Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Günaayyydıın evet kilom :73.0 hafta içi, kaçamakları yapmadan önce 72.9 dum pazara kadar 1 kg daha veririm diye düşünüyordum kkiiii o stresli 2 gün beni böyle yaptı tartı gününün hatrına son 2 gün dikkat ettim yoksa başa sarabilirdim tekrar neyse ki -600 g gitti en azından olsun inşallah haftaya daha verimli olur görüşmek üzere öpüldünüzz

tebrikler canım.daha çook gidecekler bu kilolar inşaAllah başaracağız...

Evvet kizlar regli sonrasi bol yuruyusle attim odemlerimi ve 57.300 le aranizdayim -1400 artik spora agirlik vermeyi dusunuyorum.
vayyy arkadaşıma maşaAllah,güzel vermişsin canım.spor çook önemli bende bi başlayabilsem iyi olacak.57 yi görmeyi çok istiyorum sonra da 55 yeter.tabi sonrada bu kiloyu korumak:)

vayyy arkadaşıma maşaAllah,güzel vermişsin canım.spor çook önemli bende bi başlayabilsem iyi olacak.57 yi görmeyi çok istiyorum sonra da 55 yeter.tabi sonrada bu kiloyu korumak:)
Benim hedefim 54tu ama sanirim kilo olarak daha vermek istemiyorum cunku yuzum zaten kucuk iyice kuculdu.bolgesel incelip sekillenmeye calisicam.hepiniz iniceksiniz bu kilolara hatta daha fazlasina insaallah inaninnn

Evvet kizlar regli sonrasi bol yuruyusle attim odemlerimi ve 57.300 le aranizdayim -1400 artik spora agirlik vermeyi dusunuyorum.

Çok sevindim senin adına canım. 57 çok iyi bir kilo bence de burda kal spora devam et sağlıklı beslenmeye devam et yine zaten 1-2 kilo daha kendiliğinden gider:) Ben anca gram gram ilerliyorum bakalım ne olacak haftaya tartıldıktan sonra bir ay olmuş olcak diyete başlayalı o zaman anlarım ayda kaç kilo gitmiş

Benim hedefim 54tu ama sanirim kilo olarak daha vermek istemiyorum cunku yuzum zaten kucuk iyice kuculdu.bolgesel incelip sekillenmeye calisicam.hepiniz iniceksiniz bu kilolara hatta daha fazlasina insaallah inaninnn
inşaAllah canım.zaten sporsuz çok iç açıcı sonuç olmuyor kilo verilsede.biraz ağırlık çalış doldur şişeleri sağa sola eğil belini çalıştır,bacak için başka hareketler vs güzel olur inş.

kızlaar ben anladım ki kaçamaksız dört dörtlük bir gün geçiremiyorum bu yüzden de her gün bir kaçamak hakkı tanıdım kendime tabi öle çok çok bişi değil küçük bir bar çikolata gibi. eğer gün içinde bir kaçamak yaptıysam diğer istediğim şeyleri ertesi güne atıcam belki böylece vazgeçerim diye düşünüyorum . bu kaçamakları da öğlen 12 e kadar yapmış olucam . Bakalım...

Kahvaltıda misafirler vardı o yüzden geç foto koyuyorum kızlar. Yine de vermişim 400 gr.ama bu hafta hiç spor yapamadım çok kalabalıktı ve 1 ay boyunca böyle olucak çünkü düğün var koşturmaca artık her hafta 500 gr vere vere gidicem heralde ben şunu anladım düzenli beslenince kilo veriyorsun. Düzensiz olunca ne yersen depo ediyor vücut. Umarım almadan ilerlerim...öptüm

Eklentiler

• image.webp
    150,6 KB · Görüntüleme: 55
bende geldimmmm:)
kızlar ben kesin kilo aldım diyordum malum yazdım kuzenimin evini yerleştirdik diye hafta boyu
poğaça pasta falan...ama 100 gram vermişim şok oldum:)kilom 65.4:)
ben şunu anladım kuzenimde,cam sil, süpür,ütü yap,dolap içi yerleştir..günde 3 saat bunlardan yaptım diye kilo almamışım ev işi bana kilo aldırmadı 100 gramcıkta verdirdi...bu hafta inşallah en az 1 kilo olsun..haftaya 1 ayımız bittiğinde ozaman 5 kilo vermiş olucam:)
yuppiiiiiii:)

İnş cnmmm 5kilo verelim lütfennn hedefin kaç senin?

Merhaba kizlaarr. Hepinizi tebrik ederim hic kırık yok bu haftaa:)
Bendeee sonundaaaa 65.8!!!! Cok mutluyumm:)
Izmitteyim. Yurtta internet sorunu var. Telden girdigim icin tabloyu hemen dolduramicam. Ama not ettim kilolarinizi merak etmeyin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…