Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Evet bende kahve ile severim.git gide acıkıyorum ve eşim karşımda sürekli yiyor.meyve yemek istiyorum ama yemicem.acayip iradeliyim :)
en en güzeli anlık bir mutluluk vercek sonra pişman olcaksın . ben bir de başladın mı durmam . o yüzden uzaktan uzaktan yarın sabah miden boş mutlu uyan

hoşgelldiin :) benim fikrim olmaz onu yaktığın sürece hele hiç olmaz :) ama sebze salata gibi seçenekleri bulamıyorsan öle götürmek daha da mantıklı .

Kızlar bu ara okul başladığı için çok giremiyorum
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir yeşil çay
Ara 4 kayısı yeşil çay
Ikinci ara yarım paket eti form
Öğle yoğurt 1 şu bardağı lifalif
Ara sütlü kahve
Akşam et kavurma
Gece 2 top sade dondurma iyi geceler :)

hoşgelldiin :) benim fikrim olmaz onu yaktığın sürece hele hiç olmaz :) ama sebze salata gibi seçenekleri bulamıyorsan öle götürmek daha da mantıklı .
Öğretmenim malum okul başladı okulum iki öğün ve okulda yemek durumunda kalıyorum ama okuldakı yemekler sebze olsa yag içinde yüzüyor et olsa yaglı oluyor yada maharna pilav hamurişi yiyecek bişey bulamıyorum ve yemeyıp ac gelıyorum ya elma goturuyorum ama onu da yemekten elmadan tiksinir oldum.. Dedım arttık evden hazırlayıp goturucem sebze yemeği yapacak fırsatım olmadı bı tost dedım kucuk ama bundan sonra ıns bı duzene oturturum

anlıyorum hocam :)Önemli olan akşam az yemek o yüzden öğlen sağlıklı bir yemekten sonra eve geldiğinde çok yememem için kahvaltıyı çok iyi yapmış olman gerek . iyi bir kahvaltı ardından sağlıklı bir öğle yemeği ve küçük porsiyonlu bir akşam yemeğiyle güzel bir diyet yapılabilir diye düşünüyorum .

Sansıma bugun okulda tavuk vardı yanında salata ve ayran bnm tost kaldı yemedım ... Yardımın ıcın tesekkurler gercekten ınsan bu zamanda ona destek olup moral verecek fıkır verecek bırını arıyor :) cok sağolllll

rica ederim grubun amacını yerine getiriyorum
Günaydın kızlar şu basenler nasıl ericek ya
benim de sorunum oluyor kendileri

Adım Nil :)
Kilom 75
Hedef 55 :)
Hosgeldin canim boyunu da yazar misin
Tebrik ederimmmm:))) cok mutlu oldum hedefine ulastinnn. Bize de kismet olur uamrmmm:)

bende katılmak ıstıyorum
boyum 160 ,kılom 59
yenıyıla 50kg gırıp tum dolabıma yenı cıcıler almak ıstıyorummmm:):):)
adini da yazar misin canim

boyunu ve adini yazsr misin canim:)

Kizlarr ben bu hafta seminer odevimle ugrasiyorim o yuzden fazla giremiyorum bu odevi halledince araniza tam gaz donucemm:)
Siz sakin pes etmeyin yeni gelenler de varr. Motivasyonunuzu hic kaybetmeyin lutfen. Ben girebildigim kadar giricemm

Kizlar bende motivasyon sıfır valla 10 gündür tatilden beri bi diyete başlayamadım nasıl toparlıycam

Kizlar bende motivasyon sıfır valla 10 gündür tatilden beri bi diyete başlayamadım nasıl toparlıycam
Bugun yarın dıye bekleme beklersen hıc baslayamıyosun bı an once ya Allah deyıp baslamak lazım tabı bu bnm dusuncem hep bende bıyle oluyor bı anda ansızın baslayınca devamı gelıyor hadı sende oturma artık hemen katıl bızr :)

ben de yarın baslıyorum sızınle beraber tabloda gıttıkce azalan kılolarımı görmek ıstıyorum ınsallahh..

Mrb kızlar bende bir süre nete giremedim ve dikkat edemedim ama bu akşam hiçbirşey yemedim yemeyeceğim de ya hırs yaparken sağlıksız kalmak istemi,yorum ama sabırsızım işte sizler nasılnız?

Aynı durumdayız bazen kendımı kaybedıyorum hırsımdan bı an once sonuca kavusayım dıye yemek yemeyı unutuyırum ama sonrası kotu oluyor daha cok saldırıyosun en guzelı saglıklı beslenmek bellı bı lısteye baglı kalmakta strese sokuyor benı önemli olan sağlıklı beslenıp yedıklerıne dıkkat edıp spor yaparak işi eğlencelı hale getırmek zaten tartıdakı azalan rakamı gordukce bozmak gelmıyor ıcınden arada odul gunu verıyorum kendıme canım ne ıstıyorsa ayda bı ogun olarak yıyorum ertesı gunde dıkkat edıyorum boylece nefsımı de koreltıyorum :)

Kızlar eylül ayı is guc okul ayı nete pek giruen olmuyor sanırım kimse artık menu yazmıyor mu
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir
Saat 12.00 yarım paket eti form
Saat 2.30 yoğurt lifalif yulaf kepegi
Aksam ızgara köfte ayran
Gece 2 top dondurma yarın kilo bildirimi haydi hayırlıs:)

Slm kızlar günaydın,
Ya el yelil - mezdeke ile dans ediyorum çok zor ya hiç beceremiyorum :) ama çok terletti

Kızlar kardeşim erken doğum yaptı onun yanındayim giremiyorum diyette gitti
bi yandan da 7 aylık oğlumla uğraşıyorum
salı günü eve dönüyorum işede başlıycam izin bitiyor düzene sokacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…