Gunaydin kizlaarrrr. Bakin o kadar kacamaga ragmen aksamlari hafif yedigim icin 65.3 ciktiimm:)
Kilo vermeniz durmadi sadece aksamlari kacamak yapmayinn:)
Nihalcim keten tohumunu kullanmadan once yumusayana kadar suyun icinde bekletin sonra yogurda katin diyolar.
Tabi ki durmak yokkk:) bi kac gune bilgisayara oturabilcem. Listeyi guncellicem. Tamamen birakanlari listeden silcem vee tam gaz devam edicezz
1 bucuk haslanmis yumurta biraz peynir ve haslanmis kirmizi biberi karistirip yedimm 3-4 zeytinle:))
sabah bir dilim kızarmıs ekmekle peynir cay olarak yaptım kahvaltımı arada bi bardak kahve içtim. ama şimdi canım inanılmaz derecede menemen istiyo iki dilim ekmekle menemen yapıp yiycem
bu c.tesi tatile çıkıyorum yani önümüzdeki haftada alırsam bunca zaman ki herşey boşa gitmiş olucak tamda bayram üstü
Ayyy tavuk dünyasının dağ kremalı kekikli tavuğuna bayılırım bide makarnasınaaaaaaaaaaaaaa
yok canım neden yanlış anlıyım senn dediğin mantıklı olan sabahları erken kalkıyoruz yapmak zor geliyo. işten eve yürüyerek gittim öğlen yeiyeceklerimi az da olsa yakıyım diye tuttum kendimi bi dilim yedim yağ gibi aktı gercektentamam canım bende oyle yapayımda yıyeyım gunluk 2 ymk kasıgını gecmıyorum dıkkat edıyorum bakalım umarım etkısı olur ..
ara menu olarak bır buyuk bardak lıght sute 2 kasık kahve katıp ıctım ne guzel gitti
yanlıs anlamazsan bırsey dıycem menemenı aslında kahvaltıda yıyeydın ıyıydı sımdı ogle menusu olarak gececek ıkı dılım ekmegınen nede guzel gıder demı yag gıbı akar
kız uzulmeeeee ben 10 gun tatıl yaptım saat sınırlamam yoktu sadece abur cubur olayı olmadı ama ornek bır menumuzu dıyeyımde şok ol
ıc anadolulu olanlar bılır ya da dogulu
yufka ekmegını sınıye sererız 4-5 yufka uzerıne yesıl mercımeklı bulgur pılavını devırırız =) üzerinede kızdırdıgımız tereyagını cosssssss ohhhh mıs bırde bunu yufka ekmeknen yerık yanında ayran saatte aksam 11 sularında dusun bu denlı yedım ben ...
ve anladım kı kola abur cubursuz bır hayatın varsa kılo veremesende almıyorsun ama sen genede benım gıbı saatlarını şaşırtma canım ıyı tatıller sımdıden
Günaydın kızlar :)
Hepimizin bir an önce toparlanması lazım valla. Bu aralar hergün kaçamak yaparak geçiyor. Buraya yazmaya devam edersem belki siz göreceksiniz diye biter kaçamaklarım. Dünkü menüm:
Sabah: Peynirli omlet, domates, zeytin, peynir, 1 dilim ekmek
Geç kahvaltı yaptığm için öğlen yok.
Akşam: Tavuk dünyasından kekikli tavuk yedim,yanındaki makarnadan da 2-3 çatal aldım.
Televizyon karşısında da bi güzel küçük Halleylerden yedim 5-6 tane.
Off off kilo almak çok kolay da vermesi çooook zor
yok canım neden yanlış anlıyım senn dediğin mantıklı olan sabahları erken kalkıyoruz yapmak zor geliyo. işten eve yürüyerek gittim öğlen yeiyeceklerimi az da olsa yakıyım diye tuttum kendimi bi dilim yedim yağ gibi aktı gercekten
Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin bıdığaneyse afıyet olsun erkende yapsan sıkı yap canım kahvaltını aksamdan dılımle dogra hazırla sabaha usenmeyesin
bende evden ıse yurumeye baslıycam yarın 6 km
aksamda eve yurursem 6 km bence guzel =)
planım bugun baslamaktı lakın uzun suredır bekledıgımız bıdıgımız dogdu bugun kosturmacalı gectı hast vs olayları yarına kısmet ıns yuruyus
Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin bıdığa
bnde aksamları yürümek istiyorum ama maalesef eşim hiç sevmez yürümeyi
Tamam tatlim iyi tatiller:)Tatildeyim ve giremiyorum kızlar mazur görün bir hafta daha:/ kilom da durdu hala sabahları 60.3 çıkıyorumugrayamasam da kısa bir aradan sonra sizlerle olucam inş. Hepinize kolay gelsin:)
Ben de duzene girmek icin onu bekliyorum canim:/Kızlar bir süredir kaçırıyorum diyeti o yüzden menü paylaşımı yapmıyorum bu aralar okulum açılsa da artık hayatımı bir düzene koysam artık
Hosgeldin canimm:) toplanmaya basliyoruz evet:)Selam kizlar ben geldim tatil bitti yarindan itibaren kaldigim yerden devam edicem insallah sizlerin de destegiyle 09 eylul sabahi kilom 77.200
Hadi herkes toparlansin birbirimizi motive edelim kilo verdikce moralimiz yerine gelicek eminim
Bende bu kacamaklara son vercem az kaldii:)Grubun çıtı pıtı güzel kızları napıosunuz bakalım :) Dün hiç kaçamak yapmadım mutluyum, haftasonu yediklerimden kaynaklı şişkinliğim de biraz gitmeye başladı
Sabah: Karatay kahvaltısı (ceviz yok, zeytin 5 tane, 2 yumurtanın da yarısını yiyemedim)
Öğlen: Mercimek çorbası, yarım dilim kepek ekmeği
Ara: Nesfit
Akşam: 3 kaşık barbunya, yoğurt
Spordan sonra: 1 kase yoğurt
ben denemistim yesil kahveyi canim hic begenmedim tadiniselam kızlar dün aksam dısarda yedik ama dikkat ettim ızgara balıkla yeşillik yedim sadece. mezelere falan dokunmadım hiç. yanında da limonlu soda içtim.
sabah her zamanki gibi bir dilim ekmek çay ve peynir yedim.
öğle yemeğinden yarım saat önce yeşil kahve içtim arkadasım 9 kilo vermiş bu kahveyle tadı kötü değil etkisi olursa yazarım size.
şimdi delimon lifli kepekli bisküvi yiyorum
tadını beğenmediğin için mi devam etmedn yoksa faydası yok muBen de duzene girmek icin onu bekliyorum canim:/
Hosgeldin canimm:) toplanmaya basliyoruz evet:)
Bende bu kacamaklara son vercem az kaldii:)
ben denemistim yesil kahveyi canim hic begenmedim tadini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?