Tadini begenmedim sadece bi yudum icebildim faydasini bilmiyorum:)tadını beğenmediğin için mi devam etmedn yoksa faydası yok mu
inş senin dediğin gibi olurBen tatilde 1,5 kilo aldım işte ama pek dikkat edemedim baya yedim yani biraz dikkat etsem almazdım çünkü çok yürüdüm. Fazla kaçırmamaya çalış canım alırsan da çok almazsın
tek olsam evet ama annemler falan kalabalık gidicez işte nasıl olucak bilemiyorum ama dikkat etmeye çalışıcam umarım abartmam sonra vermek çok zor oluyo bayram da geliyotamam canım bende oyle yapayımda yıyeyım gunluk 2 ymk kasıgını gecmıyorum dıkkat edıyorum bakalım umarım etkısı olur ..
ara menu olarak bır buyuk bardak lıght sute 2 kasık kahve katıp ıctım ne guzel gitti
yanlıs anlamazsan bırsey dıycem menemenı aslında kahvaltıda yıyeydın ıyıydı sımdı ogle menusu olarak gececek ıkı dılım ekmegınen nede guzel gıder demı yag gıbı akar
kız uzulmeeeee ben 10 gun tatıl yaptım saat sınırlamam yoktu sadece abur cubur olayı olmadı ama ornek bır menumuzu dıyeyımde şok ol
ıc anadolulu olanlar bılır ya da dogulu
yufka ekmegını sınıye sererız 4-5 yufka uzerıne yesıl mercımeklı bulgur pılavını devırırız =) üzerinede kızdırdıgımız tereyagını cosssssss ohhhh mıs bırde bunu yufka ekmeknen yerık yanında ayran saatte aksam 11 sularında dusun bu denlı yedım ben ...
ve anladım kı kola abur cubursuz bır hayatın varsa kılo veremesende almıyorsun ama sen genede benım gıbı saatlarını şaşırtma canım ıyı tatıller sımdıden
Ne güldüm nihal ya
Toplanıyoruz galiba gurpca hee:)))
Neler yapıyorsunuz kızlarrrrr ben yarın başlıyorum artık yeniden diyete ve hiç kaçamak yapmadan devam edicem bu sefer ödül falan da vermicem kendime yeterince kaçırdım zaten
bende pazartesi tam anlamiyla baslicamm:)haydı toplanak gayri =)
benım cok kosturmacalı gecıyor ogunler bırbırıne gırdı yarın bende tam manasıyla baslıyorum ınsallah =(
Kızlar,
Herkesin bir morali bozuk bir vazgeçmeler + rakamlar hopp toparlanalım artık.
Ben bu sabah tartıldım 67,400 çıktım.Son bildirimden hala +200 üm ama pazara kadar - ye çeviricem inşallah.
Dün ayı kapattım o nedenle bugun rahatım...
Bndan sonra sk sk buralardayım allahın izniyle..
hos geldın canım evet ya hepımız bır dagıldıkkı sorma =(
lakın toparlanma vaktı geldı artık kaldıgımız yerden devam
gunaydın kızlarrr nasılsınız ..
sabah sırkelı suyumu yeşil çayımı ıctım
sımdıde keten tohumumu yedım
yarım saat sonrada kahvaltı edıcem ınsallah...
aksam 18den sonra yemek yok
Slm arkadaşlar
Sabah 2 dilim domates
2 dilim salatalık
Biraz peynir ve ekmek
Hastaydım bugün iyiyim biraz
Afiyet olsun canım ve çok geçmiş olsun
Domates salatalığın yanına limonlu yeşillikde ekle bak nasıl ii gelecek.
Özellikle maydanoz inanılmaz ödem atıyo
Kızlar buda girmeyi başardığım pantalonum
Popodan yukarı çıkmıyodu sonunda başardım.
Beli ise kemerle tutuyo ve kemer son delikte
Bu sabah sizin için çektim.
Tabi asansörün önünde olunca biri görmesin diye acele ettim birazcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?