Slm kizlar. Sonunda dondum. Dun Kilomu bildirecektim ama giris sifrem kayboldu. 92 kiloyum. Tekrar basliyorum. Sabah 5 y. Zeytin. 2 kibrt peynir. Domates. Salatalik.Ekmek yok. Simdi bir fincan yesil cay. Ay kizlar tatilde kilomdan en basta saglik yuzunden. Sonrada insanlarin bana hamile misin diye sormasindan nefret ettim.vermem lazim yaaaaa
Bende seni merak etmeye baslamistim:) hosgeldin tekrarrr. Bizde seni ozledikk. Fazla kilo almamissin hem tatil yap hem kilo alma oohKızzlaar günaydıın yokum 5-6 gündür plansız bir tatile çıktık girmeye vaktim olmadı hiç tabi bu arada ne yediklerime dikkat edebildim nede düzgün spor yapabildim ama bol bol yüzdüm resmen dünyaları yedim kesim 5 kilo aldım dedim ama 500 gr almışım 73.3 bu sabah tartıldım ama dün tartılacak yer bulamadım bu hafta en az 2 kilo gitmesi lazım çok dikkat edicem sınavım var öğlenden sonra görüşürüz özlediim sizi
Ezgi'nin de dedigi gibi ödemdir canim. Ahh o hamur isleri yok muu. Bu arada kilonun grami ne?günaydın kızlar dün giremediğim için şimdi yazabiliyorum kilomu. dün tartıya çıktığımda 64 kiloya düştüğümü gördüm yani 1 haftada tam 2 kilo gitti .bu da benim için harika derken dün kaçamak yaptım. ve bu sabah tartıldım tam bir hayal kırıklığı 600 gr geri almışım.bu nasıl olabilir böyle ya
tebrik ederim canim bence gayet iyi gidiyosun her hafta kesin 1 kilo veryosun:) seni de merak etmeye baslamistim:)Günaydın kızlar ben geldim....
İşlerim çok yoğundu ve hafta sonuda evde değildim.
Bu nedenle bildirim yapamadım çok özür dilerim.
Sakin vazgeçtim sanmayın sabaj iki saatlik açlıktan sonra iş yerinde tartıldım.
Deli gibi susadım ama su dahi içmedim.Ölüyodum resmen tertıdan sonra hemen yemeğe saldırdım
Geçen hafta pazar 69,800 düm
Bugun itibari ile 67,200 üm:)
Tartı kas su yağ ölçümüde yapıyor ne kadar doğru tartışılır tabi.
Galiba ödem atıyorum canlar gerçi bu sabah arkadaşım nilay sen sanki ilcelmişsin dedi ama bilemicem
Ve işde analizim
sen 1. Olcaksin hahaBu arada iş yerindeki kızlarlada iddaya girdik tartıda ondan alındı zaten.
İki aya en az 5 kilo koyduk 3 kişiyiz.
Pazar evde pteside iş yerinde tartılıcam gibi duruyor
O yüzden pazar kaçamağımda yok artık
umarim bu kararliligin devam eder:) kilonun grami kac?Slm kizlar. Sonunda dondum. Dun Kilomu bildirecektim ama giris sifrem kayboldu. 92 kiloyum. Tekrar basliyorum. Sabah 5 y. Zeytin. 2 kibrt peynir. Domates. Salatalik.Ekmek yok. Simdi bir fincan yesil cay. Ay kizlar tatilde kilomdan en basta saglik yuzunden. Sonrada insanlarin bana hamile misin diye sormasindan nefret ettim.vermem lazim yaaaaa
ay süper ya:) çok güldüm. dün sordu ne yemeği özledin diye tahmin edin desem ne dersiniz???Miden küçüldü demek ki buda güzel
Bende çekindiğim için yiyemiyordum baya işe yaradı.
Keşke şimdide çekinsem yaa
Noldu canim regl yuzunden miBen bu haftayi pas geciriyorum saglikli dusunemiyorum saglikli beslenemicem.siz sakin beni ornek almayin!kizarim!
Yok ayol oda ustune tuz biber:)Noldu canim regl yuzunden mi
olsun atlatırsın bu haftayı da:)Yok ayol oda ustune tuz biber:)
çikolata?ay süper ya:) çok güldüm. dün sordu ne yemeği özledin diye tahmin edin desem ne dersiniz???
tebrik ederim canim bence gayet iyi gidiyosun her hafta kesin 1 kilo veryosun:) seni de merak etmeye baslamistim:)
sen 1. Olcaksin haha
ay süper ya:) çok güldüm. dün sordu ne yemeği özledin diye tahmin edin desem ne dersiniz???
yapma yapmaa ne oluurr böyle yapmaBen bu haftayi pas geciriyorum saglikli dusunemiyorum saglikli beslenemicem.siz sakin beni ornek almayin!kizarim!
dy, post: 36625679, member: 489013"]çikolata?[/QUOTE]Teşekkür ederim canım umarım bakalım kısmet artık
Ben olsun wooperr derdim sen ne dedin merak ettim
sağol canım aslında tam 2 kilo verdim. boyla alakası var mıdır onu da bilmiyorum ama . 1.78 im kilom aslında normal. 66 ile başladım 64e düştüm.listeye baktımda oh ne güzel neredeyse herkes kilo vermiş
buse çok dikkatimi çekti 2 kiloya yakın vermişşin neler yaptın canım bir hafta da güzel kilo vermişsin tebrikler
dy, post: 36625679, member: 489013"]çikolata?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?