kaçamakları gündüz yaparsan ve bol spor yaparsan almazsın tatlım:)Etmem canımmm telden girerim akşamları:) Yediğimi içtiğimi (kaçamak da olsa yazarım) yazarım yoksaaa kilo alıp dönerim başladığım kiloda geri gelirimO yüzden her akşam yazıcam mutlaka 7 eylül gibi de dönücem bakalım inşallah biraz daha kilo vermiş dönerim
kaçamakları gündüz yaparsan ve bol spor yaparsan almazsın tatlım:)
almazsın almazsın hatta verirsin belkiÖyle yapıcam canım akşam 6 gibi bitecek yemek işi sabah akşam da yürüyüş yaparım zaten fazla kaçırmamaya özen göstercem bir gün yersem 3 gün yemem
İnşallahhhhhhhhhhh veririmalmazsın almazsın hatta verirsin belki
oyyy canım benim kıyamamışsın demekki bana :) çok şükür akşam toparladım.dünkü kahvaltım kalorisi az da olsa çok fazlaydı.ve ben gerçekten dikkat ediyorum da kahvaltıyı ne zaman çok yapsam o gün çok acıkıyorum. bu sabah:Hata yapmana zaten kizdilar diye bi de ben bisey soylemiyim dediimm
ama guzel toparladin aksamm:) spor yaptin mi?
çok tatlısınGururluyum mutluyumm!onumde koca tencere nutellali krema vardi ve ben dokunmadimmm!dokunmak istedikce dombili parmaklarima baktim ve hayir dedim!ya-saa-siinn
unutmuşum bir de haşlanmış yumurta yedim 1 tane.hergün yemeye çalışıyorum. evet böyle deneyeceğim:)) bide az yiyerek dene bakalimm
karatay kahvaltısında neler oluyor ben aynı seyleri yemekten sıkıldımGünaydın kızlar. Bugün kafamı tutamıyorum, dün klima çarptı galiba. Yazın grip olanlar kervanına katıldımDün yediklerim:
Sabah: Karatay kahvaltısı
Öğlen: Mercimek çorbası, yoğurtlu semizotu
Akşam: Balık+salata
ben şuan regliyim diyetime devam edemiyorum ama bazen kendimi tutamıyorum kaçamaklarım oluyor dün yediğim kek gibişuan ki hayatımın yoğunluğu nedeniyle internete çok giremiyorum haliyle buraya da uğruyamıyorum, şimdilik bir ara buldum hemen bir şey sorayı. Regl dönemlerinizde de diyete devam ediyor musunuz?
Teşekkürler canımHmmmm harika:)
gecmis olsun canim:/
Karatay kahvaltısında 2 haşlanmış yumurta, avuçiçi büyüklüğünde peynir, domates, salatalık, 10-15 zeytin ve 1 çay bardağı ceviz var. Ekmek yerine ceviz yeniliyor bu yüzden çabuk acıkılmıyor. Ben öğleni çorbayla geçiştirip akşamları yemek yiyorum. Zaten bu kahvaltıyla acıkılmıyor :)karatay kahvaltısında neler oluyor ben aynı seyleri yemekten sıkıldımaz kalorili ve doyurucu seylere ihtiyacım var.
zeytin sayısı fazla değil mi birazKaratay kahvaltısında 2 haşlanmış yumurta, avuçiçi büyüklüğünde peynir, domates, salatalık, 10-15 zeytin ve 1 çay bardağı ceviz var. Ekmek yerine ceviz yeniliyor bu yüzden çabuk acıkılmıyor. Ben öğleni çorbayla geçiştirip akşamları yemek yiyorum. Zaten bu kahvaltıyla acıkılmıyor :)
en son ne zmn kek yediğmi haatırlamıyorumben şuan regliyim diyetime devam edemiyorum ama bazen kendimi tutamıyorum kaçamaklarım oluyor dün yediğim kek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?