Geçen haftalarda bende durmuş gibiydim.bazen oluyor oyle bozma moralini devam et bence.kızlar merhaba dün yazamadım kuzenimin düğünü vardı demiştim önceden...
kilom:65.2
ya 64ü göremedim bi türlü sinir oldum ya...1 haftada 200 gram gitmiş
takıldım sanki yaaa
sağol canım inşallahGeçen haftalarda bende durmuş gibiydim.bazen oluyor oyle bozma moralini devam et bence.
Çok teşekkür ederim canım desteğin için yarın sabah başlıyorum düzenli ve sağlıklı beslenmeyeVerirsin merak etme tatil zamanı oluyor ama sıkı tutarsan verirsin hemen bence. Hayır şişko olmak diye bir şey yok sağlıklı bir şekilde vericeksin fazlalıkları ok.
Çek kızzz merak ettim çok ben de inşallah senin gibi 50leri görürüm bir gün ne güze hedefine ulaştın misss gibi bir tatil yap güzelce :)Tatile gidiyoorum yarin azcik bronzlasiyim cekicem soz:)
Ben 10 dk dans ediyorum mezdeke ile çok terliyorum zaten 10 dk dan fazla oynayamıyorum.kızlar hergün 1 saat oryentel oynamak çok iyi kilo verdiriyormuş
Aynen ya ilk haftalar ne güzel veriyordum herkes yazıyordu motivasyonum yüksekti şimdi çok kötüyümSelam kızlar :) Bu aralar pek giremedim, şehir dışındaydım haftasonu, eşimin kardeşinin nişanı vardı. Malum pek dikkat edemedim. En son Cumartesi sabah tartılmıştım, 67,4 çıkmıştım. Biraz ipin ucunu kaçırdım o yüzden menü paylaşımı da yapamadım. Kilo veren herkesi tebrik ederim :) Grup olarak hala toparlayamadık kendimizi, bende pek istek kalmadı diyet yapacak
Kizlar 61.1 ciktim eskisine geri döndüm ama motivasyon sıfır yani başlayamıyorumarada yazmaya calisiyorum hepinize kolay gelsin
ben 69 kiloyum yani bu hafta tam 1 kilo almışım hoş kahvaltıdan sonra tartıldım unuttum ama etkiler mi bilmem bütün moralim multivasyomun gitti
kızlar selamlar ıs yogunlugundan dolayı gıremıyorum pek fazla
kılom 77 cıktı bugun sabah ac karna ..
pek gıremıycem sevgıcım ıstersen sıl lısteden ama ugramaya calısıcam ara sıra basarılar hepınıze
Valla öyle deme kocaman bi göbeğim ve kalın bacaklarım varKız ne güzel kilon valla ben 65 bile olsam bırakırım diyeti heraldeSen de kendini fazla sıkmadan haftada yarım kilo versen yeter bence sıkma canını motivasyonunu da düşürme hedeflediğin kiloya ne kaldı ki ha gayrettttt o kiloya indikten sonra zaten normale dönersin fazla kaçırdığın zaman baktın kilo alıyorsun birkaç gün dikkat edersin olur biter
Ben burdayım canımKızlarrrrrrrrrrr nerlerdesiniz yahu herkes bir dağıldıGeri gelinnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?