Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Slm kizlar. Sonunda dondum. Dun Kilomu bildirecektim ama giris sifrem kayboldu. 92 kiloyum. Tekrar basliyorum. Sabah 5 y. Zeytin. 2 kibrt peynir. Domates. Salatalik.Ekmek yok. Simdi bir fincan yesil cay. Ay kizlar tatilde kilomdan en basta saglik yuzunden. Sonrada insanlarin bana hamile misin diye sormasindan nefret ettim.vermem lazim yaaaaa

Hep beraber vericez canım kilocukları hiç kafana takma
He hamişim deseydim tövbe tövbe e nefret ettiğim sorudur bu

Kadının biride arası parka götürmüşüm küçük o zamanlar kaldırıyorum arası kayağa koyuyorum filan
Yüklüsün kızım sen kaldırma dedi.Sanki ultrasonla bakıyoo
Hemde kocişin yanında çok bozulmuştum yaa

Bende seni merak etmeye baslamistim:) hosgeldin tekrarrr. Bizde seni ozledikk. Fazla kilo almamissin hem tatil yap hem kilo alma ooh

Ezgi'nin de dedigi gibi ödemdir canim. Ahh o hamur isleri yok muu. Bu arada kilonun grami ne?

tebrik ederim canim bence gayet iyi gidiyosun her hafta kesin 1 kilo veryosun:) seni de merak etmeye baslamistim:)

Bu arada iş yerindeki kızlarlada iddaya girdik tartıda ondan alındı zaten.
İki aya en az 5 kilo koyduk 3 kişiyiz.
Pazar evde pteside iş yerinde tartılıcam gibi duruyor
O yüzden pazar kaçamağımda yok artık
sen 1. Olcaksin haha
umarim bu kararliligin devam eder:) kilonun grami kac?

Ben bu haftayi pas geciriyorum saglikli dusunemiyorum saglikli beslenemicem.siz sakin beni ornek almayin!kizarim!

Dünün menusu
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir
Öğle 4 kaşık yulaf kepegi yoğurt
Ara 4 ceviz sütlü kahve
Akşam ızgara köfte
Işte böyle kızlar bozmuyorum ama veremiyorum da perşembeden beri hiç kilo veremedim neyse sabırlı olacağız :)

Kızlar pek yazmamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum sizi. diyete devam dün bitane pankek yedim ödül yaptım bugün kahvaltım peynir zeytin 1 dilim kepek ekmek biraz ekşi ot yeşil çay şimdi yüzmeye

listeye baktımda oh ne güzel neredeyse herkes kilo vermiş
buse çok dikkatimi çekti 2 kiloya yakın vermişşin neler yaptın canım bir hafta da güzel kilo vermişsin tebrikler

listeye baktımda oh ne güzel neredeyse herkes kilo vermiş
buse çok dikkatimi çekti 2 kiloya yakın vermişşin neler yaptın canım bir hafta da güzel kilo vermişsin tebrikler
sağol canım aslında tam 2 kilo verdim. boyla alakası var mıdır onu da bilmiyorum ama . 1.78 im kilom aslında normal. 66 ile başladım 64e düştüm.
sbah domates peynir ve 1 adet haşlanmış yumurta şekersiz çay
ara 1 adet meyve
öğlen 3 yemek kaşığı yoğurt
akşam ekmeksiz çorba ve salata 6-7den sonra yemek yok. çok acıkırsam yatmadan 1 saat önce de 1 bardak süt.
haftanın 3 günü de yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…