Tekrar tebriklersağol canım aslında tam 2 kilo verdim. boyla alakası var mıdır onu da bilmiyorum ama . 1.78 im kilom aslında normal. 66 ile başladım 64e düştüm.
sbah domates peynir ve 1 adet haşlanmış yumurta şekersiz çay
ara 1 adet meyve
öğlen 3 yemek kaşığı yoğurt
akşam ekmeksiz çorba ve salata 6-7den sonra yemek yok. çok acıkırsam yatmadan 1 saat önce de 1 bardak süt.
haftanın 3 günü de yürüyüş
Dun tartilmadin mi yani canim?
Tartildim 58.5Dun tartilmadin mi yani canim?
Tutmalisin kendiniii. Bu kadar kilo verdin baakk:)kızlar ben geldimmmm
bugün yediklerim:
sabah:2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta
ara:sütlü kahve
öğlen:1 tabak sebze yemeği 1 kase yoğurt
ara:2 incir
akşam:1 kase çorba 1 kase yoğurt
kızlar 6 eylülde kuzenim evleniyor..ev tutuldu yarından itibaren iş çıkışları çeyizleri yerleştirme düzenleme işleri için yardıma gitmeye başlıcam...pasta çörek börek olacak eminim...
elimden geldiğince nefsime hakim olucam söz veriyorum...inşallah bu hafta gümlemem
Kotu bi menu degil canim lahmacun serbestt:)1 lahmacun + bol salata + ayran bugünkü menüm başka da bişey yemedim
o pasta olmasaymis harika bi menuymus canim:))Bugünkü menüm;
Sabah: Karatay kahvaltısı
Öğlen: Mercimek çorbası
Ara: İnce dilim pasta
Akşam: Tavuk ızgara+ Salata
Evet canım tutamadım kendimi, neyse moral bozmak yok aynen devamKotu bi menu degil canim lahmacun serbestt:)
o pasta olmasaymis harika bi menuymus canim:))
Evettt:))Evet canım tutamadım kendimi, neyse moral bozmak yok aynen devam
Kotu bi menu degil canim lahmacun serbestt:)
o pasta olmasaymis harika bi menuymus canim:))
Gecsin anaam. Bugunlerde hepimiz bi garibiz:) kış gelse de duzelsek:)Serbest diye onu tercih ettim canım hiç halim yoktu bir şey hazırlayacak dışardan söyledim mecbur bugün de böyle geçsin bakalım :)
Aynen canım ya var bir gariplik bu aralar inş kısa zamanda kendimize geliriz ama olsun azar azar veriyoruz işte gram gram da olsa gitsinnnnnn kilolarGecsin anaam. Bugunlerde hepimiz bi garibiz:) kış gelse de duzelsek:)
haklısın canım inş:)Tutmalisin kendiniii. Bu kadar kilo verdin baakk:)
Benim okulum acildiginda gelicem kendimeAynen canım ya var bir gariplik bu aralar inş kısa zamanda kendimize geliriz ama olsun azar azar veriyoruz işte gram gram da olsa gitsinnnnnn kilolar
Tadini sevemedim canim ben 1 fincan bile icemedmyeşil kahve tüketen var mı ?
Olur valla o zamana kadar 3-4 kilo versek ne güzel olur:)Benim okulum acildiginda gelicem kendimesmdi bi ya mahmurlugu var ustumde:) saka maka bulusma gunu de yaklasiyoo. Eylulun ortalarinda bulusuruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?