kızlar merhaba
dün yazamadım misafirlerim geldi kalmalı 1 saat önce gittiler
ama sabah hemen tartılmayıda ihmal etmedim..
bu hafta az vermişim ama yinede vermişim şükür
kilom:65.5
bu hafta daha iyi olur umarım...veren herkesi tebrik ederim
veremeyenler ise bu hafta olacak inşallah diyorum
canım grubum benim...mucckkksss
Selam kizlar bu sabah bende regl oldum ama ona ragmen - 600 gr vermisim 76.500 ciktim
Sabah evde bi kosusturmaca vardi erkenden piknik alanina kahvaltiya gittik abimlerle birlikte simdi geldik anca yazabildim
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Kilo alan ve sabit kalanlar da haftaya twlafi edwrler inslaah optum hwpinizi
TeseKkurler canimtebrik ederim kızlarrr
bilmiyorum ki tatlım ben o suyu hiç içemedim midem almadı:)TeseKkurler canimkk ve sizlerin sayesinde bide karbonatli su sayesinde bu hafta cok dikkat edemedim halbuki ama karbonatli su ictigimde vucudumda bi sicaklik hissediyorum kizlar metabolizmammi hizlaniyor acaba neden oyle oluyor
Verirsin kolayca bence merak etme. Canım ben 86 kiloydum 6 ay önce bildiğin göbek basen bacak birleşmiş gibi gözüküyordu.yavaş yavaş bu seviyeye geldim ama bi ara bıraktım 75 te kaldım.şimdi 3 haftadır spora başladım işte veriyorum bakalım.evet inşallah sende güzelce verirsin.öptümTebrikler canımmmmDarısı başıma benim yolum uzun daha inşallah ben de kurtulayım şu 70lerden birkaç ay içinde
ben yürüyüşe zamanı ve imkanı olanlar için spor salonunun çok gerekli olduğunu düşünmüyorum canımkızlarr acaba b fit spor salonuna gitsemmi yoksa yürüyüş daha mı iyi tempolu olarak.ne dersiniz?
ben yürüyüşe zamanı ve imkanı olanlar için spor salonunun çok gerekli olduğunu düşünmüyorum canım
Hayatin boyunca yapicaksan git ama kilo verince birakicaksan gitme cunku spor birakilinca cok kotu oluyo.bende yazilmistim ilk gun bayginlik gecirdim ikinci gun kustum:)bana cok fazla geldi:)en guzeli yuruyus hem fizik hemkızlarr acaba b fit spor salonuna gitsemmi yoksa yürüyüş daha mı iyi tempolu olarak.ne dersiniz?
tebrik ederim canım iyi bi başlangıç:) ilk alkışını aldınnbugün 6. günüm ve kilom, 68.300 oldu :) 1 kilo 100 gram gitti kaldı 10 kilo...
bence de daha etkili. bütün vücut hareket halinde oluyo:)bende gitmiştim geçen kış 3 ay ama sanki yürüyüş daha etkili geliyor
Hayatin boyunca yapicaksan git ama kilo verince birakicaksan gitme cunku spor birakilinca cok kotu oluyo.bende yazilmistim ilk gun bayginlik gecirdim ikinci gun kustum:)bana cok fazla geldi:)en guzeli yuruyus hem fizik hem
Ruh icin:)
o kadar uzun bir zaman gibi geliyor ki anlatamam, o yüzden de 1 kiloyu hafife alıyorum. Şimdiden sıkıldımtebrik ederim canım iyi bi başlangıç:) ilk alkışını aldınn
ama neden öyle düşünüyosunn. 6 günde 1100 kilo verdinn. Ayda 4,5 kilo yapar mutlu olmalısınn. Hemen hepsi gidecek diye bir şey yok ki asıl 6 günde 5 kilo verirsen kork ben kastan sudan ödemden kilo veriyorum sağlığım yerinde midir diye:) zaman su gibi akıp gidiyo, bu günlüğü açalı 3 hafta geçti. daha dün gibi :) toplamda 5 kilo veren bile varr, 4. hafta belki de 6 buçuk 7 kilo vermiş olcaklar:) Sence de iyi bi rakam değil mi?o kadar uzun bir zaman gibi geliyor ki anlatamam, o yüzden de 1 kiloyu hafife alıyorum. Şimdiden sıkıldımne olacak bu halim
Kızlaar bende 67,9 çıktım :) Yavaş yavaş gidio ama en azından kendimi hem sağlıklı hem de hafif hissediyorumİlk hedef 65e bişey kalmadı. Sonraki hedef te 60, ondan sonra da bebiş inşallah :)
ama neden öyle düşünüyosunn. 6 günde 1100 kilo verdinn. Ayda 4,5 kilo yapar mutlu olmalısınn. Hemen hepsi gidecek diye bir şey yok ki asıl 6 günde 5 kilo verirsen kork ben kastan sudan ödemden kilo veriyorum sağlığım yerinde midir diye:) zaman su gibi akıp gidiyo, bu günlüğü açalı 3 hafta geçti. daha dün gibi :) toplamda 5 kilo veren bile varr, 4. hafta belki de 6 buçuk 7 kilo vermiş olcaklar:) Sence de iyi bi rakam değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?