Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Tatli krizini önlemek için iyi oluyor öneririm: )

Ben bide sindirim için şeyda coskundan öğrendiğim bir karışım içiyorum.

1 lt sıcak suya 1 salatalik dilimliyorum, 1 limonu 4'e boluyorum, 5-6 dal taze nane ve zencefil koyuyorum onu aç karnına sabah akşam iciyorum. Cok faydasini gordum kabiz olanlara ve yağ yakmak isteyenlere duyurulur :)

Kızlar bu aralar pek giremiyorum dünkü menümü paylaşayım
Sabah: domates salatalık bir dilim ekmek çay
Öğlen: Bir tabak mantı (dayanamadımm )
1 fincan Türk kahvesi ve bir avuç taze fıstık
akşam bir saat yürüyüş yaptım mekik çektim bir de

çok ilginç makarnayı istemeyerek yedim töbe töbee ne oluyor bana normalde ayıla bayıla yemem gerekti yedikten sonra bu mutsuzluk değişik bir his

Ayyy kizlaaar cenenize parmaklarina kuvvet! Kac sayfa okudum a dostlaaar:)
Sabah kkk
Aksam ustu misafirlikteydim yesil mercimek salatasi iki dilim patlicanli borek yedim
Yarina yogun cikolatali pasta siparim var Allahim sen beni o zalım kremadan koru!amin

amiiiin :) zalım şeylere yer yok hayatımızda yoksa siz bizim zalımlaştıramadıklarımızdan mısınız ?
not: yapacak çok işim var bende buraya sardım geyik yapma potansiyeline sahibim :)

selam kızlar.bende öğle yaptığım hatadan dolayı akşam 3 orta boy patlıcanı fırında közledim soyup az tuz serptim yedim.bu kadar .

Sabah siskooannenin tarifi miss gibi omletttt

akşam. 4-5 tane patates kızartması ve biir sürü tavukk. belkide 6 parça yemişimdirr

amaa
3 mil leslie
1 saat yürüyüş

2 litre su
sevgi kafama bir şey takıldı sen şimdi karatay yapıyorsun diyetin detaylarını pek bilmiyorum ama öğlenleri hiçbişi yemeyip akşamları yemen bana biraz yanlış geldi çünkü çok yüklenmiş oluyorsun kahvaltıdan 4 saat sonra filan akşamki menünü öğlene parçalasan atıyorum akşam tavuk çorba salata yiyceksin o menüdeki tavuğu öğlen yesen akşam çorba ve salata kalsa ?

canım eğer sabah çok erken kahvaltı yapsaydım öğle yemeği de yerdim dediğin gibi :) ama benim kahvaltım zaten öğleni buluyo tatil olduğu için:) 11 buçukta kalkıyorum masadan nerdeyse. o yüzden akşam 5 gibi tekrar yiyip günü bitiriyorum:)

5 gibi mi vay çok iyimiş :) ben 9 da filan kalktığını düşünmüştüm olduu o zaaammaan

amiiiin :) zalım şeylere yer yok hayatımızda yoksa siz bizim zalımlaştıramadıklarımızdan mısınız ?
not: yapacak çok işim var bende buraya sardım geyik yapma potansiyeline sahibim :)
Ahahhaha cok pis zalımlasirim bildigin gibi degil:))benimde evim ayaklandi gidiyooo ama uzattim ayaklarimi buralarda geziniyorum

kızlar ben geldimmmm...yorumları okudum....işten çeyiz yardımına gittim...tüm gün boyunca dikkat etmeye çalıştım....birkaç gün ne yediğimi yazmasam diyorum...1 lokma kek 1 lokma börek gibi çeyiz yerleştirmede nefis köreltmelerim oluyor..yarın ve cumada gidicem sonra bitti zaten...cumaya kadar idare edin nolur kızmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…