Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

kaçamakları gündüz yaparsan ve bol spor yaparsan almazsın tatlım:)

Günaydın kızlar. Bugün kafamı tutamıyorum, dün klima çarptı galiba. Yazın grip olanlar kervanına katıldım Dün yediklerim:
Sabah: Karatay kahvaltısı
Öğlen: Mercimek çorbası, yoğurtlu semizotu
Akşam: Balık+salata

Hmmmm harika:)
gecmis olsun canim:/

Son düzenleyen: Moderatör:
Hata yapmana zaten kizdilar diye bi de ben bisey soylemiyim dediimm
ama guzel toparladin aksamm:) spor yaptin mi?
oyyy canım benim kıyamamışsın demekki bana :) çok şükür akşam toparladım.dünkü kahvaltım kalorisi az da olsa çok fazlaydı.ve ben gerçekten dikkat ediyorum da kahvaltıyı ne zaman çok yapsam o gün çok acıkıyorum. bu sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
yarım domates
az peynir yedim.

:)) bide az yiyerek dene bakalimm

Ayy buyuk bi iradee. Ben olsam kasiklamistim suan burada dert yaniyodummm:)

Gururluyum mutluyumm!onumde koca tencere nutellali krema vardi ve ben dokunmadimmm!dokunmak istedikce dombili parmaklarima baktim ve hayir dedim!ya-saa-siinn
çok tatlısın dombili parmaklar iyimiş hehheehh

:)) bide az yiyerek dene bakalimm
unutmuşum bir de haşlanmış yumurta yedim 1 tane.hergün yemeye çalışıyorum. evet böyle deneyeceğim

slm kızlar.ben herzamnki gibi
sabah: domates salatalık 1 ymurta 1 dilim ekmek peynir çay
öğlen çorba
akşam: 4köfte kızılcık suyu salata
ama hala aynı kilodayım o 500 gr duruyor
yarım saat yürüyüş yaptım bir de

Selam kızlar benim bu günki menüm:
Sabah:2 dilim ekmek,1 zeytin,1 domates,1 salatalık,2 dilim peynir,1 yumurta,1 bardak çay
Öğle:3 kaşık patates yemeği,1 dilim ekmek,1 bardak ayran
Akşam: salata
2-3 fincan yeşilçay + 2 litre su

karatay kahvaltısında neler oluyor ben aynı seyleri yemekten sıkıldım az kalorili ve doyurucu seylere ihtiyacım var.

şuan ki hayatımın yoğunluğu nedeniyle internete çok giremiyorum haliyle buraya da uğruyamıyorum, şimdilik bir ara buldum hemen bir şey sorayı. Regl dönemlerinizde de diyete devam ediyor musunuz?

şuan ki hayatımın yoğunluğu nedeniyle internete çok giremiyorum haliyle buraya da uğruyamıyorum, şimdilik bir ara buldum hemen bir şey sorayı. Regl dönemlerinizde de diyete devam ediyor musunuz?
ben şuan regliyim diyetime devam edemiyorum ama bazen kendimi tutamıyorum kaçamaklarım oluyor dün yediğim kek gibi

karatay kahvaltısında neler oluyor ben aynı seyleri yemekten sıkıldım az kalorili ve doyurucu seylere ihtiyacım var.
Karatay kahvaltısında 2 haşlanmış yumurta, avuçiçi büyüklüğünde peynir, domates, salatalık, 10-15 zeytin ve 1 çay bardağı ceviz var. Ekmek yerine ceviz yeniliyor bu yüzden çabuk acıkılmıyor. Ben öğleni çorbayla geçiştirip akşamları yemek yiyorum. Zaten bu kahvaltıyla acıkılmıyor :)

zeytin sayısı fazla değil mi biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…