aslında beni yemeğe iten faktörden biri canımın sıkılması mutsuz olmam filan ... o yüzden o anlık durumlarda siz yerine ne koyuyorsunuz merak ettim ?
sakız çiğniyorum ben hele sinirliysem cok yerim atıyorum ağzıma sakıı şişir şişir patlat cakkıdı cakkıdı çiğne sinirden hahah
çok iyiiiibeni ne mutlu eder...
Beni "ben" olmak mutlu eder. Ben gibi davranmak "ben" olabilmek.
tüm hayatımı kendim gibi yaşamak kendi isteklerimi hiçe saymamak, kendim olduğumu hissedebilmek.
Bunun benim hayatım olduğunu ve başkalarının istekleri doğrultusunda yaşayamayacağımı çevremdekilere kabul ettirmek.
İleride hayat arkadaşım olacak kişinin de bu "ben"e saygı duyacak bir kişi olması..
Yani kısaca ömrümün sonuna geldiğimde geriye bakınca şunu demeliyim " bu hayat benimdi ve herşeyi istediğim gibi yaşadım, gözüm arkada kalmayacak. Kendime olan saygımı hiç yitirmedim"
Kızlar 3 günlük kaş tatiline gitmemizden dolayi diyete ara verdim pazara sadece sabit kalmayi hedefliyorum bakalım bu pazar ne olacak iyi geceler :)
evet bu hafta tozuttuk iyice hahaben heralde yarım saate yakın yazılanları okudum...
baktım ki benim kaçamak dediklerimi bu hafta herkes yapmış..tabi başta ben...
bu hafta inşallah çok gram almayız..belki ben 1 kilo almışda olabilirim..tartılmadım tartılmıcam da pazardan önce
inşallah yarın dan sonra bende eski düzenime giriyorum dediğim gibi bugünde yediklerimi yazmıyorum
sizi de çoooooooook seviyorum:)
Tombul kuslarimm bende hepinizi cok seviyorum minik sercelerim olucaginiz gunleri gorucegimizi biliyorum
deniycem bu dediğni tesekkür ederim.önce az az yemeye çalış ufak bi parça kopart ama çiğneme bırak o ersin kendini çok çikolata yemiş zannediceksin
çok güzel kilo vermişsin ben kendmden öyle bi basarı bekleyemiyorum hareket sıfıra yakın bnde aksama kadar işte oturuyorumBen bir karatayci olaraaak ondan baska hicbiseyi oneremem size.1,5 ayda 9 kilo verdim tereyagli bol kasarli omletler,dolmalar,alinazikler yiyerekk
ayy yakalanmış gibi hissettim kendmi kilomu annem bile bilmiyo dahoşgeldin canım tabi ki alırız. ama adını boyunu kilonu yazman gerekiyo:)
Senin zaten boyuna gore kilon cok normal bencede kendini bosuna hirpalama.günaydın kızlar sanırım ben diyeti bırakıyorum. hiç kaçamak yapmamama rağmen hala kilom sabit kaldı. ayrıca fazlasıyla kendimi halsiz hissetmeye başladım.çevremdekiler kızmaya başladı bna. her gören nerene zayıflıcaksın daha da diyor. o yüzden sanırım bırakıcam diyeti
Ben aslında 60a düşmek istiyordum ama dün artık bayılack gibi oldum. aslında yiyorum öyle aç kalmıyorum da ama yeterince enerji alamıyorum herhalde.Senin zaten boyuna gore kilon cok normal bencede kendini bosuna hirpalama.
Belki zayif kaliyodur yediklerin daha guclu menuler denemelisin.bide yediginden kismaktansa spor daha iyi olur senin icinBen aslında 60a düşmek istiyordum ama dün artık bayılack gibi oldum. aslında yiyorum öyle aç kalmıyorum da ama yeterince enerji alamıyorum herhalde.
menülerimi görmüş müydün bilmiyorum ki aslında normal tyiyorum. ama şuan hayatımda ne tuz ne şeker ne un ne de yağ var. aburcubur kesinlikle yok.gayet sağlıklı besleniyorum bana kalırsa.ekmek yemiyorum acaba onun etkisi olabilir mi. günde sadece 1 dilim o da sabah kahvaltısında.Belki zayif kaliyodur yediklerin daha guclu menuler denemelisin.bide yediginden kismaktansa spor daha iyi olur senin icin
Aaa evet ekmek yemiyosan yerini doldurman gerek ekmekte b vitamini var eksikligi depresyon yorgunluk halsizlik sinir gibi seylere sebep oluyo.ceviz findik fistik tuketmelisin bol bolmenülerimi görmüş müydün bilmiyorum ki aslında normal tyiyorum. ama şuan hayatımda ne tuz ne şeker ne un ne de yağ var. aburcubur kesinlikle yok.gayet sağlıklı besleniyorum bana kalırsa.ekmek yemiyorum acaba onun etkisi olabilir mi. günde sadece 1 dilim o da sabah kahvaltısında.
hadi ya ee onlar da kilo yapmaz mı sonuçta yağ var onlardaAaa evet ekmek yemiyosan yerini doldurman gerek ekmekte b vitamini var eksikligi depresyon yorgunluk halsizlik sinir gibi seylere sebep oluyo.ceviz findik fistik tuketmelisin bol bol
Evet var ama saglikli yaglar kavrulmamis olarak hepsini yiyebilirsin ben hergun 1 cay bardagindan fazla yiyorum ekmek yerinehadi ya ee onlar da kilo yapmaz mı sonuçta yağ var onlarda
tamam cnm sağol bu arada senin işin ne öğrenebilirmiyim?butik pastacılık falan mıEve
Evet var ama saglikli yaglar kavrulmamis olarak hepsini yiyebilirsin ben hergun 1 cay bardagindan fazla yiyorum ekmek yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?