Dun tartilmadin mi yani canim?selam kızlar bugün tam anlamıyla diyetime başlamış bulunmaktayım inşallah hedefime biran önce ulaşırım birlikte ulaşırız.
Bol tereyagi ve ramazan pidesiyle bu dedigini yapabilirsin.tabi pide kizarmis olmali[/QUOTE]hayır kızlar yarım ekmek arasına bolca domates peynir ve roka yanında da nescafe üçü bir arada:)
sadece sabahları ekmek yiyorum ama sonrasında yemiyorum[/QUOTE]Bol tereyagi ve ramazan pidesiyle bu dedigini yapabilirsin.tabi pide kizarmis olmali
Cok cektiyse canin yenilebilir birsey yani onu diyorum.[/QUOTE]sadece sabahları ekmek yiyorum ama sonrasında yemiyorum
Hoşbuldum tekrardan :) Kilo almadım çok ama deli gibi yüzdüm :)Bende seni merak etmeye baslamistim:) hosgeldin tekrarrr. Bizde seni ozledikk. Fazla kilo almamissin hem tatil yap hem kilo alma ooh
Ezgi'nin de dedigi gibi ödemdir canim. Ahh o hamur isleri yok muu. Bu arada kilonun grami ne?
tebrik ederim canim bence gayet iyi gidiyosun her hafta kesin 1 kilo veryosun:) seni de merak etmeye baslamistim:)
sen 1. Olcaksin haha
umarim bu kararliligin devam eder:) kilonun grami kac?
hayır canım hiç br yere kaçmak yok hep beraber başaracağız bunu. bütün fazlalıklarımızı vereceğiz. ama önce inanmalısınahh ahh 3 ay önce 5 kilo verip içine girerim dediğim pantolonu giyememek ve üstüne kilo alıp eskilerine sığamamak buymuş mutsuzluknerelere kaçsaam ?
kaçmakla çare olsaydı bence en önemlisi kilolu olduğumuzu kabullenmek ve böyle kalmak istemediğimizi düşünmekahh ahh 3 ay önce 5 kilo verip içine girerim dediğim pantolonu giyememek ve üstüne kilo alıp eskilerine sığamamak buymuş mutsuzluknerelere kaçsaam ?
kaçmakla çare olsaydı bence en önemlisi kilolu olduğumuzu kabullenmek ve böyle kalmak istemediğimizi düşünmek
hayır canım hiç br yere kaçmak yok hep beraber başaracağız bunu. bütün fazlalıklarımızı vereceğiz. ama önce inanmalısın
Grami ne peki canimben dün yazamadım benim kilom 69-70 arasında gidip geliyo ama sabah 69 o kesin
Daha yazmayanlar var canim bakalimmm:))kızlar bu arada şimdi arkadaşım bir paket dolusu eklerle gelid. normalde olsa hepsini yeme potansiyeline sahibinm. sadece ayıp olmasın diye zorla bir tane yiyebilidm. kendimdeki bu gelişmeyi sizlerle paylaşmak istedim. bu arada bu hafta en çok kiloyu veren ben miyim acaba?
benim tartım dijital değil ondan net yazamıyorum sizeGrami ne peki canim
He tamam kuzm unutmusumbenim tartım dijital değil ondan net yazamıyorum size
Guzel bi salata hem karnin doyar hem bos miden rahatsiz olmazSaat kaç oldu hala bişey yiyemedim ben bugün yaMoralim bozukkkkkk üstümde bir ağırlık var yemek istemiyorummmm uyuyorum bütün gün anca attım kendimi yataktan bu saatte ne yenir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?