Yok at agzina uzun uzun erisin:)Tam kare anca gozumu doyurur
Daha nolsun canim pogacami kalir erimis gitmistir:)Merhaba kızlar, bugün yola çıktım şimdi annemin yanındayımmmm:) sabah poğaça yedim öğlen kaşarlı kepekli tost ayran akşam 5 gibi de 2 küçük dolma + yoğurt anca bu kadar dikkat edebildim yoldaama sabah 45 dk yürüdüm otogara bide 5 ten sonra da 2 saat yürüdüm
Daha nolsun canim pogacami kalir erimis gitmistir:)
Erimistir yavrum sen dikkat edersin ben biliyoruumm:)İnşallah erimiştir canım:) şimdi de ben geldim diye dayım baklava getirmiş bitane bile yemedim :) pazar günü sabah bitane atarım ağzıma artık ne yapayım
bu hafta herkesin bi mazareti var maşallahMrb kızlar ben bu hafta bittim hiç dikkat edemedim davetler düğün misafirler off ya.almadım kilo ama korudum inşallah :)
muzlu süt kakaolu süt nescafe bisküviheelloo ! kızlar bugün çok yorucu bir gündü. Sabah 6 da kalktım ve şehir dışına gittim akşam döndüm ve hep işler peşinde koşturdum inatla da doğru dürüst bişi yemedim . iyi mi yaptım bilmiyorum ama kaçamaklı geçen son iki günü toparlamak istedim .
sabah :1 yumurta 1 kibrit kutusu peynir kahve
öğle : 1 3 ü 1 arada 1paket form bisküvisi
akşam : 1 muzlu süt 1 kakaolu süt1 kaşık tavuk sote
ve çookça yürüdüm . sonuç açım ama hafifim
form bisküvisi ya hani çok tahıllılar ara öğün için olanlar. kahveden vazgeçemiyorummuzlu süt kakaolu süt nescafe bisküvi
bi daha bunları yapma canım
bir öğünde sadece çorba içseydin daha sağlıklı olurdu yani:)
anladım canım ama normal zamanlarda o bisküvilerden de yeme:) pek sağlıklı olduğu söylenemez:)form bisküvisi ya hani çok tahıllılar ara öğün için olanlar. kahveden vazgeçemiyorumona ne dersen haklısın ama sütler öğün yerine geçti yoksa hiçbişi yemiycektim çorba içecek zaman yoktu .
valla ne haftaydı ya...grupça sarsıldık:)bu hafta herkesin bi mazareti var maşallahumarım almamışızdırrr:)
evet aynen sevmiyorum tadını zatenanladım canım ama normal zamanlarda o bisküvilerden de yeme:) pek sağlıklı olduğu söylenemez:)
toparlancaz az kaldı:)valla ne haftaydı ya...grupça sarsıldık:)
sana da kuzumm:)bir gün daha bittiiii:) herkese tatlı rüyalarrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?