Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Kizlaar gecen gun yazdim ama arada kaynadi sanirim:)
Seminer odeviyle ugrasiyorm bu ara. O yuzden pek giremiyorumm.
Listeyide bi kac gune guncellicem merak etmeyin:)
Bu arada yogunluktan sabahlari falab bi pogacayla gecistirdigim bile oluyo. O yuzden menu bildirimi yapmıyorum tartilmiyorum da.
Ama tabi ki kopmayalim buradaann:/
Hem bizi baglayan sadece burasi miii. Gorusme planlarimiz bile vardi nolduu:/
Ben bidaki hafta eski tempyla geri donucem buraya:)

Ben de haftaya kadar alıştırayım kendimi eski düzenime ben de simit falan yiyorum düzgün kahvaltı yapamadım kaç gündür öyle olunca da akşam çok yiyorum. Biraz daha zayıflayalım görüşelim

Evettt:) eylul sonu ekim basi yada kurban sonrasi:)

Nerlerdesin kızzzzzzzzzzzzzz gitmeeeeeeeeee bizi terk etmeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ara sıra da olsa gir bak ne güzel 77 kilosun bayrama kadar 70 e inersin inşallahhh

kız gerı dondum =) sızı bırakmak ne mumkun eskı duzenımızı ıstıyorum bende ya motıvasyon fılan kalmadı havalardan dolayıda ınsanın elı kolu kalkmıyor

bu arada keten tohumuna basladım dun acayıp tok tutuyor lakın toz degılde tanelı aldım ogutulmus olandan almayın dıyollladı sımdı sorum su ben bu tanelıyı susamın 3 boy butyk halını dusunun ogutmem gerekıyor mu ?

yarım saat sonrada kahvaltımı edıcem

kendımıze gelmemıs sart verdıgımız sozlerı unutmadan devam edıcezzz ...

2 kılo verdım almadım suandada durmus vazıyette veremıyorum ... sımdı eskı nıhal gerı geldı sporumada baslıyorum duzenlı ...

keramet keten tohumunda şok dıyetlerde fılan degıl keramett duzende bogazı tutmada ve bol yuruyus harekette haydı bısmıllah ...

-15lere gerı sayım baslasınn game over

Günaydın kızlar :)
Hepimizin bir an önce toparlanması lazım valla. Bu aralar hergün kaçamak yaparak geçiyor. Buraya yazmaya devam edersem belki siz göreceksiniz diye biter kaçamaklarım. Dünkü menüm:
Sabah: Peynirli omlet, domates, zeytin, peynir, 1 dilim ekmek
Geç kahvaltı yaptığm için öğlen yok.
Akşam: Tavuk dünyasından kekikli tavuk yedim,yanındaki makarnadan da 2-3 çatal aldım.
Televizyon karşısında da bi güzel küçük Halleylerden yedim 5-6 tane.
Off off kilo almak çok kolay da vermesi çooook zor

Gunaydin kizlaarrrr. Bakin o kadar kacamaga ragmen aksamlari hafif yedigim icin 65.3 ciktiimm:)
Kilo vermeniz durmadi sadece aksamlari kacamak yapmayinn:)
Nihalcim keten tohumunu kullanmadan once yumusayana kadar suyun icinde bekletin sonra yogurda katin diyolar.
Tabi ki durmak yokkk:) bi kac gune bilgisayara oturabilcem. Listeyi guncellicem. Tamamen birakanlari listeden silcem vee tam gaz devam edicezz

1 bucuk haslanmis yumurta biraz peynir ve haslanmis kirmizi biberi karistirip yedimm 3-4 zeytinle:))

sabah bir dilim kızarmıs ekmekle peynir cay olarak yaptım kahvaltımı arada bi bardak kahve içtim. ama şimdi canım inanılmaz derecede menemen istiyo iki dilim ekmekle menemen yapıp yiycem

Yedikten sonra tartılınca biraz fark ediyor. Üzülme kilo aldım diye de diyetini bırakma bak bugün pazartesi pazara kadar güzelce sporunu yap yediklerine dikkat et 1-5, 2 kilo gider zaten kilon çok fazla değil
bu c.tesi tatile çıkıyorum yani önümüzdeki haftada alırsam bunca zaman ki herşey boşa gitmiş olucak tamda bayram üstü

[/QUOTE]="durusude, post: 36832218, member: 482384"]bu c.tesi tatile çıkıyorum yani önümüzdeki haftada alırsam bunca zaman ki herşey boşa gitmiş olucak tamda bayram üstü [/QUOTE]
TatilE ciksan bile aksam 6dan sonra yemezsen kilo almazsin canim

Ayyy tavuk dünyasının dağ kremalı kekikli tavuğuna bayılırım bide makarnasınaaaaaaaaaaaaaa

bu c.tesi tatile çıkıyorum yani önümüzdeki haftada alırsam bunca zaman ki herşey boşa gitmiş olucak tamda bayram üstü
Ben tatilde 1,5 kilo aldım işte ama pek dikkat edemedim baya yedim yani biraz dikkat etsem almazdım çünkü çok yürüdüm. Fazla kaçırmamaya çalış canım alırsan da çok almazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…