- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
Olsun en azindan sabah yemissin bugun fazla adim atmaya fazla hareket etmeye calis:)Dayanamadım, çok pişmanım
yaz bitti resmenEylulde hareketlenir buralar dediniz hepten dutluga dondu
merhaba kızlar bugün giremedim girsemde menümü yazmaya yüzüm yok bugünde misafirlikteydim gerçi abartmadım ama olsun yinede uygun değildi. Sevgi cim senin bu menün nasıl birşey yahu böyle azıcıcık.eriyeceksin kızKizlaar
Sabah 2 ceviz
Oglen corba salata ayran
Aksam salatali domatesli yogurt ve bi avuc ceviz
Ya canim hic bisey istemiyo vucut direnc gostermeye baslayip kilo vermemi engellicek diye korkuyorum ama canim yemek istemiyo:/="ahsen1234, post: 36721696, member: 619975"]merhabbugün giremedim girsemde menümü yazmaya yüzüm yok bugünde misafirlikteydim gerçi abartmadım ama olsun yinede uygun değildi. Sevgi cim senin bu menün nasıl birşey yahu böyle azıcıcık.eriyeceksin kız
Allah Allah ilginç.gerçi yalnız olduğum zamanlar benimde istemiyor ama. neyse aralarda ağzına bişiler at küçükte olsa yoksa vücut savunmaya geçerek aç kalacağım korkusundan yavaşlar ve depolar.Ya canim hic bisey istemiyo vucut direnc gostermeye baslayip kilo vermemi engellicek diye korkuyorum ama canim yemek istemiyo:/
evet bende ondan korkuyorum:/Allah Allah ilginç.gerçi yalnız olduğum zamanlar benimde istemiyor ama. neyse aralarda ağzına bişiler at küçükte olsa yoksa vücut savunmaya geçerek aç kalacağım korkusundan yavaşlar ve depolar.
sorma yaEylulde hareketlenir buralar dediniz hepten dutluga dondu
mideyi çok yaktığını duydum sadece canımkızlar acı çehre tohumunu duydunuz mu?
faydası oldu diyenlerde çok ama sanırım zararı da çokmuş.amaan en iyisi sağlıklı bir şekilde gerekeni yapmak.mideyi çok yaktığını duydum sadece canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?