burda karatay yapan bi arkadastan aldim tarifi

ay harika olur o bencedeee:)

Ay yukarda seker yazmisim o zehre donen meyve seker zaten kaynasin kaynamasin zehir.ama meyve komposto pelte yada recel haline geldiginde inanilmaz tehlikeli bilginizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…