Valla öyle deme kocaman bi göbeğim ve kalın bacaklarım vardukana başlıyorum inşallah yarın
Ben burdayım canım
Ben de Aralık ayına kadar 15-20 kilo vermek istiyorumKızlar birakmayalim aynen tam gaz devam okullar başladı akşamdan aksama girebilirim ama ne diyeti ne de sizi bırakmayacağım kurbana kadar bırakmak yok :)
Ben de haftaya kadar alıştırayım kendimi eski düzenime ben de simit falan yiyorum düzgün kahvaltı yapamadım kaç gündür öyle olunca da akşam çok yiyorum. Biraz daha zayıflayalım görüşelimKizlaar gecen gun yazdim ama arada kaynadi sanirim:)
Seminer odeviyle ugrasiyorm bu ara. O yuzden pek giremiyorumm.
Listeyide bi kac gune guncellicem merak etmeyin:)
Bu arada yogunluktan sabahlari falab bi pogacayla gecistirdigim bile oluyo. O yuzden menu bildirimi yapmıyorum tartilmiyorum da.
Ama tabi ki kopmayalim buradaann:/
Hem bizi baglayan sadece burasi miii. Gorusme planlarimiz bile vardi nolduu:/
Ben bidaki hafta eski tempyla geri donucem buraya:)
Evettt:) eylul sonu ekim basi yada kurban sonrasi:)="withoutve, post: 36825894, member: 615721"]Ben de haftaya kadar alıştırayım kendimi eski düzenime ben de simit falan yiyorum düzgün kahvaltı yapamadım kaç gündür öyle olunca da akşam çok yiyorum. Biraz daha zayıflayalım görüşelim
Nerlerdesin kızzzzzzzzzzzzzz gitmeeeeeeeeee bizi terk etmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeAra sıra da olsa gir bak ne güzel 77 kilosun bayrama kadar 70 e inersin inşallahhh
bu c.tesi tatile çıkıyorum yani önümüzdeki haftada alırsam bunca zaman ki herşey boşa gitmiş olucak tamda bayram üstüYedikten sonra tartılınca biraz fark ediyor. Üzülme kilo aldım diye de diyetini bırakma bak bugün pazartesi pazara kadar güzelce sporunu yap yediklerine dikkat et 1-5, 2 kilo gider zaten kilon çok fazla değil
Ayyy tavuk dünyasının dağ kremalı kekikli tavuğuna bayılırım bide makarnasınaaaaaaaaaaaaaaGünaydın kızlar :)
Hepimizin bir an önce toparlanması lazım valla. Bu aralar hergün kaçamak yaparak geçiyor. Buraya yazmaya devam edersem belki siz göreceksiniz diye biter kaçamaklarım. Dünkü menüm:
Sabah: Peynirli omlet, domates, zeytin, peynir, 1 dilim ekmek
Geç kahvaltı yaptığm için öğlen yok.
Akşam: Tavuk dünyasından kekikli tavuk yedim,yanındaki makarnadan da 2-3 çatal aldım.
Televizyon karşısında da bi güzel küçük Halleylerden yedim 5-6 tane.
Off off kilo almak çok kolay da vermesi çooook zor
Ben tatilde 1,5 kilo aldım işte ama pek dikkat edemedim baya yedim yani biraz dikkat etsem almazdım çünkü çok yürüdüm. Fazla kaçırmamaya çalış canım alırsan da çok almazsınbu c.tesi tatile çıkıyorum yani önümüzdeki haftada alırsam bunca zaman ki herşey boşa gitmiş olucak tamda bayram üstü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?