kaçamaak yok dikkat ! görüşürüzkızlar mesai biter bu kız sevgilisinin yanına koşar:) öpüyrm hepinizi
valla biz oldukta bi işe yaramıyor strese giriyorum bişi oluyor daha kotü kendimi yemeğe vuruyorumaşık olsam unuturum biliyorum kendimi ama o da yok
hayırlısı be yaa:)valla biz oldukta bi işe yaramıyor strese giriyorum bişi oluyor daha kotü kendimi yemeğe vuruyorum
ben akşamları acıkırsam tarçını süte koyup içiyorum canım:) suyla denemedim hiç
yoğurdun için salata doğra yeşillikler doğra ye mesela. bak ben dün denedim yoğurdun içine küp küp domates ve salatalık doğrayınca tadı bi harika oluyo.
süt içebilirsin bide tarçınlı:)
amiiiin :) zalım şeylere yer yok hayatımızdaAyyy kizlaaar cenenize parmaklarina kuvvet! Kac sayfa okudum a dostlaaar:)
Sabah kkk
Aksam ustu misafirlikteydim yesil mercimek salatasi iki dilim patlicanli borek yedim
Yarina yogun cikolatali pasta siparim var Allahim sen beni o zalım kremadan koru!amin
sevgi kafama bir şey takıldı sen şimdi karatay yapıyorsun diyetin detaylarını pek bilmiyorum ama öğlenleri hiçbişi yemeyip akşamları yemen bana biraz yanlış geldi çünkü çok yüklenmiş oluyorsun kahvaltıdan 4 saat sonra filan akşamki menünü öğlene parçalasan atıyorum akşam tavuk çorba salata yiyceksin o menüdeki tavuğu öğlen yesen akşam çorba ve salata kalsa ?Sabah siskooannenin tarifi miss gibi omletttt
akşam. 4-5 tane patates kızartmasıve biir sürü tavukk. belkide 6 parça yemişimdirr
amaa
3 mil leslie
1 saat yürüyüş
2 litre su
bende bırakmak istiyorummmmmmmBugun sigarayı bırakmamın ikinci günü
Hiçde fena gitmiyor bazen arıyorum ama paket almadığım için çabuk geçiyor hevesim.
canım eğer sabah çok erken kahvaltı yapsaydım öğle yemeği de yerdim dediğin gibi :) ama benim kahvaltım zaten öğleni buluyo tatil olduğu için:) 11 buçukta kalkıyorum masadan nerdeyse. o yüzden akşam 5 gibi tekrar yiyip günü bitiriyorum:)sevgi kafama bir şey takıldı sen şimdi karatay yapıyorsun diyetin detaylarını pek bilmiyorum ama öğlenleri hiçbişi yemeyip akşamları yemen bana biraz yanlış geldi çünkü çok yüklenmiş oluyorsun kahvaltıdan 4 saat sonra filan akşamki menünü öğlene parçalasan atıyorum akşam tavuk çorba salata yiyceksin o menüdeki tavuğu öğlen yesen akşam çorba ve salata kalsa ?
Ye canim tavugu 6 parca nolmus yani.afiyet olsuuun:)Sabah siskooannenin tarifi miss gibi omletttt
akşam. 4-5 tane patates kızartmasıve biir sürü tavukk. belkide 6 parça yemişimdirr
amaa
3 mil leslie
1 saat yürüyüş
2 litre su
5 gibi mi vay çok iyimiş :) ben 9 da filan kalktığını düşünmüştüm olduu o zaaammaancanım eğer sabah çok erken kahvaltı yapsaydım öğle yemeği de yerdim dediğin gibi :) ama benim kahvaltım zaten öğleni buluyo tatil olduğu için:) 11 buçukta kalkıyorum masadan nerdeyse. o yüzden akşam 5 gibi tekrar yiyip günü bitiriyorum:)
Ahahhaha cok pis zalımlasirim bildigin gibi degil:))benimde evim ayaklandi gidiyooo ama uzattim ayaklarimi buralarda geziniyorumamiiiin :) zalım şeylere yer yok hayatımızdayoksa siz bizim zalımlaştıramadıklarımızdan mısınız ?
not: yapacak çok işim var bende buraya sardımgeyik yapma potansiyeline sahibim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?