- öğlen 3 ten sonra meyve yemeHaklısın. Kilo verme hızını sağlıklı bir şekilde arttırmamı sağlayacak yöntemler var mı peki?
merhaba canım kendinden bahseder misin? Adın neslm kızlar benıde alın aranıza bu sefer diyete tam baslamak ıstıyorum
boyum 1.70
kılom 70.5
Canim gozumden kacmis sanirim benim senin menulerini bilmiyorum nasil bisey uyguladigini.spor mutlaka eklemelisin kilo vermesen bile sıkılasir incelirsin.aksam 7-8den sonra su sut ayran gibi seyler disinda hicbirsey yememelisin.ben sassy suyu herkese tavsiye ediyorum.Haklısın. Kilo verme hızını sağlıklı bir şekilde arttırmamı sağlayacak yöntemler var mı peki?
25 yasındayım cnm 5 senelık evlıyım 1 kızım var 4 yasında sımdılık evdeyım önceden dıyet yaptım ama bayadır saldım kendımı yarın baslıcam bakalım inş başarabilirimmerhaba canım kendinden bahseder misin? Adın ne
oo bu sonuca göre bile 2 buçuk kilo vermişsin demektiir:) istersen bunu yazıyım istersen salıyı bekliyim?sevgi ben kardeşimdeki tartıda 86,5 kilo çıktım
verdiğim kesin ama ne kadar bunu ancak kendi tartıma gidince ogrencen
bugün diyeti bozdum ama akşama dikkat ettim
yarinda eve gidemiyorum saliya kaldı tartı işi
tebrik ederim canım :) spor kesinlikle hızlandırır:)Merhaba bu saate kaldı tartı işi ama sabah tartıldım:) aranıza hangi gün katıldım bilmiyorum ama sabahki sonuç 60.6 :) bu da 1 kilo gitmiş demek :) spor yapmaya bu hafta içi başlıyorum eminim sonucu hızlandıracaktır. Herkese bu yolda başarılar:)
anladım canım seni de listeye ekliyorum o zaman? adın gurbet mi25 yasındayım cnm 5 senelık evlıyım 1 kızım var 4 yasında sımdılık evdeyım önceden dıyet yaptım ama bayadır saldım kendımı yarın baslıcam bakalım inş başarabilirim
evet cnm yarından itibaren menulerımı paylasırımanladım canım seni de listeye ekliyorum o zaman? adın gurbet mi
cnm verdiğimi hissediyorum ama kardeşim benim tartidada tartilmisti bi kilo farkediyo diyooo bu sonuca göre bile 2 buçuk kilo vermişsin demektiir:) istersen bunu yazıyım istersen salıyı bekliyim?
tamamdır :) salı günü söylersin o zamancnm verdiğimi hissediyorum ama kardeşim benim tartidada tartilmisti bi kilo farkediyo diyo
bence yazmayalim ayni olmayabilir gerçek kilomu yazalım salı günü...
hahaAsklarim bugun resimli paylasmaya baslicaktim fakaaat bugun yediklerimi paylassam buraya destek olmus olmam cunku menu bile yedim bugun.intihar gibi yiyorum iki gundur yarin olmayacak ama boyle bisey size sozzzz
Bencedeee kacamak olasiligi azaliyo bi kere kizlar gorucek diye bu ara bi boyle deniyim diyorum:)hahatamam canım bende resimli paylaşırım belkii:)
evet evet:) bu 1 hafta bari 2-3 kilo verip öyle döneyim izmite:) zaten regl de biteceği için daha çok vermiş görüncez hihihiBencedeee kacamak olasiligi azaliyo bi kere kizlar gorucek diye bu ara bi boyle deniyim diyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?