Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

bu sabah tost yedim yarım kmek vardı sanırım ama iyice doymuş olucamki öğlenki yemeklerden sadece atıştırdım ( ben hepsini bitirirm normalde 3 çeşit yemek ve salata yoğurdun ) dediğiniz gibi sanırım kahvaltıyı sıkı yapınca gün daha rahat geçiyo poğçayı bıraktım bide üşenmeyip domates salatalılı yumurtalı bi kahvaltıya geçebilsem çok daha iyi olucak sanırım
bide şu evde spor yapıyosunuz ya ondan başlamayı çok istiyorum 15 gün sonra tatile çıkıcam 1-2 kilo vermek istiyorum

Sabah kahvaltım:
2 dilim kepek ekmek
1 kibrit kutusu peynir
Tereyağlı yumurta (az)
Tereyağı (az)
Şekersiz çay
Öğle yemeğim:
1 tabak bulgurdan yapılmış kuru patlıcan dolması
1 bardak ayran

kızlarr beni de aranıza alır mısınız
do major yazmış ondan gördüm bnde yazıyım dedim bir yıllık evliyim ve bu bir yılda tam on kilo aldım. vermek istiyorum ama iradem zayıf ve yasmininde etkisiyle belki tatlı yemeden duramıyorum eskiden bir ay çikolata görmesem aramazdım şimdi gün sektirmiyorum. çok katı diyet programları bana göre değil önerilerinize ortak olmak isterim

önce az az yemeye çalış ufak bi parça kopart ama çiğneme bırak o ersin kendini çok çikolata yemiş zannediceksin

kızlar ben kendimi bu aralar hep yorgun hissediyorum. diyette olmamla alakası olabilir mi ne dersiniz?
haayyat beni neden yoruyorssuun ? olabilir alışma evresidir yeniye alışmak zaman alır ,yazın sıcaklar bunaltır üstüne diyet halsizleştirir vs. kendini başka şeylerle oyala :) ben yapamadım henüz onu hala enerjim olsun diye yemek yiyorum kelin merhemi olsaaa...

eveet 2 gündür menü paylaşmıyorum :) çünkü birazcık ölçüyü kaçırdımama pişmanlık yok irademi geliştirmem gerek . o yüzden yol yakınken buraya yazıyım da bi uyarı veriyim kendime dedim ne kadar istemediğim şeylerle uğraşsam da size söz :kaçış yolum birşeyler atıştırmak olmuycak . onlarla yüzleşmem gerek ziraa dağ gibi oldular . Bugünlerde kendimi dinlemeye çalışıyorum . örneğin ne istediğimi soruyorum . net bir cevap alamıyorum düşüncelerim başka yerlere gidiyor . Sanki zorla birşeyler yaptırmışım kendime(kolay olanı seçmişim aslında ) şu 3 yıldır da içimdeki ben istemiyorum diye feryat figan . Sonra onu sustura sustura yapmak istediklerimden çok yapmam gerekenleri yapmışım . E sonuç olarak birşeyleri isteyerek canı gönülden yapmanın ne demek olduğunu unutmuşum . Burada akıp gitsin istedim bu düşünceler. yol açılsın istediklerime, görebiliyim önümü ve dilerim hayırlısıyla yaparım Ne olur hiç pes etmeyin !

Kiz icimemi kactin naptin?resmen beni yazmissin baciiiim.bende hayatimda bi devrim icin ugrasiyorum

Ben bir karatayci olaraaak ondan baska hicbiseyi oneremem size.1,5 ayda 9 kilo verdim tereyagli bol kasarli omletler,dolmalar,alinazikler yiyerekk

Selam bayanlar 2 saat spor yaptım geldim
Bugünkü menumde şöyle
Sabah 3 dilim sucuk 2 dilim ekmek az peynir 3 zeytin ve domates
Öğlen 2 biber dolması bi kase yoğurt
Aksam 1 kase yoğurt çorbası ve az patates yemeği salata

Kızlarrrrrrrrr anca okudum yazdıklarınızı:) Kaçamak yapanlar üzülmeyinnn zamanla her şey rayına oturacak kaçamaklar ortadan kalkacak. En azından kaçamaklarınızı pazar gününü saklayın tartıldıkdan sonra kaçamağınızı yaparsınız. Kendimizi tutmamız lazım yoksa bu kilolardan zor kurtuluruz Bıktım yıllarca şişman olmaktan Artık bitsin bu işkence istiyorum hayatımda ilk defa şöyle 50-55 arası olup çıtır bir kız olmak istiyorum. Yolum çok uzun çokkkk neyse pes etmek yok haftada yarım kilo bir kilo da olsa razıyım sizlerde öyle yapın 3-4 ay sonra bence hepimiz baya zayıflamış olucazz çoğumuz istediği kiloya bile inmiş olcak :) Benim gibi kilosu fazla olanlar da normal kiloya inmiş olcak. Ben her gün aynanın karşısına geçiyorum ve kendime kızıyorum bu şekilde kendimi tutuyorum yoksa her gün kaçamak yapardım aklıma neler geliyor nelerrrrrrrrrrrrr Bugün yediklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…