Okullar acilinca misafirler eksilir duzene girer canimKizlar 2 gündür misafirden bi başlayamadım diyete ya bozup duruyorum o yüzden yazamıyorum menülerimiumarım eski azmim geri gelir
aksamlari dondurma meyve falan yiyosan o yuzden etkiliyodur canim:)="biyolojiogretmeni07, post: 36741250, member: 616236"]Dünü yazıyorum
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir
Öğle ızgara kofte ayran üstüne light kola
Aksam peynirli salata ekmek
Gece 2 top sade dondurma ama veremiyorum veremiyorum veremiyorum bu kadar çabuk duraksayamaz
Herkesin oyle nedense ya="nesnesly, post: 3742316, membe208"]Günaydın kızlar :) Ay valla hepimizde bir durgunluk, bir motivasyon eksikliği. Eylül gelsin toparlarız dedik olmadı ama galibaBirkaç günfür yazamıyorum yediklerimi utanıyorum siz böyle az yerken ben kaçamak yapınca Dünkü yediklerimi yazayım bari:
Sabah: Karatay kahvaltısı (cevizi bir türlü ekleyemiyorum kahvaltıma,çok şişiyorum)
Öğlen: Tavuk pirzola, salata, ice tea
Akşam: Kepekli tost, ayran
Sonra da 2 top dondurmaBu aralar bir tatlı, bir ıvır zıvır isteğim var sormayın gitsin
Bende canim ya bence az yedigimiz icin zayiflayamiyoruz cunku vucut dirence geciyodün aksam 1 kase sehriye corbası içtim. sabah bir dilim kızarmış ekmek yedim bi bardak nescafe içtim.
öğle yemeğimde bi paket cubuk kraker. ama zayıflayamıyorum
Hayat guzel de zayiflama guzel gitmiyo canim. Sen napiyosnnselam kızlar :) nasıl gidiyor
tamam canim bende bugunden sonra bildirim yapmayanlari listeden cikarcaktim iyi ki haber verdin:)slm kizlar bu hafta bildirim yapamadm kusura bakmayin malum memleketteym tarti surekli degisio tam kilomu tutturumamiorum hangisi dogru kestiremiorum 10 gun sonra ewimdewm ins o zaman bildirim yapicam :-*
geçen haftanın kaçamaklarını telafi ederek :) senin nasıl gidiyor ?selam kızlar :) nasıl gidiyor
bende bırakmak istiyorum ama bırakamıyorummarkadaslar ben mart ayından berı dıkkat edıyorum dıyet yapıyo sayılmazdım 2 hafta dıyet yapıp 1 2 gun yıyodum ama boyle boyle ayda 2 kılo vererek bu aya kadar geldım ve toplamda 8 kılo verdım
suan tamı tamına dıyete basladım ama mıdemde sorun var ve sıgarayı bırakmam gerekıyo ama bu dıyetımı etkılermı?
suan 2 haftadır tam dıyet yapıyorum sıgarayı bırakmak ıstıyorum bu benım kılo vermemı engellermı
normalde 5 6 gunde 1 kılo verıyorum ayrıca sporda yapıyorum hergün en az 1 saat yürüyorum nolur yardımcı olurmusunuz
dıyet yaparken sıgarayı bırakıp kılo vermeye devam eden varmı aranızda sıgarayı bırakırsam gunluk alınan kalorı mıktarınımı dusurmem gerekır acaba cunkı sıgara gunde 200 cal. daha fazla harcatıyo dıyolar
bende bırakmak istiyorum ama bırakamıyorumm
bende 66 hedef koydum teea bayrama kadar :) hadi inşallahgünaydın kızlar tatıl donusu halen adaptasyon sorunu yasıyorum sanırım ancak pazartesı tam anlamıyla kılıdı vurabılcem agzımaaa ...
iş yogunlugu sorunlar problemler ne saaat kaldı uyacagım ne de ögün karman corman oldum ..
Allahtan verdıgım kıloyu halen almadım cok sukur ...
yarında kına hafta sonu dugun var yakınımın hepsı ust uste gelıyor ya neyse kafanızı sısırmıyım ..
keten tohumunada pazartesı baslıyacagım bugun elma sırkesı alıcam bıtms tam gaz baslamam gerek aksamları yuruyus ve jıllıanla desteklemem gerek bayrama kadar 70 olmam gerekkk
bende 66 hedef koydum teea bayrama kadar :) hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?