- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
Evet normal canim acikman metabolizma devamli calisiyo ama saglikli beslenip alistirirsan kendini herkesten cok daha kolay kilo vericeksin sirf bu yuzden.ben artik gunde iki ogun besleniyorum sabah 6da falan kalkmadiysam.boool su bool su bool su.sutun icin su,kendin icin su,bebek icin su:)Sen emziriyomusun canım? Ben emziriyorum bebeğimi vede çok acıkıyorum normal bir insandan kat kat fazla bazen eşimden çok yediğim bile oluyor daha öncede diyet yapmıştım hiç bu kadar zormanmamıştım
He Ayrica azaltmadan eksiltmeden yemen gereken herseyi yemelisin oyle sagliksiz bi diyet yapma sakin.ben karatay yapiyorum sutumun rengi bile degisti.9 aylik olmasina ragmen tutuyo oglumu emdikten sonra 2 saat istemiyo hicbisey.sana tek tavsiyem hizli kilo vericem diye abuk subuk diyetleri yapmaman.cunku sen hem kendinden hem bebeginden sorumlusunBen meyra 21 yaşındayım 1.61 boyundayım 62 kiloyum4 ay önce doğum yaptım vede emziriyorum sütümde azalma olmadan zayıflamak istiyorum canım ya emzirirken çok çabuk gidiyor kilolar ama süt azalıyor
Karatay diyetini duymuştum ben canım ama hiç araştırma yapmadım sen bana kısaca özetlermisinHe Ayrica azaltmadan eksiltmeden yemen gereken herseyi yemelisin oyle sagliksiz bi diyet yapma sakin.ben karatay yapiyorum sutumun rengi bile degisti.9 aylik olmasina ragmen tutuyo oglumu emdikten sonra 2 saat istemiyo hicbisey.sana tek tavsiyem hizli kilo vericem diye abuk subuk diyetleri yapmaman.cunku sen hem kendinden hem bebeginden sorumlusun
Ekledim canm listeye. Karatay diyetini kısaca anlatırsak; öğünler arasnda 5-6 saat oluyor, ara öğün yapmamaya alışana kadar yoğurt yiyebilirsin.Ben meyra 21 yaşındayım 1.61 boyundayım 62 kiloyum4 ay önce doğum yaptım vede emziriyorum sütümde azalma olmadan zayıflamak istiyorum canım ya emzirirken çok çabuk gidiyor kilolar ama süt azalıyor
6 günde bir kaçamaktan bişey olmaz canım zaten pazar günleri kaçamak günümüz:)selam kızlar valla ben bugün kendime ödül günü ilan ettim.hem vücut 1 hafta boyunca az yiyor ve bi moda giriyor bu ödül günü format gibi birşey oluyor diye düşünüyorum yavaşlamaması için.ohh valla canım pasta çekiyor yiyeceğim galiba onu da
58 tatlım..inşallahİnş cnmmm 5kilo verelim lütfennn hedefin kaç senin?
iyi sezonlar canım sana buarada:)başarılı bir yıl senle olsun inş.:)Merhaba kizlaarr. Hepinizi tebrik ederim hic kırık yok bu haftaa:)
Bendeee sonundaaaa 65.8!!!! Cok mutluyumm:)
Izmitteyim. Yurtta internet sorunu var. Telden girdigim icin tabloyu hemen dolduramicam. Ama not ettim kilolarinizi merak etmeyin:)
afiyet olsun...:)selam kızlar valla ben bugün kendime ödül günü ilan ettim.hem vücut 1 hafta boyunca az yiyor ve bi moda giriyor bu ödül günü format gibi birşey oluyor diye düşünüyorum yavaşlamaması için.ohh valla canım pasta çekiyor yiyeceğim galiba onu da
ayy canımm sağoll:))iyi sezonlar canım sana buarada:)başarılı bir yıl senle olsun inş.:)
bir dahaki hafta daha çok vereceksin canım:)Kızlar tüm gün dışardaydım giremedim hiç yazamadım. Bugün sabah tartıldım 62.7 -200 gram vermişim. Regl dönemim şuanda o yüzden kilo almadığıma bile seviniyorum çok fazla şişkinliğim var çünkü. Haftaya en az bir kilo vermem umuduyla hepinizi tebrik ediyorum
daha az kalorili en azındankızlarr dediğim gibi pasta yemedim çayın yanında gofret yedim :)
bir dahaki hafta daha çok vereceksin canım:)
daha az kalorili en azından
daha hızlanmadan yavaşladık mı naptık:))Ayyy gerçekten durgunluk var herkeste bayadıryoldayım ben şuan otobüsten yazıyrum sizeeeee pazara kadar tatildeyim bakalım neler olacak zaten az veriyordum inş kilo almamış gelirim pazar günü annem de saolsun börekler kurabiyer yapıp duruyo az yedim engel olamadım bugün kendime ama pazar gününe kada 76 olmayı hedefliyorum bakalım çok saldım biraz daha sıkayım yemem normal ama sporu ihmal ettim çok öptüm hepinii girip yazmaya çalışçam ara sıra
umarım canım daha 10 kilo var vermem gerekenn:/evet daha az kalorili oldu sanırım.bugün pazar olduğu için durgun olması normaldir sanırım malum eşler evde,gezmeler vs. çıktık bu yola inşaAllah hededefe kadar sonunu getirmek hepimize nasip olur.
ahh ahh verirsin inşaAlah.benim az kaldı ama şimdiden tasası çöktü üstüme yesem hemen alıyorum ki,nasıl koruyacağım falan filanumarım canım daha 10 kilo var vermem gerekenn:/
dengeliceksin artık bi şekilde canım:) 1 gün çok yediysen 2 gün az yiyerek falanahh ahh verirsin inşaAlah.benim az kaldı ama şimdiden tasası çöktü üstüme yesem hemen alıyorum ki,nasıl koruyacağım falan filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?