dimiii ama yaramasınnnnYe canim tavugu 6 parca nolmus yani.afiyet olsuuun:)
beeennn ve 9 :KK63:5 gibi mi vay çok iyimiş :) ben 9 da filan kalktığını düşünmüştüm olduu o zaaammaan
bir dahaki hafta çok sıkı geri dönersen beeelki kızmayızzzkızlar ben geldimmmm...yorumları okudum....işten çeyiz yardımına gittim...tüm gün boyunca dikkat etmeye çalıştım....birkaç gün ne yediğimi yazmasam diyorum...1 lokma kek 1 lokma börek gibi çeyiz yerleştirmede nefis köreltmelerim oluyor..yarın ve cumada gidicem sonra bitti zaten...cumaya kadar idare edin nolur kızmayın...
anladdııım iyimişbeeennn ve 9 :KK63:
okul zamanı 6.30 da kalkıyorum ama:) o zaman 3 öğün yapıcam
Uyumana cok varsa sende dene domatesli salatali yogurdu. Ben bayildim tadina:)Akşam yemeğim
Tavuklu göb: salata
Ayran
Su an aç hissediyorum.
Ama yemeyecegim.
Olabilir canım.Uyumana cok varsa sende dene domatesli salatali yogurdu. Ben bayildim tadina:)
Hata yapmana zaten kizdilar diye bi de ben bisey soylemiyim dediimmsevgiiiii neden bana bişeyler yazmıon aşk olsun.okadar öğle hata yaptım,akşam telafi etmeye çalıştım falanşuandada soda içiyorum aaaaa inngaaa
regl döneminde bende de oluyo o ama toparlamaya çalışıyorum şimdi. spor yapmasan da yediklerine dikkat et şişkinliklerine şişkinlik katma:)Bugünkü menüm
Sabah: 1 bardak çay canım hiçbirşey yemek istemedi
Öğlen: 1 tabak mantı
akşam: ızgara balık
bir fincan türk kahvesi
yarım saat yürüyüş yaptım birazdan da mekik çekip yatacam bugün çok yoruldum bir de bu aralar çok sıkılıyorum spor yapasım hiç gelmiyorregl dönemim de yaklaştı onun da stresi var üzerimde
sporla desteklersen anne yemekleri kilo aldırmaz canım hihi:)Kızlarrrrrrrrrrrr okudum tüm yazılanları kaçamak yapanlar üzülmesin telafi edersiniz mutlaka. Cuma günü tatile çıkıyorum daha dğrusu annemin yanına gidiyorum bakalım inşlallah çok fazla yemem10 gün sonra dönmeyi düşünüyorum ama her gün yürücem bol bol bisiklet sürcemmmmmm
söz veriyorum çok daha sıkı dönicem:)bir dahaki hafta çok sıkı geri dönersen beeelki kızmayızzz
tamam o zamaansöz veriyorum çok daha sıkı dönicem:)
regl döneminde bende de oluyo o ama toparlamaya çalışıyorum şimdi. spor yapmasan da yediklerine dikkat et şişkinliklerine şişkinlik katma:)
sporla desteklersen anne yemekleri kilo aldırmaz canım hihi:)
evet bende ondan bahsediyorum:) bol su iç ödem olmasın:)şişkinlikten kilo veremesem de bari almayım diye dikkat ediyorum canım çikolata çok istemiyor canım şimdilik ben de şaşırıyorum kendime :)
regl döneminde bende de oluyo o ama toparlamaya çalışıyorum şimdi. spor yapmasan da yediklerine dikkat et şişkinliklerine şişkinlik katma:)
sporla desteklersen anne yemekleri kilo aldırmaz canım hihi:)
evet cınımm ihmal etme biziiAynen canım veremesem de almam umarım. Pazar tartılır bildirim yaparım her gün de bildirim yaparım akşamları ne yediğimi:)
evet cınımm ihmal etme bizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?