Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

kızlarrrr bugün kahvaltımı es geçiyorum dışarıda yaptık.aslında abartmadım ama yinede midem çok ağrıdı.az yemeye alışmışım.bu sabahı telafi edeceğim inş.

kızlar bu arada şimdi arkadaşım bir paket dolusu eklerle gelid. normalde olsa hepsini yeme potansiyeline sahibinm. sadece ayıp olmasın diye zorla bir tane yiyebilidm. kendimdeki bu gelişmeyi sizlerle paylaşmak istedim. bu arada bu hafta en çok kiloyu veren ben miyim acaba?

Hoşbuldum tekrardan :) Kilo almadım çok ama deli gibi yüzdüm :)

ahh ahh 3 ay önce 5 kilo verip içine girerim dediğim pantolonu giyememek ve üstüne kilo alıp eskilerine sığamamak buymuş mutsuzluk nerelere kaçsaam ?

ahh ahh 3 ay önce 5 kilo verip içine girerim dediğim pantolonu giyememek ve üstüne kilo alıp eskilerine sığamamak buymuş mutsuzluk nerelere kaçsaam ?
hayır canım hiç br yere kaçmak yok hep beraber başaracağız bunu. bütün fazlalıklarımızı vereceğiz. ama önce inanmalısın

kaçmakla çare olsaydı bence en önemlisi kilolu olduğumuzu kabullenmek ve böyle kalmak istemediğimizi düşünmek

kaçmakla çare olsaydı bence en önemlisi kilolu olduğumuzu kabullenmek ve böyle kalmak istemediğimizi düşünmek
hayır canım hiç br yere kaçmak yok hep beraber başaracağız bunu. bütün fazlalıklarımızı vereceğiz. ama önce inanmalısın

tamam tamam bu durumu kabulleniyorum ve üstesinden gelceğime inanıyorum ne kadar uzun sürerse sürsün sabır :) inşallah olceeek ilk hedef : eski pantolana girmek .

Daha yazmayanlar var canim bakalimmm:))

kızlar sabah kahvaltı kaçamağı yaptığım için öğle yemiyorum zaten geç yemiştim.6 tane falan siyah kuru üzüm yedim biraz önce akşamada yağsız semizotu salatası yiyerek sabahı telafi etmeye çalışacağım:)

Saat kaç oldu hala bişey yiyemedim ben bugün ya Moralim bozukkkkkk üstümde bir ağırlık var yemek istemiyorummmm uyuyorum bütün gün anca attım kendimi yataktan bu saatte ne yenir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…