Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

kızlar valla ben şimdi meyve yiyorum aslında bu saatte yemesem daha iyi olurdu ama kötünün kötüsü var tatlı yemiyorum yaa üzüm ve karpuz yiyorum
Canim hemde uzum ve karpuz yiyosun yiyecegin bi sutlu tatlidan hicbir farki yok suan o kadar sekerli yani karpuz hemde bu saatte

Canim hemde uzum ve karpuz yiyosun yiyecegin bi sutlu tatlidan hicbir farki yok suan o kadar sekerli yani karpuz hemde bu saatte

az yemeye çalıştım.bu aralar bayağı sıkı gittim aralara meyve falan koymadım sağlıksız da olmasın istiyorum ama bir daha bu saatlerde yemeyeyim inş. iş işten geçince üzülüyoruz eeeeeeeıııııı

Evet canim ye ama bu saatlerde degil yakamicaksin onu cunku kilo vermen yavaslar oglen 2-3 gibi meyve faslini bitirmeye calis

Bugünün şerefine akşam üzeri koca bir külah dondurma yedim sonra yaklaşık 7 km yürüdüm : ) ''ohhh be dünya varmış'' dedim çünkü 3 haftadır hiç tatlı yememiştim. Yalnız yemeden önce eğer yersem bu yolu yürümeliyim demiştim ve sözümü tuttum.bu bana 3 hafta daha gider artık...

Ne buyuk mutluluk hem dondurma yemek hem de onu eritmis olmak

Merhaba kızlar, bugün yediklerimi hiç yazmıyayım kaçamak günü diye abarttım biraz dün de kaçamak yapmıştım valla iki gün üst üste oldu Yarın çok dikkat edicem hatta pazara kadar 2-3 kilo vermem lazım. Bugün yedim ama üzerine de baya yürüdüm hareket ettim anca şimdi oturdum eve geldim de Çok yoruldum alışveriş merkezinde 2-3 saat yürüdüm dönerken de yürüdüm baya şimdi uyucam sabah erkenden yeni bir güne yürüyüş ve karatay kahvaltımla başlıcam hepinize iyi gecelerrrrrrrr

Bu hafta sıkı tut canimm:)
iyi gecelerr

Kızzlaar günaydıın yokum 5-6 gündür plansız bir tatile çıktık girmeye vaktim olmadı hiç tabi bu arada ne yediklerime dikkat edebildim nede düzgün spor yapabildim ama bol bol yüzdüm resmen dünyaları yedim kesim 5 kilo aldım dedim ama 500 gr almışım 73.3 bu sabah tartıldım ama dün tartılacak yer bulamadım bu hafta en az 2 kilo gitmesi lazım çok dikkat edicem sınavım var öğlenden sonra görüşürüz özlediim sizi

günaydın kızlar dün giremediğim için şimdi yazabiliyorum kilomu. dün tartıya çıktığımda 64 kiloya düştüğümü gördüm yani 1 haftada tam 2 kilo gitti .bu da benim için harika derken dün kaçamak yaptım. ve bu sabah tartıldım tam bir hayal kırıklığı 600 gr geri almışım.bu nasıl olabilir böyle ya

Sislik canim tatli abur cubu gibi seyler yediysen ya da ekmek hamur aninda odem yapar.bugun bozmadiginda normale donersin:)

Günaydın kızlar ben geldim....

İşlerim çok yoğundu ve hafta sonuda evde değildim.
Bu nedenle bildirim yapamadım çok özür dilerim.

Sakin vazgeçtim sanmayın sabaj iki saatlik açlıktan sonra iş yerinde tartıldım.
Deli gibi susadım ama su dahi içmedim.Ölüyodum resmen tertıdan sonra hemen yemeğe saldırdım

Geçen hafta pazar 69,800 düm
Bugun itibari ile 67,200 üm:)
Tartı kas su yağ ölçümüde yapıyor ne kadar doğru tartışılır tabi.
Galiba ödem atıyorum canlar gerçi bu sabah arkadaşım nilay sen sanki ilcelmişsin dedi ama bilemicem
Ve işde analizim

Eklentiler

• 20140825_095359.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 55
Bu arada iş yerindeki kızlarlada iddaya girdik tartıda ondan alındı zaten.
İki aya en az 5 kilo koyduk 3 kişiyiz.
Pazar evde pteside iş yerinde tartılıcam gibi duruyor
O yüzden pazar kaçamağımda yok artık

Sislik canim tatli abur cubu gibi seyler yediysen ya da ekmek hamur aninda odem yapar.bugun bozmadiginda normale donersin:)
hadiya dün yediklerimi sayıyorum öyleyse
sabah :domates peynir salatalık reçel ve 3 tane koca pişi
ara 2 dilim karpuz
öğlen: 4 yemek kaşığı yoğurt
ara da cornett dondurma
akşam saat 8buçuktu 3 ızgara köfte ayran yarım ekmek
gün içinde bolca su

fazla mı abartmışım.bgn diyete devam ediyorum tabikide. acaba kilom gider mi yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…