Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Aralıkta benim doğum o zamana kadar zayıflarsam bana da pasta yap bir türlü aradığım tadı bulamadım şimdiden sipariş veriyorum bak

Selam kızlar. :)
Bugün ki menüm;
Sabah:2 dilim ekmek,1 domates,1 biber,2 dilim beyaz peynir,2 zeytin,1 bardak çay
Ara:6 fındık
Öğle:3 kaşık turşu,1 dilim mısır ekmeği
Ara: 1 tane altın çilek.yeşilçay
Akşam:Yoğurt
+ 2 litre su

Ayyy kızlar yıllardır aldığım kilolar değilde şu hamilelikte aldığım kiloları bi verebilsem 13 kilo vermem gerek beraber verirmiyiz

Sabah kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 bardak şekersiz çay

Öğle yemeğim:
1 tabak bol domatesli bulgur pilavı
1 bardak ayran
Dün akşam çikolatalı kek yaptım, bol kremalısından. Ama hiç yemedim:KK63:

Ne 13 canım tam 20 kilo aldım ben Vermek istediğim kilo 13 Doğumdan sonra üzerime yapışan 7 kilodan fazla vermeliyimki çıtır anne olayım Bu arada profil resmimi nasıl değiştireceğim

Ne 13 canım tam 20 kilo aldım ben Vermek istediğim kilo 13 Doğumdan sonra üzerime yapışan 7 kilodan fazla vermeliyimki çıtır anne olayım Bu arada profil resmimi nasıl değiştireceğim
inş verirsin canım. adının üstüne tıkla orada ayarlar var profil falan.resim koyulacak yere tıkla oradan değiştir bilgisayarında kayıtlı bi resim seçerek.

Ben hemen bir yere not ettim bile :) Özel günler için lazım olur. Tariflerimi paylaşmam gibi kaprislerin yok ne güzel, Allah sana bol bol iş versin, bol bol paralar kazan canım :) Bir de krema tarini alırsak 10 numara 5 yıldız olur

Yazarim tabi ki ben cani ceken olur kostek olmiyim diye yazmamistim.
Cok krema tarifim var 1 dosya ama ben size favorimi yaziyim
200 ml sut kremasi
100 gram bitter cikolata
100 gram sutlu cikolata
3 dolu kasik nutella
Krema kucuk bi tencreye alinir.kaynama noktasina gelene kadar isitilir.alti kapatilip kucuk kucuk dogranan cikolatalar eklenir.tamamen eriyene kadar karistirilir.cikolata tamamen eriyince nutella eklenir ve mikserle cirpilir.pasta yapilacaksa 1 gece dolapta bekletilir yapilmayacaksa meyve bana bana yenir.bu kremaya en cok fistik,frambuaz,visne yakisiyo

Allah'ımm yemin bozduran cinsten :)

ben tarifi bile okumadım canım o kadar çikolatalı bişey istiyoki anlatamammm

sabah 2 yumurtalı omlet,domates
akşam 2 parça tavuk 1 kase yoğurt çorbası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…