tebrikler canım.daha çook gidecekler bu kilolar inşaAllah başaracağız...Günaayyydıınevet kilom :73.0 hafta içi, kaçamakları yapmadan önce 72.9 dum pazara kadar 1 kg daha veririm diye düşünüyordum kkiiii o stresli 2 gün beni böyle yaptı tartı gününün hatrına son 2 gün dikkat ettim yoksa başa sarabilirdim tekrar neyse ki -600 g gitti en azından olsun inşallah haftaya daha verimli olur görüşmek üzere öpüldünüzz
vayyy arkadaşıma maşaAllah,güzel vermişsin canım.spor çook önemli bende bi başlayabilsem iyi olacak.57 yi görmeyi çok istiyorum sonra da 55 yeter.tabi sonrada bu kiloyu korumak:)Evvet kizlar regli sonrasi bol yuruyusle attim odemlerimi ve 57.300 le aranizdayim -1400 artik spora agirlik vermeyi dusunuyorum.
Benim hedefim 54tu ama sanirim kilo olarak daha vermek istemiyorum cunku yuzum zaten kucuk iyice kuculdu.bolgesel incelip sekillenmeye calisicam.hepiniz iniceksiniz bu kilolara hatta daha fazlasina insaallah inaninnnvayyy arkadaşıma maşaAllah,güzel vermişsin canım.spor çook önemli bende bi başlayabilsem iyi olacak.57 yi görmeyi çok istiyorum sonra da 55 yeter.tabi sonrada bu kiloyu korumak:)
Evvet kizlar regli sonrasi bol yuruyusle attim odemlerimi ve 57.300 le aranizdayim -1400 artik spora agirlik vermeyi dusunuyorum.
inşaAllah canım.zaten sporsuz çok iç açıcı sonuç olmuyor kilo verilsede.biraz ağırlık çalış doldur şişeleri sağa sola eğil belini çalıştır,bacak için başka hareketler vs güzel olur inş.Benim hedefim 54tu ama sanirim kilo olarak daha vermek istemiyorum cunku yuzum zaten kucuk iyice kuculdu.bolgesel incelip sekillenmeye calisicam.hepiniz iniceksiniz bu kilolara hatta daha fazlasina insaallah inaninnn
idolümsünEvvet kizlar regli sonrasi bol yuruyusle attim odemlerimi ve 57.300 le aranizdayim -1400 artik spora agirlik vermeyi dusunuyorum.
bende geldimmmm:)
kızlar ben kesin kilo aldım diyordum malum yazdım kuzenimin evini yerleştirdik diye hafta boyu
poğaça pasta falan...ama 100 gram vermişim şok oldum:)kilom 65.4:)
ben şunu anladım kuzenimde,cam sil, süpür,ütü yap,dolap içi yerleştir..günde 3 saat bunlardan yaptım diye kilo almamışım ev işi bana kilo aldırmadı 100 gramcıkta verdirdi...bu hafta inşallah en az 1 kilo olsun..haftaya 1 ayımız bittiğinde ozaman 5 kilo vermiş olucam:)
yuppiiiiiii:)
Maşallah diyorumEvvet kizlar regli sonrasi bol yuruyusle attim odemlerimi ve 57.300 le aranizdayim -1400 artik spora agirlik vermeyi dusunuyorum.
Ooo çok iyiiiiGünaydın kızlar 1.300 GR vermişim 1 haftada 57.200dusmusum
Ben meyra 21 yaşındayım 1.61 boyundayım 62 kiloyumtabikii:) adını kilonu boyunu yazarsan eklerim listeye
Sen emziriyomusun canım? Ben emziriyorum bebeğimi vede çok acıkıyorum normal bir insandan kat kat fazla bazen eşimden çok yediğim bile oluyor daha öncede diyet yapmıştım hiç bu kadar zormanmamıştımVeririiizzz bak benim 4 kilom kaldiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?