Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

kızlar acı çehre tohumunu duydunuz mu?

kız sakın alma ayh ben zehırlencektım nerdeyse bır ara ıshal ıshall ama su gıbı resmen bırsey temızledıgıde yoktu ceberesını cektım sadece

keten tohumuna baslıyorum bugun bızımmukellef 20 kılodan fazla verdı sanırım yedıklerınede dıkkat ederek

bu arada karataya uyamıyorum yumurta sevmıyorum pof

bugun yedıklerımı sabahmı yazıcam halen oyle mı duzen ?

bırde kımsecıkler yok sankı sohbet muhabbet azimmmmm gitmiş gibi ya

OTE="lorinem, post: 36728822, member: 351411"]kız sakın alma ayh ben zehırlencektım nerdeyse bır ara ıshal ıshall ama su gıbı resmen bırsey temızledıgıde yoktu ceberesını cektım sadece

keten tohumuna baslıyorum bugun bızımmukellef 20 kılodan fazla verdı sanırım yedıklerınede dıkkat ederek

bu arada karataya uyamıyorum yumurta sevmıyorum pof

bugun yedıklerımı sabahmı yazıcam halen oyle mı duzen ?

bırde kımsecıkler yok sankı sohbet muhabbet azimmmmm gitmiş gibi ya[/QUOTE]
Merhaba canım ben de araştırdım da yok ya sağlıktan önemlisi mi var.keten tohumunu da sevmedim. Mübarek evim aktar gibi hersey var:) menünu istediğin zaman yaz ya sabah yada gün içinde müsait oldugunda. Başarılar

Merhaba canım ben de araştırdım da yok ya sağlıktan önemlisi mi var.keten tohumunu da sevmedim. Mübarek evim aktar gibi hersey var:) menünu istediğin zaman yaz ya sabah yada gün içinde müsait oldugunda. Başarılar[/QUOTE]

keten tohumu cogu zarar dıye bılıyorum ama azından bırsey olurmukı kullanan yakınım yedıklerını azaltıp onu kullandı erıdı bıttı neredeyse ...

yazayım o halde

yarım sımıt
1 salatalık
1 byk dlm peynır
1 brdk süt

regl oldum kızlar acaba tatıldekı +400 gram şişkinlikten oturumuyduki dün oldum agrılarım var

Muhtemelen ondandir canım. Keten tohumunun bir zarari olduğunu sanmıyorum ölçü abartmadigin sürece. Ay kız eridi bittiyse bende kullanayim, cildide guzellestirmeye çok faydasi var

Sabah 2-3 tane kuru kayısı ve 2 badem
Öğle 4 yemek kaşığı yeşil fasülye ve 1 dilim tam tahıllı ekmek
Akşam sadece yoğurt

Aslında iyi bir menü değil ama canım hiçbir şey istemiyor bugün

Kizlaarr iki gundur karsimda yenmeyen borek simit kek cikolata kalmadii ama agzima bile surmedimmm

3 gündür eşim de benim karşımda börek,cips,dondurma ve kek yiyor.o sıcaklarda soğuk mis gibi kolayı güp güp yutuyor. Ben ise ahhh ahhh....

Yok ya hiç canım çekmiyor walla afiyet olsun yiyen içene :)

Merhaba kızlarrrr hala tatildeyim yazamıyorum pek fazla kusura bakmayın genel olarak yediklerim fazla olduğu için yazmaya utanıyorum valla ipin ucunu kaçırdım cuma döncem galiba pazar tartılığımda kilo almamış olayım yeter bol bol geziyorum yürüyorum ama bilmiyorum yediklerimi yakmaya yetiyor mudur bu arada dün karataya tam uydum fethiyede arkadaşıma gittim annesi herşeyi kendi yapıyor keçileri falan var bahçesinde her türlü sebze meyve ekmiş kendi tereyağını yapmış. Bal, yumurta yoğurt süt her şey doğaldı çok güzeldi baya yedim bu saydıklarımı ama hiç şişkinlik yapmadı çok özendim valla ne güzel herşeyin doğalı güzel:)

keşke imkanımız olsa da hep doğal yeseekkk

hemen menümü yazıyorumm
sabah: 1 küçük ev poğaçası
ara:sütlü kahve
öğlen:yarım tabak bulgur pilavı
ara:1 bardak ayran
akşam:1 parça haşlanmış tavuk 1 kase yoğurt

sabah: 1 yumurta 10 zeytin 1 dilim ekmek 2 kibrit kutusu peynir 1bardak çay
ara : 1.5 lt su 1 bardak çay
spor :250 ip atlama,yarım saat yürüyüş
ara 1 bardak süt yarım elma yarım şeftali bir yemek kaşığı yoğurt
akşam: salata çorba sebze
saygılar sevgiler . bu aradaa neden durgunuz

Kizlar 2 gündür misafirden bi başlayamadım diyete ya bozup duruyorum o yüzden yazamıyorum menülerimi umarım eski azmim geri gelir

Dünü yazıyorum
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir
Öğle ızgara kofte ayran üstüne light kola
Aksam peynirli salata ekmek
Gece 2 top sade dondurma ama veremiyorum veremiyorum veremiyorum bu kadar çabuk duraksayamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…