Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

hadı ınsallah dıyelımmm

tam takım hazırım catlaklarımlada mucadeleye baslıyorum bugun

kese aldım 2 adet farklı hem kılolardan hem catlaklardan kurtulucammmmm
benim de sorunum selülit ama yeterince kilo verdikten sonra onları üstesinden gelmeyi düşünüyorum o günler gelirse tabii şimdi basenlerimi görmek istemiyorum

benim de sorunum selülit ama yeterince kilo verdikten sonra onları üstesinden gelmeyi düşünüyorum o günler gelirse tabii şimdi basenlerimi görmek istemiyorum

selulıte en ıyı ılac kese duzenlı yapacaksın duştan cıkıncada selulıt ıcın yag ya da krem varsa surersın gecıverır ama ya catlaklar

ben bu 2 gündür gene abarttım yemeği neden şimdi böyle oldu gene offfff bu haftada 1 kilonun gittiğini görmek istiyodum ben tatile gitmeden 66-67 net olurum diyodum

Sigarayı bırakınca kilo alındığını duymuştum, çünkü insan sigarasızlıktan sürekli bişeyler atıştırmak istiyor. Günde 200 cal daha az yak ama sigarayı bırakıp daha sağlıklı ol bence

kızçelerrrrr bugünkü menüm

sabah:1 dilim ekmek ile biraz peynir domates
ara:sütlü kahve
öğlen:1 dilim ekmek ile patates köfte yemeği
ara:1 bardak ayran
akşam:1 tabak bulgur pilavı 1 kase yoğurt

Kizlar kilom 56.200 stresten biraz fazla zayifladim daha pazar olmadan.birakiyorum diyeti daha dogrusu menu bildirimini dikkat etmeye devam edicem cunku.yemek yapacak durumum bile olmuyo cogu zaman.ama sizin arkanizdayimmm

bende katılmak ıstıyorum
boyum 160 ,kılom 59
yenıyıla 50kg gırıp tum dolabıma yenı cıcıler almak ıstıyorummmm:):):)

Selam kızlar. Benim netim doldu giremiyorum geldiğinde giricem hemen InsaAllah bilginiz olsun. Ayin 10 unda yenileniyor galiba.

Selam arkadaşlar yarın öğle kabak haşlıcam ve semizotlu yoğurtla yicem.şuan canım böyle bir şey çekti deli gibi açım ne yiyebilirim... (

04.09.14
sabah: 1 yumurta 6 zeytin 10 fındık peynir
ara: 1 nescafe
öğle : 4 top dondurma ,pestil
ara: 1 türk kahvesi
akşam : 1 kaşık makarna 3 kaşık tavuk sote salata
ara: süt
spor : 600 ip atlama .
iyi geceler :)
yarından itibaren bu menüde değişmeler olcak biliyorum çok tatlı bir menü olmuş .

Kızlar benı de aranıza katarmısınız baslangıc 86.5 suan 73.4 ... Ya ben yarın sabah mısır gevregı işe de kepek ekmegıne tost yapıp gotursem mı dıyorum..sızce kalorili mı olur artık yemek yemege korkuyorum :)

sütü bende sade sevemedim ya illa kahve ya da tarçın atcam . bundan 5 yıl önce diyetisyene gitmiştim diyet listemde her akşam süt vardı ama yarım yağlı olsun diyordu.

Evet bende kahve ile severim.git gide acıkıyorum ve eşim karşımda sürekli yiyor.meyve yemek istiyorum ama yemicem.acayip iradeliyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…