Eger resimdeki sensin ben seni niyabilirimmBelki ayni anda ayni yerde gezicez ama birbirimizi tanimiycaz haha
Aynn bi magaza kafe belki sekaparkkarşılaşırız belkide birbirimizi tanımadan
Benim canim ama tanir misin kiEger resimdeki sensin ben seni niyabilirimm
Aynn bi magaza kafe belki sekapark
Benim canim ama tanir misin ki
Canim hemde uzum ve karpuz yiyosun yiyecegin bi sutlu tatlidan hicbir farki yok suan o kadar sekerli yani karpuz hemde bu saattekızlar valla ben şimdi meyve yiyorum aslında bu saatte yemesem daha iyi olurdu ama kötünün kötüsü var tatlı yemiyorum yaaüzüm ve karpuz yiyorum
Bi turk filmigi repligiyle cevap veriorum sana canim
BEN BU GUZELLİHİ NERDE GORSEM TANİRİMM
Canim hemde uzum ve karpuz yiyosun yiyecegin bi sutlu tatlidan hicbir farki yok suan o kadar sekerli yani karpuz hemde bu saatte
Evet canim ye ama bu saatlerde degil yakamicaksin onu cunku kilo vermen yavaslar oglen 2-3 gibi meyve faslini bitirmeye calisaz yemeye çalıştım.bu aralar bayağı sıkı gittim aralara meyve falan koymadım sağlıksız da olmasın istiyorum ama bir daha bu saatlerde yemeyeyim inş.iş işten geçince üzülüyoruz eeeeeeeıııııı
tamam canımm çok sağolEvet canim ye ama bu saatlerde degil yakamicaksin onu cunku kilo vermen yavaslar oglen 2-3 gibi meyve faslini bitirmeye calis
Ne buyuk mutluluk hem dondurma yemek hem de onu eritmis olmakBugünün şerefine akşam üzeri koca bir külah dondurma yedim sonra yaklaşık 7 km yürüdüm : ) ''ohhh be dünya varmış'' dedim çünkü 3 haftadır hiç tatlı yememiştim. Yalnız yemeden önce eğer yersem bu yolu yürümeliyim demiştim ve sözümü tuttum.bu bana 3 hafta daha gider artık...
Bu hafta sıkı tut canimm:)Merhaba kızlar, bugün yediklerimi hiç yazmıyayım kaçamak günü diye abarttım birazdün de kaçamak yapmıştım valla iki gün üst üste oldu Yarın çok dikkat edicem hatta pazara kadar 2-3 kilo vermem lazım. Bugün yedim ama üzerine de baya yürüdüm hareket ettim anca şimdi oturdum eve geldim de Çok yoruldum alışveriş merkezinde 2-3 saat yürüdüm dönerken de yürüdüm baya şimdi uyucam sabah erkenden yeni bir güne yürüyüş ve karatay kahvaltımla başlıcam hepinize iyi gecelerrrrrrrr
Sislik canim tatli abur cubu gibi seyler yediysen ya da ekmek hamur aninda odem yapar.bugun bozmadiginda normale donersin:)günaydın kızlar dün giremediğim için şimdi yazabiliyorum kilomu. dün tartıya çıktığımda 64 kiloya düştüğümü gördüm yani 1 haftada tam 2 kilo gitti .bu da benim için harika derken dün kaçamak yaptım. ve bu sabah tartıldım tam bir hayal kırıklığı 600 gr geri almışım.bu nasıl olabilir böyle ya
hadiya dün yediklerimi sayıyorum öyleyseSislik canim tatli abur cubu gibi seyler yediysen ya da ekmek hamur aninda odem yapar.bugun bozmadiginda normale donersin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?