Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

56 kilo olmak istiyorum artık kilo vermelerim yavaşlar zaten.

aranızda tarçınlı su içen var mı kızlar?
şekeri düzenliyor yani şeker ihtiyacınızı aza indiriyor ve zayıflatma özelliği de var.
5olili kiloları istemeye bile yüzüm yok en son 15 yaşımda öyleydim ben tarçını yoğurda filan da katıyorum güzel oluyor . suyunu içtim tadı güzeldi ama uzun vadeli denemedim .

ama son 1 haftadır dikkat etmiyodun kii.
Yeniden dikkat etmeye başladığın anda kilo vermeye devam ediceksin ama bak bu sabah yine nutella yemişsin mesela

canım meyveyi yanlış saatte yiyosun:) öğlen 3 ten sonra yememeye çalış. günde 1 tane yeterli:)
kakaolu kek bugüne özel mi birde? hergün yiyorsan onu da haftada 1 e indirmen gerekiyor:)
yok bugüne özel regl bide çok canım çekti çikolata yiyemiyorum diye kekten yiyim dedim sabah :) peki akşama ne yiyim acıkınca meyve en azından tokluk uyandırıyor bende akşam yememek için akşama koyuyorum.

56 kilo olmak istiyorum artık kilo vermelerim yavaşlar zaten.

aranızda tarçınlı su içen var mı kızlar?
şekeri düzenliyor yani şeker ihtiyacınızı aza indiriyor ve zayıflatma özelliği de var.
ben akşamları acıkırsam tarçını süte koyup içiyorum canım:) suyla denemedim hiç

yok bugüne özel regl bide çok canım çekti çikolata yiyemiyorum diye kekten yiyim dedim sabah :) peki akşama ne yiyim acıkınca meyve en azından tokluk uyandırıyor bende akşam yememek için akşama koyuyorum.
yoğurdun için salata doğra yeşillikler doğra ye mesela. bak ben dün denedim yoğurdun içine küp küp domates ve salatalık doğrayınca tadı bi harika oluyo.
süt içebilirsin bide tarçınlı:)

Sütü hiç sevmiyorum malesef. ama yoğurda domates, salatalık doğramayı deneyebilirim daha meyvemi yememiştim zaten öyle yapayım o zaman :)

Sütü hiç sevmiyorum malesef. ama yoğurda domates, salatalık doğramayı deneyebilirim daha meyvemi yememiştim zaten öyle yapayım o zaman :)
yap yap:) tadını beğenirsen ne alaa:) akşam meyve çok zararlı bu saatten sonra çünkü

bilmiyordum belli bi liste uygulamıyorum zaten kafama göre kısmaya çalıstım ama elbet yanlışlarım vardır ne kadar doğru sansamda :) teşekkürler canım
sen burada menünü paylaştıkça doğrularını yanlışlarını da görmüş olursun:)

ahh ahh kadınların ruh hali bu kadar değişken olmasaymış iyimiş ya da ben bir tek böyleyim ?
Kendimi zor durdurmaya çalışıyorum yesem anlık bir sevinç yaşayacağım ama sonrasında daha da çok üzülücem. Hedefimden uzaklaştıracak buda inancımı kırıcak baştan dur demeyi başarabilmek tüm sonuçları düzeltiyor. Kısa zamanda toparlarsın inşallah canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…