Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

aldım elime 1 kiloluk dambıllarıı 3 mil leslie yaptım. leslie sonunda o dambılları 5 kilo hissediyodum o derece

Sevgicim hemen kilo bildirimi yapıyorum 63.9 tatillerden dolayi cok veremedim ama onca yemeye göre kilo bile vermisim eylül ayı geldi benim okul başladı düzene de girerim herkes eylülde sıkacağıni söylüyordu haydi bismillah o zaman :)

Kizlar gunaydin.ben bu hafta cok sıkı bi program hazirladim kendime.55i gorucem kararliyim.karin kaslarim icin planka basliyorum.mumkun oldugunca resimli motivasyonlu paylasimlarim olucakkk

günaydın kızlar ben de hem zayıflayamıyorum hem de halsiz düşüyorum diye rejimi bırakıcam demiştim ama cumartesi tartıldım. 63.5i görünce anladım ki zayıflıyorum yavaştan.:)o anki mutluluğu anlatamam

inanması güç ama ben pazar sabahı tartıda 68 i gördüm uzun süredir görmemiştim çok hoştu kendimi çok iyi hissettimama pazar akşamı her şeyi maf ettim 2 tabak makarnayla olayı bitirince

Günaydın kızlar :) Haftasonu Ankara'daydım eşimin kuzeninin nişanı için. Maalesef orda ne hazırlandıysa yemek zorunda kaldım. Az yemeye çalıştım ama bu sabah tartı beni üzdü Gram gram verdiğim kilolar toplu bir şekilde geri geldi. 68,9 çıktım bugün tartıda. Umarım regl olmamın getirdiği bir şişkinliktir. Bu hafta yine dikkat edicem ama haftasonu da Mersin'e gidicem düğüne. Bu aralar böyle geçecek galiba. Kilo veren arkadaşlarımı da tebrik ederim

kızlar ben geldım 10 gundur tatıldeydım bıttı gıttı =(

kılo almısım 400 gramcık sevındım ben baya aldıgımı dusunmustum aslında =)

77,4 kılom degıstırırsınsevgıcım

sayfaları okuyamıyorum 100den fazla yazısmanız var sanırım yenı gelenler hos gelmısler

sabah yarım dilim kadar ekmek yedim ama sarelle sürdüm üstüne bol bol arada bi bardak kahve içtim öğle öğününü atladım yemedim form bisküvi aldım acıkınca onu yiycem aslında acıktım da daha dayanabilirim diye düşünüyorum. zayıflamam stratejimin ne kadar yanlış olduğunun farkındayım

kendimi gördüm bian 2 gündür ben de böyleyim.S

Merhaba kızlar.
Sabah kahvaltım:
3 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
1 yumurtadan tereyağlı yumurta
Domates
2 zeytin
1 bardak şekersiz çay

Merhaba kızlar.
Sabah kahvaltım:
3 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
1 yumurtadan tereyağlı yumurta
Domates
2 zeytin
1 bardak şekersiz çay
3 dilim ustelikte tam bugday.tam bugday olunca 1 dilim 2 sayiliyo diye biliyorum ben.yogun oldugu icin

Zayiflarsin evet ama sadece rakam olarak.bu sekilde yagdan 1 gram veremezsin.su ve kas kaybedersin.10 kilo da eksilsen bu 2 kilo gibi gorunur disardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…