canım haftada 1 kilo en normal olanı zaten:) biliyorum ilk başlarda hızlı gitmesini bekliyosun ama 80li kilolardakiyle 60lı kilolardakinin verme hızı aynı olmuyo. :) Bak ben 3 haftadır anca 1 kilo verdim. ama 80lerdeyken haftada 3 bile oluyodu:)Kızlar ben yanlış bişeyler mi yapıyorum bütün gün diyetimi bozmuyorum 45 dakika yuruyorum ve yeşil çay içiyorum ama daha çok gitmesini bekliyorum yaşlandim mi ne eskiden daha rahat giderdi kilolar sanki offf offf bu direnç nasıl hakkından gelinir? ?
Haklısın aslında bir an önce olsun istiyoruz ama bi an once olsa kimse diyet yapmazdi :) sadece diyete ve spora devam etmem yeterli sanırım nette vücudunuzu şaşırtan diyor neyle şaşırtilir ki :) bu hafta tatile gidiyorum ama diyete devam bozmayacam :)canım haftada 1 kilo en normal olanı zaten:) biliyorum ilk başlarda hızlı gitmesini bekliyosun ama 80li kilolardakiyle 60lı kilolardakinin verme hızı aynı olmuyo. :) Bak ben 3 haftadır anca 1 kilo verdim. ama 80lerdeyken haftada 3 bile oluyodu:)
vücudunuzu şaşırtın demek, bazen öğünlerde farklı şeyler yemek, 6 günde bir herşeyi serbest bırakmak, hiç denemediğin bir bitki çayını içmeye başlamak gibi şeyler canım:)Haklısın aslında bir an önce olsun istiyoruz ama bi an once olsa kimse diyet yapmazdi :) sadece diyete ve spora devam etmem yeterli sanırım nette vücudunuzu şaşırtan diyor neyle şaşırtilir ki :) bu hafta tatile gidiyorum ama diyete devam bozmayacam :)
Bende regl belası sayesinde +400 le geldim
kilo verenleri tebrik ederim çok iyi ilerliyosunuz bi başlangıç kilonuzla karşılaştırın da görün:) bu bi başarı
merhaba kızlar 62.2 kiloyum moralım cok bozuldu
Eki Görüntüle 1225259
Sonunda 70 kayboldu :)
gecen pazar 61.6 cıkmıstım ama ya cok bozuldum vallaKızzz bozma moralini ne güzel 62 kilo olmakkkkkkkkkkkkk zaten azıcık kilon kalmış verirsin yavaş yavaş
gecen pazar 61.6 cıkmıstım ama ya cok bozuldum valla
ama bde regl donemeım dıye heralde cok sıskınlık var
ahh inşallah canım inşallahAynen oluyor öyle atlat bu dönemi öyle yine tartıl :) İlla şişkinlik oluyor fazla çıkıyoruz kilon zaten fazla olmadığı için daha yavaş verirsin sıkma canını bu hafta daha dikkat et pazara kadar kurtulursun 6lı rakamlardan
regl dönemi yüzünden canım:) bende mağdurummerhaba kızlar 62.2 kiloyum moralım cok bozuldu
nasıl oluyo o canım. şeker yasak değil miKizlaaaar dun karatay kompostosu yaptim bugun kahvaltida icrim ben sevdin tadini ara ara boyle yapmayi dusunuyorum.isteyenlere veririm tarifini
tabi ki:) zaten zaman ne kadar çabuk geçiyo baksana 3. tartılma günü bugün. :) 4,5,6 derken 5 kiloları 10 kiloları arkamızda bırakcazAynen canım 14 gün olmuş diyete başlayalı toplamda 4,5 gitmiş bileSon iki pazardır az az veriyorum ama toplam olarak bakınca dediğin gibi iyi ilerliyoruz
Evet canim ayrica kaynatilmiyo ama cok hostu tadi zaten seker tuketmedigimiz icin bana yetti buuz gibi iyi geldi vallahiregl dönemi yüzünden canım:) bende mağdurum
nasıl oluyo o canım. şeker yasak değil mibi tek meyvenin şekeriyle mi idare ediliyo :)
tabi ki:) zaten zaman ne kadar çabuk geçiyo baksana 3. tartılma günü bugün. :) 4,5,6 derken 5 kiloları 10 kiloları arkamızda bırakcaz
kaynatılmıyosa nasıl yapılıyo canım?Evet canim ayrica kaynatilmiyo ama cok hostu tadi zaten seker tuketmedigimiz icin bana yetti buuz gibi iyi geldi vallahi
Evet canim ayrica kaynatilmiyo ama cok hostu tadi zaten seker tuketmedigimiz icin bana yetti buuz gibi iyi geldi vallahi
Kaynatilinca seker zehre donusuyo tamamen.kuru kayisi,kuru uzum cekirdekli,murdum erigi tarifte kuru incirde varda ben koymadim.bol ceviz badem bi tencereye koyuyoruz uzerine su ekliyoruz bi gece dolapta bekletiyoruz.aromali su kadar hafif degil komposto kadar agir degil ben cok begendim.bende burda karatay yapan bi arkadastan aldim tarifikaynatılmıyosa nasıl yapılıyo canım?
ay harika olur o bencedeee:)Kaynatilinca seker zehre donusuyo tamamen.kuru kayisi,kuru uzum cekirdekli,murdum erigi tarifte kuru incirde varda ben koymadim.bol ceviz badem bi tencereye koyuyoruz uzerine su ekliyoruz bi gece dolapta bekletiyoruz.aromali su kadar hafif degil komposto kadar agir degil ben cok begendim.bende burda karatay yapan bi arkadastan aldim tarifi
Hatta bidahakine bi cubuk tarcinda atmayi dusunuyorum:)ay harika olur o bencedeee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?