Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Kızlar ben galiba kepekli tost yapıcam kendime. Karatay bugünlük affetsin beni. Hastayım ve bişeyler hazırlayacak gücü bulamıyorum kendimde

Ben geldim kızlarr

Beni bu hafta es geçin kesin artılarda olcam bir iştah patlaması yaşıyorum anlatamam
Ve bu yemek değil abur cubur biri beni durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben zeytini çok severdim 1-2 sene önceye kadar kahvaltı tabağını yiyordum tek başıma

Ben geldim kızlarr

Beni bu hafta es geçin kesin artılarda olcam bir iştah patlaması yaşıyorum anlatamam
Ve bu yemek değil abur cubur biri beni durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldin Canım sonrasını düşün tamam yemiş olabilirsin yediklerin için bişi yapamayız ama ilerde yiyecek olacaklarını hafifletebilirsin :)

benim dünkü menum
sabah : domates salatalık peynir zeytin nane maydanoz biber 1 dilim light ekmek sekersiz çay
(kahvaltı menüm kalabalık :)
ara öğün : türk kahvesi
öğle : 1 kase mercimek çorbası yanında yogurt
ara öğün : 4 dilim karpuz
akşam : tavuklu düğün çorbası ve yoğurt
fakat ekmek yemediğim için 10 gibi çok acıktım 2 milde leslie yapmıstım muzlu süt ve dondurma kaçamağım olduu toplamda 1027 kalori almış oldum

Sağol canım dün klima çarptı beni terliyken. Bugün iyice hapşurmaya başladım. İşten de izin aldm eve geldim

Aman dikkat et kuzuş yaa

Bizde camlar açık yatuyoz sabaha her yanım tutulmuş oluyo valla

hoşgeldin Canım sonrasını düşün tamam yemiş olabilirsin yediklerin için bişi yapamayız ama ilerde yiyecek olacaklarını hafifletebilirsin :)

Ayy valla şekerim ben cigarayı bıraktım biliyon mu
Bugun 3. günüm ne paket aldım ne bir dal içtim fırt bile almadım kocişten
Akşamda alışımım oğlan uyudukdan sonra balkonda kocişle içmeye ya
El alışkanlığı bir çikolata hüplettim
Sabah terasa çıktım elimde çay başka bişi yok hopp minik bir kek
Tabi alışık değilim bu kadar tatlıya öğlendede acıkmadım yemek söylemedim.
Şimdi bol su ve bitki çayı içiyom

Kalori hesabımı besleniyon şekerim?

keşke sadece süt içseydin yeterdi emin ol o saatte yemen zaten başlı başına yanlış

sigara olayı bozuyor bi süre zolanırsın patlıcan iyi geliyor diye duymuştum patlıcanlı yemeklere ağırlık verebilirsin canım

evet normalde bende çok fazla çikolata yerdim ama bu sefer yemiyorum çok şaşırtıcı bi durum
Tatli istegi yedikce artan bi durum yani yiyince kisa sureli kesiliriz ama bisure sonra bu dongu tekrar baslar.yedikce yiyesimiz gelir.cikolata seker hamur ekmek bunlari hayatimizdan cikarinca insulin direncini kirariz ve kan sekerimiz normal duzeyde olur.bu sebepten canimiz cok cok daha az tatli ceker:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…