kızlar acı çehre tohumunu duydunuz mu?
Merhaba canım ben de araştırdım da yok ya sağlıktan önemlisi mi var.keten tohumunu da sevmedim. Mübarek evim aktar gibi hersey var:) menünu istediğin zaman yaz ya sabah yada gün içinde müsait oldugunda. Başarılar[/QUOTE]OTE="lorinem, post: 36728822, member: 351411"]kız sakın alma ayh ben zehırlencektım nerdeyse bır ara ıshal ıshall ama su gıbı resmen bırsey temızledıgıde yoktu ceberesını cektım sadece
keten tohumuna baslıyorum bugun bızımmukellef 20 kılodan fazla verdı sanırım yedıklerınede dıkkat ederek
bu arada karataya uyamıyorum yumurta sevmıyorum pof
bugun yedıklerımı sabahmı yazıcam halen oyle mı duzen ?
bırde kımsecıkler yok sankı sohbet muhabbet azimmmmm gitmiş gibi ya
Muhtemelen ondandir canım. Keten tohumunun bir zarari olduğunu sanmıyorum ölçü abartmadigin sürece. Ay kız eridi bittiyse bende kullanayim, cildide guzellestirmeye çok faydasi var
Kizlaarr iki gundur karsimda yenmeyen borek simit kek cikolata kalmadii ama agzima bile surmedimmm
keşke imkanımız olsa da hep doğal yeseekkkMerhaba kızlarrrr hala tatildeyim yazamıyorum pek fazla kusura bakmayın genel olarak yediklerim fazla olduğu için yazmaya utanıyorum valla ipin ucunu kaçırdım cuma döncem galiba pazar tartılığımda kilo almamış olayım yeterbol bol geziyorum yürüyorum ama bilmiyorum yediklerimi yakmaya yetiyor mudur bu arada dün karataya tam uydum fethiyede arkadaşıma gittim annesi herşeyi kendi yapıyor keçileri falan var bahçesinde her türlü sebze meyve ekmiş kendi tereyağını yapmış. Bal, yumurta yoğurt süt her şey doğaldı çok güzeldi baya yedim bu saydıklarımı ama hiç şişkinlik yapmadı çok özendim valla ne güzel herşeyin doğalı güzel:)
helallllllll:)yeme hayatımmmKizlaarr iki gundur karsimda yenmeyen borek simit kek cikolata kalmadii ama agzima bile surmedimmm
iyiyiz tatlım sen nasılsınnn:)napıyosunuz kızlarr?
koşturmaca be ya sen ne yapıyorsun ? tebrikler bu aradanapıyosunuz kızlarr?
iyiyiz tatlım sen nasılsınnn:)
Odevdirr yurt tanimidirr kosturuyorum kizlarr:))koşturmaca be ya sen ne yapıyorsun ? tebrikler bu aradairadene sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?