Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Ben de giremedim bu aralar tatildeydim bugün döndüm eve. Hiç dikkat etmedim ne bulduysam yedim tatilde Ama kilo almadım sanırım yarın tartılınca anlayacaz bakalım Pazartesi kaldığım yerden devam edicem yürüyüşe de çıkıcam her gün bayrama kadar 70 olmam lazım

Nasilsiniz kizlaarr. Tabloyu önumuzdeki hafta duzenleyebilcem yeni gelenler sizi de o zaman ekleyebilcem haberiniz olsun:)
Nasil gidiyorr?

Nasilsiniz kizlaarr. Tabloyu önumuzdeki hafta duzenleyebilcem yeni gelenler sizi de o zaman ekleyebilcem haberiniz olsun:)
Nasil gidiyorr?
benim süper gidiyor bu ara bozmuyorum 64e takılmistim yavaş yavaş veriyorum 63 leri gördüm okul başlayınca duzenimi de kurdum ve okuldaki herkes zayifladigimi söylüyor çok mutluyum 60 olmak için sabirsizlaniyorum :)

Aynı gidiyoruz cnm bende 60a bi düşeyim sonra 59ları görmek daha kolay olacak gibi geliyor bana da seminerde herkes zayıflamışsın dedi ne dersin amacımıza ulacakmıyız? Sen nasıl bir program uyguluyorsun cnm?

Günaydın kızlar bir tartı gününe daha geldik ben tam 1200 kg vermişim ve çok mutluyum arada kaçırsam da yine de vermişim.öptüm herkesi :)

Eklentiler

• image.webp
    211,3 KB · Görüntüleme: 49
Ins
Aynı gidiyoruz cnm bende 60a bi düşeyim sonra 59ları görmek daha kolay olacak gibi geliyor bana da seminerde herkes zayıflamışsın dedi ne dersin amacımıza ulacakmıyız? Sen nasıl bir program uyguluyorsun cnm?
Inşallah hemen ulaşıriz sen de öğretmen misin? Ne ogretmenisin? Valla benim biraz zor ilerliyor 60 tan nasıl inerim bilmiyorum ben diyetisyene gidiyorum
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir
Öğle yoğurt içine yulaf kepegi
Ara findik sütlü kahve
Akşam et yada balık yada tavuk salata
Gece süt meyve böyle işte :)

Kızlar sonunda dönmeyi başardım. Tekrar evimdeyim, ve diyete devam edeceğim. Ben hiç yürüyüş yapmıyordum, şimdi 2 haftalık boşluğum var, 2 hafta da da yürüyüş yapıyım diyetle diyorum. Yürüyüş kilo verdirmede nasıl?

2 kat fazla vrrdiriyo canim

Yarın tekrar dönüyorum sahalara öyleyse :) sabah 8 de kalkıp yürüyüş ve diyet programıma devam edeceğim. Ama sadece 2 haftam var boşlukta olan... ne kadar verirsem kar

Selam kızlar uzun zamandır gelemdim affedin beni koşturmaca içindetim sk sk izin kullanmak zorunda kaldım kv yok burda.Paketimde bitince netim yoktu.

Regl oldum üzerine kilom 67.90

Çok mutsuzummmmmmmm 79.6 +1600 ile aranızdayım Neyse ki bitti şu tatil döndüm artık yarın düzenli beslenmeye ve yürüyüşe yeniden başlıyorum bir de regl dönemindeyim bilmiyorum onun da etkisi var mıdır bu kadar fazla çıkmasında Haftaya pazara kadar 77 olmak istiyorum artık şu 80lerden baya uzaklaşmam lazım Motivasyonum da sıfır zaten böyle şişko kalcam gibime geliyo

kızlar merhaba dün yazamadım kuzenimin düğünü vardı demiştim önceden...
kilom:65.2
ya 64ü göremedim bi türlü sinir oldum ya...1 haftada 200 gram gitmiş
takıldım sanki yaaa

Verirsin merak etme tatil zamanı oluyor ama sıkı tutarsan verirsin hemen bence. Hayır şişko olmak diye bir şey yok sağlıklı bir şekilde vericeksin fazlalıkları ok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…