aaaaa yarın böyle şeyler duymak istemiyorum artık ya !Kizlar hava bastim sabah nutellali kremaya karsi durdum diye amma velakin cevizli mantiyi dombili parmaklarima baka baka yedim vallahi.hukumsuzdur.
Hic belli olmaz cicim simdi yuruyuse cikiyorum ki ben yurudummu 5km den assagi yurumem kizlar bilir.hem ben bu hafta mazeretliyim bi kereeeaaaaa yarın böyle şeyler duymak istemiyorum artık ya !
Hic belli olmaz cicim simdi yuruyuse cikiyorum ki ben yurudummu 5km den assagi yurumem kizlar bilir.hem ben bu hafta mazeretliyim bi kereee
Hic belli olmaz cicim simdi yuruyuse cikiyorum ki ben yurudummu 5km den assagi yurumem kizlar bilir.hem ben bu hafta mazeretliyim bi kereee
kızlarr beni de aranıza alır mısınız
do major yazmış ondan gördüm bnde yazıyım dedim bir yıllık evliyim ve bu bir yılda tam on kilo aldım. vermek istiyorum ama iradem zayıf ve yasmininde etkisiyle belki tatlı yemeden duramıyorum eskiden bir ay çikolata görmesem aramazdım şimdi gün sektirmiyorum. çok katı diyet programları bana göre değil önerilerinize ortak olmak isterim
Bence o fazladan 1 km sen yuru burda durdugundan daha fazla kalori harcarsin6km olsun be ?
pazar günü görişiciğğiiizBence o fazladan 1 km sen yuru burda durdugundan daha fazla kalori harcarsin
beni ne mutlu eder...kızlaar , birşeyi merak ettim,ne sizi mutlu eder?
Kesinliklepazar günü görişiciğğiiiz
Bence o fazladan 1 km sen yuru burda durdugundan daha fazla kalori harcarsin
,pazar günü görişiciğğiiiz
aslında beni yemeğe iten faktörden biri canımın sıkılması mutsuz olmam filan ... o yüzden o anlık durumlarda siz yerine ne koyuyorsunuz merak ettim ?beni ne mutlu eder...
Beni "ben" olmak mutlu eder. Ben gibi davranmak "ben" olabilmek.
tüm hayatımı kendim gibi yaşamak kendi isteklerimi hiçe saymamak, kendim olduğumu hissedebilmek.
Bunun benim hayatım olduğunu ve başkalarının istekleri doğrultusunda yaşayamayacağımı çevremdekilere kabul ettirmek.
İleride hayat arkadaşım olacak kişinin de bu "ben" saygı duyacak bir kişi olması..
Yani kısaca ömrümün sonuna geldiğimde geriye bakınca şunu demeliyim " bu hayat benimdi ve herşeyi istediğim gibi yaşadım, gözüm arkada kalmayacak. Kendime olan saygımı hiç yitirmedim"
aslında bu meydan okumadan önce o makarnayı yemeseydim iyiydi,
oo meydan okuyuşa geeelll
herkesin bi hobisi olmalı canım. eğer canımın sıkıntısı normal boyutlardaysa kendimi makyaja veriyorum. oturup saatlerce kendime makyaj yapıyorum ve sırf makyaj yaptığım için de dışarı çıkasım geliyo ve kafam dağılıyo.aslında beni yemeğe iten faktörden biri canımın sıkılması mutsuz olmam filan ... o yüzden o anlık durumlarda siz yerine ne koyuyorsunuz merak ettim ?
hahahahaaslında bu meydan okumadan önce o makarnayı yemeseydim iyiydiama bir an gaza geldim
e güzelmiş :)herkesin bi hobisi olmalı canım. eğer canımın sıkıntısı normal boyutlardaysa kendimi makyaja veriyorum. oturup saatlerce kendime makyaj yapıyorum ve sırf makyaj yaptığım için de dışarı çıkasım geliyo ve kafam dağılıyo.
eğer bununla geçmeyecek bi can sıkıntısıysa uyuyorum.
yemek yeme isteğim olmaz benim canım sıkıldığında. tatlı yeme isteğim olur, onu da "şuan zaten canım sıkkın bi de tatlı yicem aldığım kiloya canım sıkılcak" diye örtbas ediyorum
Aaaaaa ama yarin duymak istmeiyorum artik boyle seyler!!!aslında bu meydan okumadan önce o makarnayı yemeseydim iyiydiama bir an gaza geldim
Aaaaaa ama yarin duymak istmeiyorum artik boyle seyler!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?