Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

aslında beni yemeğe iten faktörden biri canımın sıkılması mutsuz olmam filan ... o yüzden o anlık durumlarda siz yerine ne koyuyorsunuz merak ettim ?

sakız çiğniyorum ben hele sinirliysem cok yerim atıyorum ağzıma sakıı şişir şişir patlat cakkıdı cakkıdı çiğne sinirden hahah

kızlar dün beslenmemde hata yaptığım için ve tartı günüde yaklaştığından bugün bayağı sıkı gittim,açııımm;
sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği - haşlanmış yumurta - 5 zeytin - yarım domates - az peynir
ara : yeşil elma
öğle : patlıcan domates konserve vardı haşlama.ondan yarım tabak ve yanında az yoğurt
ara : yeşil elma
akşam : çocuklar çubuk kreker yiyordu ondan aldım 3 tane. yemek yok
3 litre kadar su - 2 büyük bardak yeşil çay - 1 bardak rezene

çok iyiiii

ben heralde yarım saate yakın yazılanları okudum...
baktım ki benim kaçamak dediklerimi bu hafta herkes yapmış..tabi başta ben...
bu hafta inşallah çok gram almayız..belki ben 1 kilo almışda olabilirim..tartılmadım tartılmıcam da pazardan önce
inşallah yarın dan sonra bende eski düzenime giriyorum dediğim gibi bugünde yediklerimi yazmıyorum
sizi de çoooooooook seviyorum:)

Kızlar 3 günlük kaş tatiline gitmemizden dolayi diyete ara verdim pazara sadece sabit kalmayi hedefliyorum bakalım bu pazar ne olacak iyi geceler :)

evet bu hafta tozuttuk iyice haha
Bende çok seviyoruumm

Tombul kuslarimm bende hepinizi cok seviyorum minik sercelerim olucaginiz gunleri gorucegimizi biliyorum

önce az az yemeye çalış ufak bi parça kopart ama çiğneme bırak o ersin kendini çok çikolata yemiş zannediceksin
deniycem bu dediğni tesekkür ederim.
Ben bir karatayci olaraaak ondan baska hicbiseyi oneremem size.1,5 ayda 9 kilo verdim tereyagli bol kasarli omletler,dolmalar,alinazikler yiyerekk
çok güzel kilo vermişsin ben kendmden öyle bi basarı bekleyemiyorum hareket sıfıra yakın bnde aksama kadar işte oturuyorum
hoşgeldin canım tabi ki alırız. ama adını boyunu kilonu yazman gerekiyo:)
ayy yakalanmış gibi hissettim kendmi kilomu annem bile bilmiyo da boyum 170 canım kilom da 67 oluvermiş

günaydın kızlar sanırım ben diyeti bırakıyorum. hiç kaçamak yapmamama rağmen hala kilom sabit kaldı. ayrıca fazlasıyla kendimi halsiz hissetmeye başladım.çevremdekiler kızmaya başladı bna. her gören nerene zayıflıcaksın daha da diyor. o yüzden sanırım bırakıcam diyeti

Senin zaten boyuna gore kilon cok normal bencede kendini bosuna hirpalama.

Ben aslında 60a düşmek istiyordum ama dün artık bayılack gibi oldum. aslında yiyorum öyle aç kalmıyorum da ama yeterince enerji alamıyorum herhalde.
Belki zayif kaliyodur yediklerin daha guclu menuler denemelisin.bide yediginden kismaktansa spor daha iyi olur senin icin

Belki zayif kaliyodur yediklerin daha guclu menuler denemelisin.bide yediginden kismaktansa spor daha iyi olur senin icin
menülerimi görmüş müydün bilmiyorum ki aslında normal tyiyorum. ama şuan hayatımda ne tuz ne şeker ne un ne de yağ var. aburcubur kesinlikle yok.gayet sağlıklı besleniyorum bana kalırsa.ekmek yemiyorum acaba onun etkisi olabilir mi. günde sadece 1 dilim o da sabah kahvaltısında.

Aaa evet ekmek yemiyosan yerini doldurman gerek ekmekte b vitamini var eksikligi depresyon yorgunluk halsizlik sinir gibi seylere sebep oluyo.ceviz findik fistik tuketmelisin bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…