hayırlı sabahlaaarhayırlı sabahlaarr fıstıklar... :) :)
hayırlı sabahlaaar
Hayırlı sabahlar kızlarrrr :) Sabah güzl bir kahvaltı yaptım hadi bakalm gitsin kilolasr fit imrenilecek vücutlara sahip olalım
Sart ama bu ara kılımı kıpırdatcak halim yok nedense:/="Siskooanne, post: 36693094, member: 6]Kizlar hulya avsari gordunuz mu?o bile bu yasinda ne hale gelmis spor sayesinde.spor sart!!
nerede gördün canım nasıl olmuş bende bakayım tv de mi?Kizlar hulya avsari gordunuz mu?o bile bu yasinda ne hale gelmis spor sayesinde.spor sart!!
geçmiş olsun canım inş bu halin geçer halsizlik zorSart ama bu ara kılımı kıpırdatcak halim yok nedense:/
Bisey yiyesim de yok bide cok az yiyorum hemen doyuyorm. Sabah omlet ve sut sadece mesela
Olur canim :) iyi geziyosun bu araaa:)="biyolojiogretmeni07, post: 36693179, member: 616236"]Kızlar kaş tan sonra yine eşimle küçük bir kacamak yaptık bu pazar kilo bildirimi yapmayacağım pazartesi bildiririm sevgi olur mu :)
Sagol canim benim:)geçmiş olsun canım inş bu halin geçer halsizlik zor
Ben de cok merak ediyorum :/ayyy kızlar yarın tartılma günü yaptık yaptık kaçamakları bakalım sonuç ne olacak göya ben 1.5 kilo vermeyi hedefliyordum.1 kilo versem öpüp başıma kayacağım
Evet okullar açılmadan ne gezerek kar sonra 1 sene evdeyiz pazartesi bildirimi yaparız dikkat etmeye çalışıyorum ama tabi tatilde biraz zor bu arada geçmiş olsun takip edemiyorum ama sanırım hastalandinOlur canim :) iyi geziyosun bu araaa:)
E kuculmustur miden iyice ondan.spora gelince bende iki gundur adam gibi yapabiliyorum hava serinledi diye ama bi kiriklik var uzerimde benimdeSart ama bu ara kılımı kıpırdatcak halim yok nedense:/
Bisey yiyesim de yok bide cok az yiyorum hemen doyuyorm. Sabah omlet ve sut sadece mesela
Yok datliskom instagrama koymus ama dusmustur internete buraya da dusmus gordum.onun yasi icin fark cok iyi ki biz daha genciznerede gördün canım nasıl olmuş bende bakayım tv de mi?
Dengesiz havalar yuzunden canim. Sagol:) pazartesi yaparsin:)Evet okullar açılmadan ne gezerek kar sonra 1 sene evdeyiz pazartesi bildirimi yaparız dikkat etmeye çalışıyorum ama tabi tatilde biraz zor bu arada geçmiş olsun takip edemiyorum ama sanırım hastalandin
Dikkat ediyo musun canim hala? Belki son zamanlarda aksamlari cok kcirmissindir?Ya kızlar ben 3 kilo geri aldım ve 67 kiloyum ya 10 kilo vermem lazım beni motive edin ya yardıma ihtiyacım var
havalar yuzunden canim bi de izmite doncegim icin bsy yapasim gelmiyo evde.:)E kuculmustur miden iyice ondan.spora gelince bende iki gundur adam gibi yapabiliyorum hava serinledi diye ama bi kiriklik var uzerimde benimde
:):)
Dikkat ediyo musun canim hala? Belki son zamanlarda aksamlari cok kcirmissindir?
:)
Yeniden toparlanmak cok kolay canim neler yapman gerektigini de biliyorsun hem. Hemen ilk işin karbonhidrati azaltmak olsun çünkü insanin yedikce yiyesi geliyo ve hic durmayacakmissin gibi kendini kotu hissediyosun motive diye bisey kalmiyo. Azaltirsan bu isteginde geçecek emin ol:) sonra yavaştan spora da baslarsin en azindan yarim saat yuruyus tempolu. Aksamlari da 6dan sonra yemezsen duzene giricek zaten yine :) sonra kendini hafif hissettikce motiven geri gelecek yine kilo vermeye baslicaksinn:)="oglusum_yh, post: 3669, member: 535945"]Hyr dikkat etmiyorum işte saldim kendimi bi türlü de motive olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?