Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

kızlar merhaba dün yazamadım kuzenimin düğünü vardı demiştim önceden...
kilom:65.2
ya 64ü göremedim bi türlü sinir oldum ya...1 haftada 200 gram gitmiş
takıldım sanki yaaa
Geçen haftalarda bende durmuş gibiydim.bazen oluyor oyle bozma moralini devam et bence.

Kizlar 61.9 kilom 800 gram gitmiş çok fazla dikkat edemedim bu hafta kaçamaklar oldu arada ama hafta içinde yürüyüş yaptım mekik çektim bir de iki saat yüzdüm üç gün tüm kilo verenleri tebrik ediyorum süpersiniz

Verirsin merak etme tatil zamanı oluyor ama sıkı tutarsan verirsin hemen bence. Hayır şişko olmak diye bir şey yok sağlıklı bir şekilde vericeksin fazlalıkları ok.
Çok teşekkür ederim canım desteğin için yarın sabah başlıyorum düzenli ve sağlıklı beslenmeye Tatilde hiç dikkat edemedim sizlerden de uzak kalınca saldım baya

ben 69 kiloyum yani bu hafta tam 1 kilo almışım hoş kahvaltıdan sonra tartıldım unuttum ama etkiler mi bilmem bütün moralim multivasyomun gitti

kızlar selamlar ıs yogunlugundan dolayı gıremıyorum pek fazla

kılom 77 cıktı bugun sabah ac karna ..

pek gıremıycem sevgıcım ıstersen sıl lısteden ama ugramaya calısıcam ara sıra basarılar hepınıze

Kizlar 61.1 ciktim eskisine geri döndüm ama motivasyon sıfır yani başlayamıyorum arada yazmaya calisiyorum hepinize kolay gelsin

Selam kızlar :) Bu aralar pek giremedim, şehir dışındaydım haftasonu, eşimin kardeşinin nişanı vardı. Malum pek dikkat edemedim. En son Cumartesi sabah tartılmıştım, 67,4 çıkmıştım. Biraz ipin ucunu kaçırdım o yüzden menü paylaşımı da yapamadım. Kilo veren herkesi tebrik ederim :) Grup olarak hala toparlayamadık kendimizi, bende pek istek kalmadı diyet yapacak

Aynen ya ilk haftalar ne güzel veriyordum herkes yazıyordu motivasyonum yüksekti şimdi çok kötüyüm İnşallah kısa sürede herkes toparlanır yeniden hevesle diyetimize devam edip zayıflamaya da devam ederiz motivasyon çok önemli

Kizlar 61.1 ciktim eskisine geri döndüm ama motivasyon sıfır yani başlayamıyorum arada yazmaya calisiyorum hepinize kolay gelsin

Kız ne güzel kilon valla ben 65 bile olsam bırakırım diyeti heralde Sen de kendini fazla sıkmadan haftada yarım kilo versen yeter bence sıkma canını motivasyonunu da düşürme hedeflediğin kiloya ne kaldı ki ha gayrettttt o kiloya indikten sonra zaten normale dönersin fazla kaçırdığın zaman baktın kilo alıyorsun birkaç gün dikkat edersin olur biter

ben 69 kiloyum yani bu hafta tam 1 kilo almışım hoş kahvaltıdan sonra tartıldım unuttum ama etkiler mi bilmem bütün moralim multivasyomun gitti

Yedikten sonra tartılınca biraz fark ediyor. Üzülme kilo aldım diye de diyetini bırakma bak bugün pazartesi pazara kadar güzelce sporunu yap yediklerine dikkat et 1-5, 2 kilo gider zaten kilon çok fazla değil

Nerlerdesin kızzzzzzzzzzzzzz gitmeeeeeeeeee bizi terk etmeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ara sıra da olsa gir bak ne güzel 77 kilosun bayrama kadar 70 e inersin inşallahhh

kızlar evettt dağılmayalım
toparlanalımmm

bugünkü menüm:
sabah:2 dilim ekmekle biraz peynir zeytin domates
ara:sütlü kahve
öğle:6 kaşık pilav 1 kase yoğurt
ara:1 elma
akşam:1 tabak patates köfte yemeği 1 kase yoğurt

Valla öyle deme kocaman bi göbeğim ve kalın bacaklarım var dukana başlıyorum inşallah yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…