Ben de merak ediyorum:)) ama yeni gelenler cok aktif olmuyo maalssefHerkes bildirim yapınca bakalm bu haftaki nazar boncuğu kime gidecek :)
canim geçen sayfada okudum İzmit e dönme falan.İzmit temi yaşıyorsun? bu arada ben aktif olmak için elimden geleni yapıorum valla. v e birde ben yarın biraz ödül vereceğim kendime,eşimle işimiz var sabahtan kahvaltıya gidebiliriz yada öğle yemeğine ailecek.Ben de merak ediyorum:)) ama yeni gelenler cok aktif olmuyo maalssef
Ben de merak ediyorum:)) ama yeni gelenler cok aktif olmuyo maalssef
Kizlarr izmitlimisiniz yoksaa bende izmitliyim ama sanliurfada yasiorum carsamba gunu izmite gidicem ailemin yaninacanim geçen sayfada okudum İzmit e dönme falan.İzmit temi yaşıyorsun? bu arada ben aktif olmak için elimden geleni yapıorum valla. v e birde ben yarın biraz ödül vereceğim kendime,eşimle işimiz var sabahtan kahvaltıya gidebiliriz yada öğle yemeğine ailecek.
Seni kastetmedim canim sen aktifsin:) izmitte okuyorum istanbulda yasiyorum. 3. Yilim olcak bu yil izmitte:)canim geçen sayfada okudum İzmit e dönme falan.İzmit temi yaşıyorsun? bu arada ben aktif olmak için elimden geleni yapıorum valla. v e birde ben yarın biraz ödül vereceğim kendime,eşimle işimiz var sabahtan kahvaltıya gidebiliriz yada öğle yemeğine ailecek.
Bende cumartesi gunu gidicem:)Kizlarr izmitlimisiniz yoksaa bende izmitliyim ama sanliurfada yasiorum carsamba gunu izmite gidicem ailemin yanina
Sua anda nerde yasiosun cnmbende İzmit liyim.ailem oradaa.ayyy hemşerilerim varmışşş:)
Aa ne guzell ayni zamanlarda izmitte olucaz
Bayiliyorum ben izmite:)bende İzmit liyim.ailem oradaa.ayyy hemşerilerim varmışşş:)
Sua anda nerde yasiosun cnm
Bayiliyorum ben izmite:)
neresindensiniz siz
Benim ailem izmitte esimin ailesi golcukte beBayiliyorum ben izmite:)
neresindensiniz siz
Senin yine iyi cnm benim carsamba gunu ben 17 saat yol gidicemmİzmit ten İzmir e.bir harf değişikliği 7 saate mal oluo:)
Allah kavuştursun canım.çok uzakmış.Senin yine iyi cnm benim carsamba gunu ben 17 saat yol gidicemmSonunda aileye kabusmak olmasa ckilmez valla
Sorma cnm naplaim dogdugun yer deil doydugun yer demisler idare etmeye calisiorum 1 sene oldj buraya geldigimizz yeni yeni alismaya basladimmAllah kavuştursun canım.çok uzakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?