Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

süper zayıflamışsın canım ne kadar zamanda bu kadar verdin? 1hafta da mı

Normal canim hamur cok fazla o yuzden sismissidir iki gune normale donersin:)

süper zayıflamışsın canım ne kadar zamanda bu kadar verdin? 1hafta da mı

İki hafta bitti canım 3. haftaya girdim:)

Ama ben başlamadan önce akşamları aşırı yiyordum.
Saat farkı gözetmeksizin yani.
Akşam yemeğini kestim diyebilirim.
İş yerinde atıştırıyorum evdede yemiyorum.
Ekmeği iki dilime indirdim genelde sabah kavaltısında yiyorum sonrasında hiç yemiyorum.
Bol su içiyorum.Oğluşun peşinden koşturuyorum.
İlk başlarlarda zorlandımda akşam yememe konusunda şimdi alıştım
Ben ödemi atıyorum bence.

İşde buda son resmim bu kıyafetle bir kere daha resim eklemiştim.
Aynı badi var üstümde bollaştı göbeğim çekildi sanki
İşte iki resim sizce fark varmı?
Soldaki eski yani iki hafta önceki sağdaki bugun ki:)

Eklentiler

• 20140825_102005.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 63
Bence kesinlikle göbek bölgesinde toplanma var. Süper gidiosun aynen devam canım :)

Bence kesinlikle göbek bölgesinde toplanma var. Süper gidiosun aynen devam canım :)

Henüz spora başlamadım 1 ay sonrasında başlıcam iyice toparlanma olsun diye
O zaman da yanlar ve basen için çalışıcam:)

Sezeryan doğum yaptım bu arada o yüzden göbişimin düzlenmesi benim için çok çok önemli
Belim ve göbeğim hiç yoktu benim.Basenle yaşamaya alışkınımda

günaydınn , oldukça fark var tebrikler böyle giderseee kısa zamanda çok güzel olucak inşallah başarırsın

Aynı basen sorunu bende de var maalesef. İnşallah bende doğum sonrası senin gibi çabuk toparlanırım. Hamilelikte tombalak olmamak için ben de şimdi kilo vermeye çalışıyorum :)

Aynı basen sorunu bende de var maalesef. İnşallah bende doğum sonrası senin gibi çabuk toparlanırım. Hamilelikte tombalak olmamak için ben de şimdi kilo vermeye çalışıyorum :)

Valla canım en iyisini yapıyorsun.

Ben evlendikden sonra 6. ayımda hamile kaldım.
Zaten o süreç içinde 7,8 kilo almıştım.
Tam diyetisyene yazıldım derken ramazan ayında hamile olduğumu öğrendim şok şok
Oruç tutamıyorum çok zorluyo beni dayanmaya çalışıyorum midem bulanıyo üşüttüm diyorum.
Sonra artık kokulardan tiskinmeye başlayınca anlamıştım.

Ben normalde pek öyle süt yoğurt işte tavuk et yiyen biri değilim.
Peynir çeşitini ağzıma sürmem mesela.Kocişde tabi ne desem yapıyor ye allah ye
Hele işten eve izne çıktığımda benim için tam bir kabustu evde olmaya alışık değilim canım sıkılıyo yanlızım sürekli yemeye verdim kendime
Doğuma gitmeden bir gün önce tartıldım 105 kiloydum
Doğumdan sonra 96 işe başladığımda 80 küsürler
Oğluş 17 aylık oldu ve veb 67,200

En güzeli hamile kaldığım kilonunda altındayım nerdeyse 3 yıla yakındır bu kiloyu görmüyordum mutluyum
Ama daha var tabi

Normal canim hamur cok fazla o yuzden sismissidir iki gune normale donersin:)
ayy hadi inşallah ya. ama artık eskisi kadar çok yiyemiyorum. sevgilim şaşırdı hatta 3 köfte yedim yiyemiyeceğim daha fazla dedim nasıl yani şaka mı yapıyorsun diyor. gerçekten dedim. miden küçülmüş senin. sen zayıflıcan diye ben kalanları yemekten kilo alıcam bak diyor:))

günaydınn , oldukça fark var tebrikler böyle giderseee kısa zamanda çok güzel olucak inşallah başarırsın

Burda sizinle olursam başarırım canım tartı gününe adapte olunca frenleniyorsun.
Diyorum ya sabah valla aç karna işe geldim nasıl susadım ama içmedimde yemedim de

Ay sevgili zamanları ne güzeldir
Kocişleyken bede utanıp yiyemiyordum kalanı o yiyordu baya zayıflamıştım ha
Gerçi şimdide öyle sevdiği bir şeyi yiyorsak mutlakaikinciyi ister ben doydum der uzatırımona ve çok mutlu olur:d
Çok aç gezdim öyle aşk işte

Ne kadar güzel kilo vermişsin tebrik ederim canım :) çıtır bi anne olmuşsun :)

fark bariz belli oluyor süper canım. bide beldeki yağlar için bir spor yap bnce başka da bir şeyin yok.

yok ben hiç utanmam aslında. açsam yerim doyana kadar umrumda olmaz. benimki yiyememekten yoksa çekindiğimden değil:)

Ne kadar güzel kilo vermişsin tebrik ederim canım :) çıtır bi anne olmuşsun :)

Olmadım ama olucam inşallah canım.

Benim kociş biraz odun olduğundan kilodan hoşlanmadığını her seferinde dile getiriyor.
Sabahda konuştuk yine bak hedefime ulaşayım giyimime karışmak yok dedim
Takmış dar giyiyosun die
Hayır dinliceğimi sanıyor ne zaman dinledim ki hala diretiyor anlamıyorum

fark bariz belli oluyor süper canım. bide beldeki yağlar için bir spor yap bnce başka da bir şeyin yok.

Yanlarımı iki resmi yan yana koyunca bende fark ettim canım.
düşük bel giyiyorum onun etkisi büyük ama bir ay dolsun çalışmalara başlıcam inşallah

Bu arada kızlar doğadan mısır püsküllü çay içiyorum denemenizi tavsiye ederim fena yaa
Belkide o ödem attırıyordur bana bilginiz olsun

Burda sizinle olursam başarırım canım tartı gününe adapte olunca frenleniyorsun.
Diyorum ya sabah valla aç karna işe geldim nasıl susadım ama içmedimde yemedim de
kesinlikle benim daha 5. günüm ama cmt günü arkadaşıma gitmiştim bir sürü kek börek çörek tahmin edersin ama ertesi gün tartı günü olduğu için tuttum kendimi iki kaşık kısır bir sigara böreği ve bol çay içtim(tabi ki şekersiz ) normaldeee aman yarın başlarım tekrar der yumulurdum hepsine ama böyle de olabiliyormuş

Hahahaha koptum ne kadar da tanıdık geliyor yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…