Ye ama bol yogurt ve salatayla ye bastirsin.yesillikler ve yogurt pirinci etkiliyo diye hatirliyorum.ne dolmasi bide?Biraz geç uyandım kahvaltımı yaptım ama çok az yiyebildim. Akşam yemeğimi de erken yicem akşama misafirliğe gitçekmişiz orda da çay falan içerim anca şekersiz. Bide evde dolma var ama kıymalı pirinçli yesem bir şey olur mu ya kaç tane yiyeyim sizce çok da seviyorum
Ye ama bol yogurt ve salatayla ye bastirsin.yesillikler ve yogurt pirinci etkiliyo diye hatirliyorum.ne dolmasi bide?
Ye canim ye 3-4 tane ye afiyet olsun.1 kasik pirinc anca yemis olursun.Yeşil biber dolması canım içinde daha çok kıyma var. Yoğurtsuz yemem zaten bayılıyorum sarmayı dolmayı yoğurtla yemeye:) O zaman erken saatte yiyeyim akşam da yemem çay falan içerim ayran içerim veya:) Taze fasulye de var evde ama dolmayı tercih ettim aylardır yemedim çünkü yapmayı beceremiyorum annemden uzak olunca da yiyemedim:)
Ye canim ye 3-4 tane ye afiyet olsun.1 kasik pirinc anca yemis olursun.
geçmiş olsun sevgicim.bu hafta herkesin bi mazareti var maşallahumarım almamışızdırrr:)
Yeniden toparlanmak cok kolay canim neler yapman gerektigini de biliyorsun hem. Hemen ilk işin karbonhidrati azaltmak olsun çünkü insanin yedikce yiyesi geliyo ve hic durmayacakmissin gibi kendini kotu hissediyosun motive diye bisey kalmiyo. Azaltirsan bu isteginde geçecek emin ol:) sonra yavaştan spora da baslarsin en azindan yarim saat yuruyus tempolu. Aksamlari da 6dan sonra yemezsen duzene giricek zaten yine :) sonra kendini hafif hissettikce motiven geri gelecek yine kilo vermeye baslicaksinn:)
Pilav makarna ekmek hamur isi abur cubur patates kizartma:) bunlri sifira indirmeye calis:)Tşkler. Karbonhidrat derken mesala ? Ayric etkili oldu gibi yani tekrardan tşkler
ooo bayağı iddaalı bir menü.bakalım yarın sonuç nasıl olacak canım:)sabah: 1 yumurta peynir kahve
öğle : 1 türk kahvesi küçük çikolata
akşam : 5 köfte 1 dilim ekmek
aah aahh bu hafta umarım kilo veririm o kadar yedim ki menü paylaşmadığım zamanlar önünü alamadım :Sooo bayağı iddaalı bir menü.bakalım yarın sonuç nasıl olacak canım:)
inşaAllah bundan sonrası iyi gider canım olan olmuş artık.haftaya daha iyi olur umarım.aralarda kan şekerini düzenleyecek kuru incir kayısı veya siyah kuru üzüm ye bence.çünkü böyle sıkı menülerde bir zaman sonra enerji kaybı oluyor ve diyeti bırakma noktasına geliyor insan yada psikoloji altüst oluyor.aah aahh bu hafta umarım kilo veririm o kadar yedim ki menü paylaşmadığım zamanlar önünü alamadım :S
inşallah hepimiz için öle olur :) kilo verememe korkusundan böle yaptım aslında. bazen diyorum tut 1 hafta kendini en sıkı şekilde sonra rahat et ... ama o da olmaz :/ . hmm evet ya hep böyle sıkı yapmıyorum ama bir anda pes etmemem için öle şeyler atıştırabiliriminşaAllah bundan sonrası iyi gider canım olan olmuş artık.haftaya daha iyi olur umarım.aralarda kan şekerini düzenleyecek kuru incir kayısı veya siyah kuru üzüm ye bence.çünkü böyle sıkı menülerde bir zaman sonra enerji kaybı oluyor ve diyeti bırakma noktasına geliyor insan yada psikoloji altüst oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?