evet normalde bende çok fazla çikolata yerdim ama bu sefer yemiyorum çok şaşırtıcı bi durum
AH İNŞ nekadar güzel olur biraz daha zayıflıyabilsekvücudumuzu alıştırdık sanırım canım çok güzel birşey böyle devam edersek istediğimiz kilolar hayal değil :)
önce az az yemeye çalış ufak bi parça kopart ama çiğneme bırak o ersin kendini çok çikolata yemiş zannediceksinkızlarr beni de aranıza alır mısınız
do major yazmış ondan gördüm bnde yazıyım dedim bir yıllık evliyim ve bu bir yılda tam on kilo aldım. vermek istiyorum ama iradem zayıf ve yasmininde etkisiyle belki tatlı yemeden duramıyorum eskiden bir ay çikolata görmesem aramazdım şimdi gün sektirmiyorum. çok katı diyet programları bana göre değil önerilerinize ortak olmak isterim
haayyat beni neden yoruyorssuun ? olabilir alışma evresidir yeniye alışmak zaman alır ,yazın sıcaklar bunaltır üstüne diyet halsizleştirir vs. kendini başka şeylerle oyala :) ben yapamadım henüz onu hala enerjim olsun diye yemek yiyorum kelin merhemi olsaaa...kızlar ben kendimi bu aralar hep yorgun hissediyorum. diyette olmamla alakası olabilir mi ne dersiniz?
Canim benim herkeste ayni sikayet var diyet yapmayandada ben havalara bagliyorum elim kolum kalkmiyo benimdeniye kimse benim soruma cevap yazmıyor küstüm size kızlar
Kiz icimemi kactin naptin?resmen beni yazmissin baciiiim.bende hayatimda bi devrim icin ugrasiyorumeveet 2 gündür menü paylaşmıyorum :) çünkü birazcık ölçüyü kaçırdımama pişmanlık yok irademi geliştirmem gerek . o yüzden yol yakınken buraya yazıyım da bi uyarı veriyim kendime dedim ne kadar istemediğim şeylerle uğraşsam da size söz :kaçış yolum birşeyler atıştırmak olmuycak . onlarla yüzleşmem gerek ziraa dağ gibi oldular . Bugünlerde kendimi dinlemeye çalışıyorum . örneğin ne istediğimi soruyorum . net bir cevap alamıyorum düşüncelerim başka yerlere gidiyor . Sanki zorla birşeyler yaptırmışım kendime(kolay olanı seçmişim aslında ) şu 3 yıldır da içimdeki ben istemiyorum diye feryat figan . Sonra onu sustura sustura yapmak istediklerimden çok yapmam gerekenleri yapmışım . E sonuç olarak birşeyleri isteyerek canı gönülden yapmanın ne demek olduğunu unutmuşum . Burada akıp gitsin istedim bu düşünceler. yol açılsın istediklerime, görebiliyim önümü ve dilerim hayırlısıyla yaparım Ne olur hiç pes etmeyin !
Ben bir karatayci olaraaak ondan baska hicbiseyi oneremem size.1,5 ayda 9 kilo verdim tereyagli bol kasarli omletler,dolmalar,alinazikler yiyerekkkızlarr beni de aranıza alır mısınız
do major yazmış ondan gördüm bnde yazıyım dedim bir yıllık evliyim ve bu bir yılda tam on kilo aldım. vermek istiyorum ama iradem zayıf ve yasmininde etkisiyle belki tatlı yemeden duramıyorum eskiden bir ay çikolata görmesem aramazdım şimdi gün sektirmiyorum. çok katı diyet programları bana göre değil önerilerinize ortak olmak isterim
çok farklı hayatlar yaşıyoruz ama özünde aynı şeyi istiyoruz :)Kiz icimemi kactin naptin?resmen beni yazmissin baciiiim.bende hayatimda bi devrim icin ugrasiyorum
Cevizli mantı ne ola kiKizlar hava bastim sabah nutellali kremaya karsi durdum diye amma velakin cevizli mantiyi dombili parmaklarima baka baka yedim vallahi.hukumsuzdur.
Sinop mantisi.mantinin uzerine dovulmus ceviz ve biraz eritilmis tereyag gezdiriyolar.allahimmm nefiiis valla bugun bitek onu yedim hic pisman degilimCevizli mantı ne ola ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?