Hmm forma icin cok fazla bi malzemeye ihtiyacin yok disi icin ama kesip bicme traslama yapman icin iyi bi bicaga ihtiyacin var.pizza kesme aparati kullanabilirsin.ama bana kalirsa ilk deneme icin forma sekli seni zorlayabilir.ici icin neli yapmak istedigini soylemelisin:)
Veririz tabii kiAyyy kızlar yıllardır aldığım kilolar değilde şu hamilelikte aldığım kiloları bi verebilsem 13 kilo vermem gerek beraber verirmiyiz
veririz inş canım.doğumda çok güzel kıilo almışsın.13 çok sağlıklı.Ayyy kızlar yıllardır aldığım kilolar değilde şu hamilelikte aldığım kiloları bi verebilsem 13 kilo vermem gerek beraber verirmiyiz
Ahahah sakladigimdan degil burda kalabalik olmasin diye yoksa krema tarifi var daha:)))merakla sonunu bekliyordum ki özele gecelim demişsin böyle bakakaldım
Bulamazsin tabi daha benim pastami yemedinAralıkta benim doğum o zamana kadar zayıflarsam bana da pasta yap bir türlü aradığım tadı bulamadım şimdiden sipariş veriyorum bak
inş verirsin canım. adının üstüne tıkla orada ayarlar var profil falan.resim koyulacak yere tıkla oradan değiştir bilgisayarında kayıtlı bi resim seçerek.Ne 13 canım tam 20 kilo aldım benVermek istediğim kilo 13 Doğumdan sonra üzerime yapışan 7 kilodan fazla vermeliyimki çıtır anne olayım Bu arada profil resmimi nasıl değiştireceğim
Veririiizzz bak benim 4 kilom kaldiiiiiAyyy kızlar yıllardır aldığım kilolar değilde şu hamilelikte aldığım kiloları bi verebilsem 13 kilo vermem gerek beraber verirmiyiz
Ben hemen bir yere not ettim bile :) Özel günler için lazım olur. Tariflerimi paylaşmam gibi kaprislerin yok ne güzel, Allah sana bol bol iş versin, bol bol paralar kazan canım :) Bir de krema tarini alırsak 10 numara 5 yıldız olurYuvarlak olur,kare olur duz bi sekil olmasi daha uygun ilk denemen icin.formanin kollari var boynu var zorlamasin seni ama gozunude korkutma zor degil o kadar:)
Cikolatali icin pandispanya;
3 yumurta(mutlaka oda sicakliginda)
1 su bardagi seker
1 su bardagi sivi yag
1 paket kakao
1 sise soda
1 paket kabartma tozu
2 su bardagi un
Kullandigin tum malzemeler taze ve oda sicakliginda olmali.un,kakao gibi malzemeleri mutlaka elemelisin.
Yumurta ve sekeri hacminin iki katina cikana kadar cirpiyiruz.daha sonra mikseri birdaha elimize almiyoruz.tahta kasikla devam ediyoruz.sirasiyla siviyag ve sodayi ekliyoruz.toz malzemelerin hepsini birlikte eliyoruz.sivi karisima yumurtalari cok sondurmeden kasikla ekliyoruz.175 derecede pisiriyoruz:)
Ben burdan sorun yok paylasmamda dedim yanlis anlasilmasin diye paylasiyorjm tarifi ama istersen ozelden devam edelim diyet sayfasinda kizlar kudurmasin:)hemde kalabalik yapmayalim:)
Yazarim tabi ki ben cani ceken olur kostek olmiyim diye yazmamistim.Ben hemen bir yere not ettim bile :) Özel günler için lazım olur. Tariflerimi paylaşmam gibi kaprislerin yok ne güzel, Allah sana bol bol iş versin, bol bol paralar kazan canım :) Bir de krema tarini alırsak 10 numara 5 yıldız olur
Allah'ımm yemin bozduran cinsten :)Yazarim tabi ki ben cani ceken olur kostek olmiyim diye yazmamistim.
Cok krema tarifim var 1 dosya ama ben size favorimi yaziyim
200 ml sut kremasi
100 gram bitter cikolata
100 gram sutlu cikolata
3 dolu kasik nutella
Krema kucuk bi tencreye alinir.kaynama noktasina gelene kadar isitilir.alti kapatilip kucuk kucuk dogranan cikolatalar eklenir.tamamen eriyene kadar karistirilir.cikolata tamamen eriyince nutella eklenir ve mikserle cirpilir.pasta yapilacaksa 1 gece dolapta bekletilir yapilmayacaksa meyve bana bana yenir.bu kremaya en cok fistik,frambuaz,visne yakisiyo
tabikii:) adını kilonu boyunu yazarsan eklerim listeyeAyyy kızlar yıllardır aldığım kilolar değilde şu hamilelikte aldığım kiloları bi verebilsem 13 kilo vermem gerek beraber verirmiyiz
ben tarifi bile okumadım canım o kadar çikolatalı bişey istiyoki anlatamammmYazarim tabi ki ben cani ceken olur kostek olmiyim diye yazmamistim.
Cok krema tarifim var 1 dosya ama ben size favorimi yaziyim
200 ml sut kremasi
100 gram bitter cikolata
100 gram sutlu cikolata
3 dolu kasik nutella
Krema kucuk bi tencreye alinir.kaynama noktasina gelene kadar isitilir.alti kapatilip kucuk kucuk dogranan cikolatalar eklenir.tamamen eriyene kadar karistirilir.cikolata tamamen eriyince nutella eklenir ve mikserle cirpilir.pasta yapilacaksa 1 gece dolapta bekletilir yapilmayacaksa meyve bana bana yenir.bu kremaya en cok fistik,frambuaz,visne yakisiyo
Bitter yiyenilirsin bi kareben tarifi bile okumadım canım o kadar çikolatalı bişey istiyoki anlatamammm
inşallah vericez tatlım...birlikten kuvvet doğar:)Ayyy kızlar yıllardır aldığım kilolar değilde şu hamilelikte aldığım kiloları bi verebilsem 13 kilo vermem gerek beraber verirmiyiz
Tam kare anca gozumu doyururBitter yiyenilirsin bi kare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?