Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

kızlar...
artık yarın eski düzenime giriyorum yediklerimi yazmaya başlıcam....kaçamaklar yaptım hep yardımda ama çokda fazla çalıştım...sil ov süpür ütü yerleştir ....belki bunların eritmeme yardımı olmuştur...pazar günü belli olacak artık bakalım....
pasta tarifi mükemmel buarada teşekkürler:)

Asaf biraz oksuruyo o yuzden kisa kestik.
Sabah kkk
Aksam taze fasulye yogurt salata

Slm kızlar uzun bi süre giremedim ama artık yen,den aranızdayım... Şimdi ben tatilde olduğum sürece biraz kaçırdım ama şimdi yeniden uyacaüım programıma akşam yoğurt ve tavuk yedim umarım kiloları vermeye devam ederim

Sizler nasılsınız??

Merhaba kızlar, bugün yola çıktım şimdi annemin yanındayımmmm:) sabah poğaça yedim öğlen kaşarlı kepekli tost ayran akşam 5 gibi de 2 küçük dolma + yoğurt anca bu kadar dikkat edebildim yolda ama sabah 45 dk yürüdüm otogara bide 5 ten sonra da 2 saat yürüdüm

Daha nolsun canim pogacami kalir erimis gitmistir:)

Mrb kızlar ben bu hafta bittim hiç dikkat edemedim davetler düğün misafirler off ya.almadım kilo ama korudum inşallah :)

Şimdi de çay bahçesine geldik sade maden suyu içiyorum bugün iyi gittim galiba pazar gecesi de tatile çıkıyorum birkaç gün ama yine de dilkat edicem. Kaçamak yapanlar üzülmeyin vermemiş olsanız da almazsınız bence haftaya daha dikkat edersiniz:)

heelloo ! kızlar bugün çok yorucu bir gündü. Sabah 6 da kalktım ve şehir dışına gittim akşam döndüm ve hep işler peşinde koşturdum inatla da doğru dürüst bişi yemedim . iyi mi yaptım bilmiyorum ama kaçamaklı geçen son iki günü toparlamak istedim .
sabah :1 yumurta 1 kibrit kutusu peynir kahve
öğle : 1 3 ü 1 arada 1paket form bisküvisi
akşam : 1 muzlu süt 1 kakaolu süt 1 kaşık tavuk sote
ve çookça yürüdüm . sonuç açım ama hafifim

muzlu süt kakaolu süt nescafe bisküvi
bi daha bunları yapma canım
bir öğünde sadece çorba içseydin daha sağlıklı olurdu yani:)

muzlu süt kakaolu süt nescafe bisküvi
bi daha bunları yapma canım
bir öğünde sadece çorba içseydin daha sağlıklı olurdu yani:)
form bisküvisi ya hani çok tahıllılar ara öğün için olanlar. kahveden vazgeçemiyorum ona ne dersen haklısın ama sütler öğün yerine geçti yoksa hiçbişi yemiycektim çorba içecek zaman yoktu .

anladım canım ama normal zamanlarda o bisküvilerden de yeme:) pek sağlıklı olduğu söylenemez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…