Evet bende kahve ile severim.git gide acıkıyorum ve eşim karşımda sürekli yiyor.meyve yemek istiyorum ama yemicem.acayip iradeliyim :)
hoşgelldiin :) benim fikrim olmaz onu yaktığın sürece hele hiç olmaz :) ama sebze salata gibi seçenekleri bulamıyorsan öle götürmek daha da mantıklı .Kızlar benı de aranıza katarmısınız baslangıc 86.5 suan 73.4 ... Ya ben yarın sabah mısır gevregı işe de kepek ekmegıne tost yapıp gotursem mı dıyorum..sızce kalorili mı olur artık yemek yemege korkuyorum :)
Öğretmenim malum okul başladı okulum iki öğün ve okulda yemek durumunda kalıyorum ama okuldakı yemekler sebze olsa yag içinde yüzüyor et olsa yaglı oluyor yada maharna pilav hamurişi yiyecek bişey bulamıyorum ve yemeyıp ac gelıyorum ya elma goturuyorum ama onu da yemekten elmadan tiksinir oldum.. Dedım arttık evden hazırlayıp goturucem sebze yemeği yapacak fırsatım olmadı bı tost dedım kucuk ama bundan sonra ıns bı duzene oturturumhoşgelldiin :) benim fikrim olmaz onu yaktığın sürece hele hiç olmaz :) ama sebze salata gibi seçenekleri bulamıyorsan öle götürmek daha da mantıklı .
anlıyorum hocam :)Önemli olan akşam az yemek o yüzden öğlen sağlıklı bir yemekten sonra eve geldiğinde çok yememem için kahvaltıyı çok iyi yapmış olman gerek . iyi bir kahvaltı ardından sağlıklı bir öğle yemeği ve küçük porsiyonlu bir akşam yemeğiyle güzel bir diyet yapılabilir diye düşünüyorum .Öğretmenim malum okul başladı okulum iki öğün ve okulda yemek durumunda kalıyorum ama okuldakı yemekler sebze olsa yag içinde yüzüyor et olsa yaglı oluyor yada maharna pilav hamurişi yiyecek bişey bulamıyorum ve yemeyıp ac gelıyorum ya elma goturuyorum ama onu da yemekten elmadan tiksinir oldum.. Dedım arttık evden hazırlayıp goturucem sebze yemeği yapacak fırsatım olmadı bı tost dedım kucuk ama bundan sonra ıns bı duzene oturturum
rica ederimSansıma bugun okulda tavuk vardı yanında salata ve ayran bnm tost kaldı yemedım ... Yardımın ıcın tesekkurler gercekten ınsan bu zamanda ona destek olup moral verecek fıkır verecek bırını arıyor :) cok sağolllll
benim de sorunum oluyor kendileriGünaydın kızlar şu basenler nasıl ericek ya
Hosgeldin canim boyunu da yazar misinAdım Nil :)
Kilom 75
Hedef 55 :)
Tebrik ederimmmm:))) cok mutlu oldum hedefine ulastinnn. Bize de kismet olur uamrmmm:)="Siskooanne, post: 36766957, member: 606933"]Kizlar kilom 56.200 stresten biraz fazla zayifladim daha pazar olmadan.birakiyorum diyeti daha dogrusu menu bildirimini dikkat etmeye devam edicem cunku.yemek yapacak durumum bile olmuyo cogu zaman.ama sizin arkanizdayimmm
adini da yazar misin canimbende katılmak ıstıyorum
boyum 160 ,kılom 59
yenıyıla 50kg gırıp tum dolabıma yenı cıcıler almak ıstıyorummmm:):):)
boyunu ve adini yazsr misin canim:)Kızlar benı de aranıza katarmısınız baslangıc 86.5 suan 73.4 ... Ya ben yarın sabah mısır gevregı işe de kepek ekmegıne tost yapıp gotursem mı dıyorum..sızce kalorili mı olur artık yemek yemege korkuyorum :)
Adım emel boy 1.60 :)Hosgeldin canim boyunu da yazar misin
Tebrik ederimmmm:))) cok mutlu oldum hedefine ulastinnn. Bize de kismet olur uamrmmm:)
adini da yazar misin canim
boyunu ve adini yazsr misin canim:)
Bugun yarın dıye bekleme beklersen hıc baslayamıyosun bı an once ya Allah deyıp baslamak lazım tabı bu bnm dusuncem hep bende bıyle oluyor bı anda ansızın baslayınca devamı gelıyor hadı sende oturma artık hemen katıl bızr :)Kizlar bende motivasyon sıfır valla 10 gündür tatilden beri bi diyete başlayamadım nasıl toparlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?