Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

hoşgeldin canım tabi ki alırız. ama adını boyunu kilonu yazman gerekiyo:)

Ne çok kaynatmışsınız kızlaarr:) bi anneanneme gittim geldim sayfalar uçmuşş:)
sabah canım bişey istemedi 2 çatal peynir 3 dilim domates anca yedim 1 bardak vişne suyu içtim.
öğlen anneannemdeydik veeee önümde kızartılan hamurları yemediimmmm

ama daha yeni geldik ve gün boyu bana göre sağlıklı bişeyler bulamadığım için en son saat 6 da ufak bi paket gofret yemek zorunda kaldım

kızlaar , birşeyi merak ettim,ne sizi mutlu eder?
beni ne mutlu eder...
Beni "ben" olmak mutlu eder. Ben gibi davranmak "ben" olabilmek.
tüm hayatımı kendim gibi yaşamak kendi isteklerimi hiçe saymamak, kendim olduğumu hissedebilmek.
Bunun benim hayatım olduğunu ve başkalarının istekleri doğrultusunda yaşayamayacağımı çevremdekilere kabul ettirmek.
İleride hayat arkadaşım olacak kişinin de bu "ben"e saygı duyacak bir kişi olması..
Yani kısaca ömrümün sonuna geldiğimde geriye bakınca şunu demeliyim " bu hayat benimdi ve herşeyi istediğim gibi yaşadım, gözüm arkada kalmayacak. Kendime olan saygımı hiç yitirmedim"

Son düzenleme:
aslında beni yemeğe iten faktörden biri canımın sıkılması mutsuz olmam filan ... o yüzden o anlık durumlarda siz yerine ne koyuyorsunuz merak ettim ?

aslında beni yemeğe iten faktörden biri canımın sıkılması mutsuz olmam filan ... o yüzden o anlık durumlarda siz yerine ne koyuyorsunuz merak ettim ?
herkesin bi hobisi olmalı canım. eğer canımın sıkıntısı normal boyutlardaysa kendimi makyaja veriyorum. oturup saatlerce kendime makyaj yapıyorum ve sırf makyaj yaptığım için de dışarı çıkasım geliyo ve kafam dağılıyo.
eğer bununla geçmeyecek bi can sıkıntısıysa uyuyorum.
yemek yeme isteğim olmaz benim canım sıkıldığında. tatlı yeme isteğim olur, onu da "şuan zaten canım sıkkın bi de tatlı yicem aldığım kiloya canım sıkılcak" diye örtbas ediyorum

e güzelmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…