Süperrrrr canım böyle devam edersen bir ay sonra 5li rakamları görürsün artık:))aldım elime 1 kiloluk dambıllarıı 3 mil leslie yaptım. leslie sonunda o dambılları 5 kilo hissediyodum o derece
ay keşkeeeSüperrrrr canım böyle devam edersen bir ay sonra 5li rakamları görürsün artık:))
kız beni çok acıktırıyo seni acıktırmıyomusakız çiğniyorum ben hele sinirliysem cok yerim atıyorum ağzıma sakıı şişir şişir patlat cakkıdı cakkıdı çiğne sinirden hahah
sa
sakız beni çok acıktırıyo seni acıktırmıyomu
Sakiz insulin salgilamasina sebep olur bu yuzden aciktirir.onerilmez:)sa
kız beni çok acıktırıyo seni acıktırmıyomu
kendimi gördüm bian 2 gündür ben de böyleyim.Ssabah yarım dilim kadar ekmek yedim ama sarelle sürdüm üstüne bol bolarada bi bardak kahve içtim öğle öğününü atladım yemedim form bisküvi aldım acıkınca onu yiycem aslında acıktım da daha dayanabilirim diye düşünüyorum. zayıflamam stratejimin ne kadar yanlış olduğunun farkındayım
3 dilim ustelikte tam bugday.tam bugday olunca 1 dilim 2 sayiliyo diye biliyorum ben.yogun oldugu icinMerhaba kızlar.
Sabah kahvaltım:
3 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
1 yumurtadan tereyağlı yumurta
Domates
2 zeytin
1 bardak şekersiz çay
Zayiflarsin evet ama sadece rakam olarak.bu sekilde yagdan 1 gram veremezsin.su ve kas kaybedersin.10 kilo da eksilsen bu 2 kilo gibi gorunur disardansabah yarım dilim kadar ekmek yedim ama sarelle sürdüm üstüne bol bolarada bi bardak kahve içtim öğle öğününü atladım yemedim form bisküvi aldım acıkınca onu yiycem aslında acıktım da daha dayanabilirim diye düşünüyorum. zayıflamam stratejimin ne kadar yanlış olduğunun farkındayım
Dayanamadım, çok pişmanım3 dilim ustelikte tam bugday.tam bugday olunca 1 dilim 2 sayiliyo diye biliyorum ben.yogun oldugu icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?