Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

uzun bi süredir durdu kilo vermem. geçen hafta 1 kilo verdim bu hafta regl olunca tekrar geri aldımbakalım bi dahaki hafta nasıl olucak
benim de zamanında çok kilo verdiğim zamanlar oldu ama şu son 1 yıldır vermeye çalışırken aldım bile . o kadar hassas bir denge ki hala daha vazgeçmiyorum evet sıkılıyorum bazen bu sefer de olmuycak deyip pes ediyorum ama hep yeniden başlamaya bir inancım oluyor . sanırım yolu değiştirmek önemli olan .

aslında onun yerini başka şeylerle doldurabilsek sorun çözülücek gibi ben onu arıyorum da bulamadım henüz inşallah hepimiz toparlayabiliriz önemli çünkü çok

aaa o kadar kilo vermişsin .niye öyle dedin ki şimdi ? kilo azaldıkça vermesi çok daha zorlaşıyor ama bunun da üstesinden gelebilirsin gayet
gelmeye çalışıyorum işte bakalım ara öğünleri çıkardım bi değişiklik olsun diye karataya uymaya başladım bakalım ne farkedicek bu hafta

Regl sıkıntılı zaten şişkinlik çok alıyor belki şişkinliğin vermiş olduğu kilodur.
onu bir dahaki tartı gününde anlıcam bakalım

Selam kızlar ben geldimmm
hoşgeldiin

bende az önce tartıldım yarım saat önce 65.4tüm sonra tartıldım 66.9 olmuşum hiçte normal değil

aslında onun yerini başka şeylerle doldurabilsek sorun çözülücek gibi ben onu arıyorum da bulamadım henüz inşallah hepimiz toparlayabiliriz önemli çünkü çok
inşallah bi uğraş şart yoksa aklımız hep yemeğe nasıl yapacaz nasıl edicez ona kayıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…