benim süper gidiyor bu ara bozmuyorum 64e takılmistim yavaş yavaş veriyorum 63 leri gördüm okul başlayınca duzenimi de kurdum ve okuldaki herkes zayifladigimi söylüyor çok mutluyum 60 olmak için sabirsizlaniyorum :)Nasilsiniz kizlaarr. Tabloyu önumuzdeki hafta duzenleyebilcem yeni gelenler sizi de o zaman ekleyebilcem haberiniz olsun:)
Nasil gidiyorr?
benim süper gidiyor bu ara bozmuyorum 64e takılmistim yavaş yavaş veriyorum 63 leri gördüm okul başlayınca duzenimi de kurdum ve okuldaki herkes zayifladigimi söylüyor çok mutluyum 60 olmak için sabirsizlaniyorum :)
Inşallah hemen ulaşıriz sen de öğretmen misin? Ne ogretmenisin? Valla benim biraz zor ilerliyor 60 tan nasıl inerim bilmiyorum ben diyetisyene gidiyorumAynı gidiyoruz cnm bende 60a bi düşeyim sonra 59ları görmek daha kolay olacak gibi geliyor bana da seminerde herkes zayıflamışsın dedi ne dersin amacımıza ulacakmıyız? Sen nasıl bir program uyguluyorsun cnm?
2 kat fazla vrrdiriyo canimcemile, post: 36802359, member: 433302"]Kızlar sonunda dönmeyi başardım. Tekrar evimdeyim, ve diyete devam edeceğim. Ben hiç yürüyüş yapmıyordum, şimdi 2 haftalık boşluğum var, 2 hafta da da yürüyüş yapıyım diyetle diyorum. Yürüyüş kilo verdirmede nasıl?
Tam 56 kiloyum kizlar.kahvaltidan sonra tartildim unutup
Tatile gidiyoorum yarin azcik bronzlasiyim cekicem soz:)Kızzzzzzzz resim çeksene artık iyice çıtır olmuşsundur ne güzel
İyi canım vermişsin 400 gr dimiamanın 72.6
Güzel verdiriyor ve sıkılaşıyorsunKızlar sonunda dönmeyi başardım. Tekrar evimdeyim, ve diyete devam edeceğim. Ben hiç yürüyüş yapmıyordum, şimdi 2 haftalık boşluğum var, 2 hafta da da yürüyüş yapıyım diyetle diyorum. Yürüyüş kilo verdirmede nasıl?
Verirsin merak etme tatil zamanı oluyor ama sıkı tutarsan verirsin hemen bence. Hayır şişko olmak diye bir şey yok sağlıklı bir şekilde vericeksin fazlalıkları ok.Çok mutsuzummmmmmmm 79.6 +1600 ile aranızdayımNeyse ki bitti şu tatil döndüm artık yarın düzenli beslenmeye ve yürüyüşe yeniden başlıyorum bir de regl dönemindeyim bilmiyorum onun da etkisi var mıdır bu kadar fazla çıkmasında Haftaya pazara kadar 77 olmak istiyorum artık şu 80lerden baya uzaklaşmam lazım Motivasyonum da sıfır zaten böyle şişko kalcam gibime geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?