Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

bir dahaki hafta çok sıkı geri dönersen beeelki kızmayızzz

sevgiiiii neden bana bişeyler yazmıon aşk olsun.okadar öğle hata yaptım,akşam telafi etmeye çalıştım falan şuandada soda içiyorum aaaaa inngaaa

sevgiiiii neden bana bişeyler yazmıon aşk olsun.okadar öğle hata yaptım,akşam telafi etmeye çalıştım falan şuandada soda içiyorum aaaaa inngaaa
Hata yapmana zaten kizdilar diye bi de ben bisey soylemiyim dediimm
ama guzel toparladin aksamm:) spor yaptin mi?

Bugünkü menüm
Sabah: 1 bardak çay canım hiçbirşey yemek istemedi
Öğlen: 1 tabak mantı
akşam: ızgara balık
bir fincan türk kahvesi
yarım saat yürüyüş yaptım birazdan da mekik çekip yatacam bugün çok yoruldum bir de bu aralar çok sıkılıyorum spor yapasım hiç gelmiyor regl dönemim de yaklaştı onun da stresi var üzerimde

Kızlarrrrrrrrrrrr okudum tüm yazılanları kaçamak yapanlar üzülmesin telafi edersiniz mutlaka. Cuma günü tatile çıkıyorum daha dğrusu annemin yanına gidiyorum bakalım inşlallah çok fazla yemem 10 gün sonra dönmeyi düşünüyorum ama her gün yürücem bol bol bisiklet sürcemmmmmm

regl döneminde bende de oluyo o ama toparlamaya çalışıyorum şimdi. spor yapmasan da yediklerine dikkat et şişkinliklerine şişkinlik katma:)

sporla desteklersen anne yemekleri kilo aldırmaz canım hihi:)

regl döneminde bende de oluyo o ama toparlamaya çalışıyorum şimdi. spor yapmasan da yediklerine dikkat et şişkinliklerine şişkinlik katma:)

şişkinlikten kilo veremesem de bari almayım diye dikkat ediyorum canım çikolata çok istemiyor canım şimdilik ben de şaşırıyorum kendime :)

Aynen canım veremesem de almam umarım. Pazar tartılır bildirim yaparım her gün de bildirim yaparım akşamları ne yediğimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…