Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

kızlar merhaba
bugünkü menüm
sabah:1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
ara:1 fincan sütlü kahve
öğle:1 tabak taze fasülye 1parça tavuk
ara:1 ayran
akşam:balık kızartması yarım tabak
:)

Kizlaar
Sabah 2 ceviz
Oglen corba salata ayran
Aksam salatali domatesli yogurt ve bi avuc ceviz

Nasil gidiyo bakalim suskunlastiniz:) gerci bendd ihmal ettim bu ara:)

Kizlaar
Sabah 2 ceviz
Oglen corba salata ayran
Aksam salatali domatesli yogurt ve bi avuc ceviz
merhaba kızlar bugün giremedim girsemde menümü yazmaya yüzüm yok bugünde misafirlikteydim gerçi abartmadım ama olsun yinede uygun değildi. Sevgi cim senin bu menün nasıl birşey yahu böyle azıcıcık.eriyeceksin kız

Ya canim hic bisey istemiyo vucut direnc gostermeye baslayip kilo vermemi engellicek diye korkuyorum ama canim yemek istemiyo:/

Ya canim hic bisey istemiyo vucut direnc gostermeye baslayip kilo vermemi engellicek diye korkuyorum ama canim yemek istemiyo:/
Allah Allah ilginç.gerçi yalnız olduğum zamanlar benimde istemiyor ama. neyse aralarda ağzına bişiler at küçükte olsa yoksa vücut savunmaya geçerek aç kalacağım korkusundan yavaşlar ve depolar.

Allah Allah ilginç.gerçi yalnız olduğum zamanlar benimde istemiyor ama. neyse aralarda ağzına bişiler at küçükte olsa yoksa vücut savunmaya geçerek aç kalacağım korkusundan yavaşlar ve depolar.
evet bende ondan korkuyorum:/

Kızlar yine pazartesi de bitmek üzere olmasına rağmen kilo bildirimi yapmayanlar var.

Kızlar Günaydın dün biraz bozdum ama sonra toparladım
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir
Öğle profiterol dondurma
1 kase çorba
Aksam yarım paket Gofret Üzgünüm ama akşam yemeyince kilo bile vermisim bu da bana ödül olsun neyin ödülü bilemiyorum ama :) okulun ilk günü şerefine olabilir :)

günaydın kızlar dün aksam eve gidince yaptığım az yağlı börülcemi yaktımeşim için pizza yapmıştım azıcık ondan yedim.
pazartesi kilo bildirmedm öyle bişey olduğunu bilmiyodum ben daha yeniyim:KK63:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…