benim de sorunum selülit ama yeterince kilo verdikten sonra onları üstesinden gelmeyi düşünüyorumhadı ınsallah dıyelımmm
tam takım hazırım catlaklarımlada mucadeleye baslıyorum bugun
kese aldım 2 adet farklı hem kılolardan hem catlaklardan kurtulucammmmm
benim de sorunum selülit ama yeterince kilo verdikten sonra onları üstesinden gelmeyi düşünüyorumo günler gelirse tabii şimdi basenlerimi görmek istemiyorum
hıımm.:) bende de biraz çatlak var ama telafisinin olmadığını duymuştum.selulıte en ıyı ılac kese duzenlı yapacaksın duştan cıkıncada selulıt ıcın yag ya da krem varsa surersın gecıverır ama ya catlaklar
Sigarayı bırakınca kilo alındığını duymuştum, çünkü insan sigarasızlıktan sürekli bişeyler atıştırmak istiyor. Günde 200 cal daha az yak ama sigarayı bırakıp daha sağlıklı ol bencearkadaslar ben mart ayından berı dıkkat edıyorum dıyet yapıyo sayılmazdım 2 hafta dıyet yapıp 1 2 gun yıyodum ama boyle boyle ayda 2 kılo vererek bu aya kadar geldım ve toplamda 8 kılo verdım
suan tamı tamına dıyete basladım ama mıdemde sorun var ve sıgarayı bırakmam gerekıyo ama bu dıyetımı etkılermı?
suan 2 haftadır tam dıyet yapıyorum sıgarayı bırakmak ıstıyorum bu benım kılo vermemı engellermı
normalde 5 6 gunde 1 kılo verıyorum ayrıca sporda yapıyorum hergün en az 1 saat yürüyorum nolur yardımcı olurmusunuz
dıyet yaparken sıgarayı bırakıp kılo vermeye devam eden varmı aranızda sıgarayı bırakırsam gunluk alınan kalorı mıktarınımı dusurmem gerekır acaba cunkı sıgara gunde 200 cal. daha fazla harcatıyo dıyolar
yeme bişi yeme yatarsın az sonra zatenSelam arkadaşlar yarın öğle kabak haşlıcam ve semizotlu yoğurtla yicem.şuan canım böyle bir şey çekti deli gibi açım ne yiyebilirim...(
5 tane fındık yedimyeme bişi yeme yatarsın az sonra zatenben bu gibi durumlar süt içiyorum . :KK63:
olur bişi olmaz 5 fındıktan :) çok acıkmışsın zaten .5 tane fındık yedim
Sütü hiç sevmiyorum nedense.peynir ve yoğurdu severim amaolur bişi olmaz 5 fındıktan :) çok acıkmışsın zaten .
sütü bende sade sevemedim ya illa kahve ya da tarçın atcam . bundan 5 yıl önce diyetisyene gitmiştim diyet listemde her akşam süt vardı ama yarım yağlı olsun diyordu.Sütü hiç sevmiyorum nedense.peynir ve yoğurdu severim ama
sütü bende sade sevemedim ya illa kahve ya da tarçın atcam . bundan 5 yıl önce diyetisyene gitmiştim diyet listemde her akşam süt vardı ama yarım yağlı olsun diyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?