:)) adın ne peki.deniycem bu dediğni tesekkür ederim.
çok güzel kilo vermişsin ben kendmden öyle bi basarı bekleyemiyorum hareket sıfıra yakın bnde aksama kadar işte oturuyorum
ayy yakalanmış gibi hissettim kendmi kilomu annem bile bilmiyo daboyum 170 canım kilom da 67 oluvermiş
Evet canim pasta kurabiye makaron falan ne varsa:)tamam cnm sağol bu arada senin işin ne öğrenebilirmiyim?butik pastacılık falan mı
hadi ya süper hangi şehirdesin peki?Evet canim pasta kurabiye makaron falan ne varsa:)
:)istanbul canimhadi ya süper hangi şehirdesin peki?
sinem:)) adın ne peki.
en büyük hayalimdi küçük bi kafe acıp kendi pasta kurabiyelerimi ikram etmek ama kısmet olmadıEvet canim pasta kurabiye makaron falan ne varsa:)
Ekledim listeye sinemcim
Olur belki de:)hicbisey icin gec degil ben okudugum okulu birakip dustum bu sevdaya:)en büyük hayalimdi küçük bi kafe acıp kendi pasta kurabiyelerimi ikram etmek ama kısmet olmadı
ya haftaya erkek arkadaşımın doğum günü var.ben de kendim pasta yapayım diyorum ama becerebilşir miyim bilmiyorum yardımcı olabilir misin bana acaba:)istanbul canim
Siparis icin diyosan bu hafta inanilmaz zor ama her turlu tarif destek kuvvet olurum:)yapabilirsin:)ya haftaya erkek arkadaşımın doğum günü var.ben de kendim pasta yapayım diyorum ama becerebilşir miyim bilmiyorum yardımcı olabilir misin bana acaba
tşekkür ederim.Ekledim listeye sinemcim
ben kendi işimizi yapıyorum bu işi yapabilmek için ilgili bölümü okudum.uzun zaman önce planlanmıştı mesleğim o yüzden bu işi bırakamam ama hobi olarak belki ilerde bişeyler yapabilirimOlur belki de:)hicbisey icin gec degil ben okudugum okulu birakip dustum bu sevdaya:)
Hah ayni benim hikaye iste ama tutmadi plan ben dayanamadim biraktim mutsuz olacagim biseyi yapamazdim hic bana gore degildi.aile isimizi ailem yurutuyo hic yanasmiyorum:)tşekkür ederim.
ben kendi işimizi yapıyorum bu işi yapabilmek için ilgili bölümü okudum.uzun zaman önce planlanmıştı mesleğim o yüzden bu işi bırakamam ama hobi olarak belki ilerde bişeyler yapabilirim
özelden mi yazayım canım yok sorun değil dersen burdan yazayım?Siparis icin diyosan bu hafta inanilmaz zor ama her turlu tarif destek kuvvet olurum:)yapabilirsin:)
Hic farketmez benim icin bu isi yapan bisuru insan var oyle paylasmam etmem takintilarim yoktur:)özelden mi yazayım canım yok sorun değil dersen burdan yazayım?
ne kadr iyisin canım ya başkası olsa paylaşmaz. o zmn şöyle söyliyeyim erkek arkadaşım koyu bursasporlu. ona forma şeklinde bi pasta yapmak istiyorum. neler gerekir bunun için? bursa pastaland var oradan sanırım şeker hamuru almam lazım yeşil ve beyaz. içi için neler gerekli?Hic farketmez benim icin bu isi yapan bisuru insan var oyle paylasmam etmem takintilarim yoktur:)
Hmm forma icin cok fazla bi malzemeye ihtiyacin yok disi icin ama kesip bicme traslama yapman icin iyi bi bicaga ihtiyacin var.pizza kesme aparati kullanabilirsin.ama bana kalirsa ilk deneme icin forma sekli seni zorlayabilir.ici icin neli yapmak istedigini soylemelisin:)ne kadr iyisin canım ya başkası olsa paylaşmaz. o zmn şöyle söyliyeyim erkek arkadaşım koyu bursasporlu. ona forma şeklinde bi pasta yapmak istiyorum. neler gerekir bunun için? bursa pastaland var oradan sanırım şeker hamuru almam lazım yeşil ve beyaz. içi için neler gerekli?
ozmn ben ilk deneme için yuvarlak yapayım bari:)gözüm korktu şimdi. çikolatalı yapayım diyorumHmm forma icin cok fazla bi malzemeye ihtiyacin yok disi icin ama kesip bicme traslama yapman icin iyi bi bicaga ihtiyacin var.pizza kesme aparati kullanabilirsin.ama bana kalirsa ilk deneme icin forma sekli seni zorlayabilir.ici icin neli yapmak istedigini soylemelisin:)
Yuvarlak olur,kare olur duz bi sekil olmasi daha uygun ilk denemen icin.formanin kollari var boynu var zorlamasin seni ama gozunude korkutma zor degil o kadar:)ozmn ben ilk deneme için yuvarlak yapayım bari:)gözüm korktu şimdi. çikolatalı yapayım diyorum
merakla sonunu bekliyordum ki özele gecelim demişsin böyle bakakaldımYuvarlak olur,kare olur duz bi sekil olmasi daha uygun ilk denemen icin.formanin kollari var boynu var zorlamasin seni ama gozunude korkutma zor degil o kadar:)
Cikolatali icin pandispanya;
3 yumurta(mutlaka oda sicakliginda)
1 su bardagi seker
1 su bardagi sivi yag
1 paket kakao
1 sise soda
1 paket kabartma tozu
2 su bardagi un
Kullandigin tum malzemeler taze ve oda sicakliginda olmali.un,kakao gibi malzemeleri mutlaka elemelisin.
Yumurta ve sekeri hacminin iki katina cikana kadar cirpiyiruz.daha sonra mikseri birdaha elimize almiyoruz.tahta kasikla devam ediyoruz.sirasiyla siviyag ve sodayi ekliyoruz.toz malzemelerin hepsini birlikte eliyoruz.sivi karisima yumurtalari cok sondurmeden kasikla ekliyoruz.175 derecede pisiriyoruz:)
Ben burdan sorun yok paylasmamda dedim yanlis anlasilmasin diye paylasiyorjm tarifi ama istersen ozelden devam edelim diyet sayfasinda kizlar kudurmasin:)hemde kalabalik yapmayalim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?