Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Biraz geç uyandım kahvaltımı yaptım ama çok az yiyebildim. Akşam yemeğimi de erken yicem akşama misafirliğe gitçekmişiz orda da çay falan içerim anca şekersiz. Bide evde dolma var ama kıymalı pirinçli yesem bir şey olur mu ya kaç tane yiyeyim sizce çok da seviyorum

Ye ama bol yogurt ve salatayla ye bastirsin.yesillikler ve yogurt pirinci etkiliyo diye hatirliyorum.ne dolmasi bide?

Ye ama bol yogurt ve salatayla ye bastirsin.yesillikler ve yogurt pirinci etkiliyo diye hatirliyorum.ne dolmasi bide?

Yeşil biber dolması canım içinde daha çok kıyma var. Yoğurtsuz yemem zaten bayılıyorum sarmayı dolmayı yoğurtla yemeye:) O zaman erken saatte yiyeyim akşam da yemem çay falan içerim ayran içerim veya:) Taze fasulye de var evde ama dolmayı tercih ettim aylardır yemedim çünkü yapmayı beceremiyorum annemden uzak olunca da yiyemedim:)

Ye canim ye 3-4 tane ye afiyet olsun.1 kasik pirinc anca yemis olursun.

Sabah:1 kase yulaflı yoğurt
Öğle:2 kaşık pilav+2 kaşık kuru fasülye+1 kase yoğurt
Akşam:Çorba+1 dilim ekmek

Tşkler. Karbonhidrat derken mesala ? Ayric etkili oldu gibi yani tekrardan tşkler

kızlar bugünkü menüm
sabah:1 dilim ekmekle biraz peynir zeytin domates
ara:sütlü kahve
öğle:3 tane köfte,1 dilim ekmek
ara:1 incir
akşam:1 tabak mantar yemeği,1 kase yoğurt
:)

MENÜM:
Kahvaltı : 1 dilimden biraz az tam buğday ekmeği - 10 zeytin - yarımşar domates salatalık - peynir
ara : 1 elma - 3 ü 1 aradanın yarısını yaptım
Öğle: 1 parmak boyunda yarım sucuk (ekmeksiz)
Akşam : canım birşey istemedi. 1 salatalık
gün içinde yeşil çay ve 3 litre su

aah aahh bu hafta umarım kilo veririm o kadar yedim ki menü paylaşmadığım zamanlar önünü alamadım :S
inşaAllah bundan sonrası iyi gider canım olan olmuş artık.haftaya daha iyi olur umarım.aralarda kan şekerini düzenleyecek kuru incir kayısı veya siyah kuru üzüm ye bence.çünkü böyle sıkı menülerde bir zaman sonra enerji kaybı oluyor ve diyeti bırakma noktasına geliyor insan yada psikoloji altüst oluyor.

Kızlaar bende yazayım
Sabah 3zeytin bol domates salatalık az peynr 2dilim kepek ekmeği

Ara 1ceviz 2 kuru kayısı

öğlen semizotu yoğurt

Akşam köfte ama sonra dondurma yedim

Çok mu yiyorm acaba yaa

inşallah hepimiz için öle olur :) kilo verememe korkusundan böle yaptım aslında. bazen diyorum tut 1 hafta kendini en sıkı şekilde sonra rahat et ... ama o da olmaz :/ . hmm evet ya hep böyle sıkı yapmıyorum ama bir anda pes etmemem için öle şeyler atıştırabilirimbir de kendime hobi arıyorum ama böle gerçekten sevebilceğim

Günaydın kızlar yeni bir tartı günüden merhaba Sevgicim buraradaki tartı gramları göstermiyor 77-78 arasında bir yerde sanki anlamadım valla ama sen yine de beni 78.0 yaz haftaya pazar kendi tartımda tartılınca anlarız bakalım zaten dün fazla kaçırdım verdiysem de almışımdır geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…