Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

He o zaman iyi şekerim

Evet canım ama hala daha yolum uzun artık spora başlamaya karar verdim.
Çünkü görüldüğü üzere sorunum tamamen bölgesel

Aynen benimde öyle. Yürüyüş yapmaya çalışıyorum biraz toparlandı gibi benim. Yürüyüş en iyisi bence

Slm arkadaşlar
Sabah 2 dilim domates
2 dilim salatalık
Biraz peynir ve ekmek

Hastaydım bugün iyiyim biraz

aleykumslm canım gecmıs olsun kahvaltında sade guzel =)

Ayy kuzuşş burdasın sevgiye sil istersen demişsin kızz bak valla kızarım hee nereye gidionnn
Bende yoğundum gelemedim ama aklım hep brdaydı.
Sede burda oluyosun ona göre.

Özlemişimmmm sizi

karatay yapmıyorum canım dıkkat edıyorum pazartesı ayça karanın haftada 3,5 kılo dıyetıne baslıycam Allah nasıp ederse ..

bu arada keten tohumu bagırsak sorunu olanlara fayda olabılır wc sorunum yoktu lakın tohumdan snra daha duzenlı olmaya basladı ve sıklaştı kılo olayınıda anck 15-20 gun sonra anlıyabılırız yardımcı olur bence dıyette yapıoz nasılsa

gıtmıyorum cnm merak etme buradayım bende

Bende karatay yapmıyorum canım ama dikkat etmeye devam
Herkes fark ettiğini söylüyor ama daha yolum uzun.

Keten tohumnn tadını seviyorum ben inşallah faydası görürsün beybisi

Dene bakalım sonuuca göre bende başlarım inşallah

karatay ıyı hosta yapmadım oni basladım zaytı hıc =)

keten ınsallah ıyı gelır canımm gelırse sızde baslarsınız ...

Ayça karanın söylediğin diyet listesine baktım çok sevdim bana yakın geldi. Benim diyet listemde benzer zaten buna uyarsan en az haftada 2 kg verirsin.

evet canım benımde hosuma gıttı sade hos uyulabılır ... pazartesı baslaycam ınsallah dedıgın gıbı 2 kılo gıder sabah ıse aksam eve yuruycem 14 km yakın bır mesafe olck totaldeee

evet canım benımde hosuma gıttı sade hos uyulabılır ... pazartesı baslaycam ınsallah dedıgın gıbı 2 kılo gıder sabah ıse aksam eve yuruycem 14 km yakın bır mesafe olck totaldeee

14 km mi off off harika ya ben 3 km yürüyebiliyorum evin karşısındaki parkta

kızlar ben tek başıma yapamıycağımı anladım ve diyetisyene gittim bakalım bir de böyle deniycem hayırlısı herkese bol sağlıklı kilo vermeler

Kizlaarr kendimize geldikk cok mutlu oldumm:)
Napiyosunuz bakalimm
Ben bugun cok saglikli beslendim kiii:)

oh maşallah Allah bızede nasıp etsın ınsallah =)

14 km mi off off harika ya ben 3 km yürüyebiliyorum evin karşısındaki parkta

evet canım tesetturlu olmasam aslında daha ıyı oluyor şal ve eşarp yuruyuste maf edıyor ınsanı =(

kızlar ben tek başıma yapamıycağımı anladım ve diyetisyene gittim bakalım bir de böyle deniycem hayırlısı herkese bol sağlıklı kilo vermeler

ıyı yapmıssın ne dedı dıyetısyen neler onerdı ? nasıl bır lıste verdı haftada kac kılo verdırıyormus lıstesı merak ettım =)

Günaydın kizlar menu vermiyor muyuz artık ben tam gaz devam bozmazsam 62leri gördüm herkese kolay gelsin :)

aslında verıyoruz canım ama ben yaklasık 2 haftadır duzenlı beslenemedıgım ve dıyete uymadıgım ıcın paylasım yapmıyorum ..
pazartesı Allahın ıznıyle guncel menulerımle karsınızda olucam an be an yazıcam ben bır sonrakı gun yazınca yedıklerımı unutuyorum

günaydın kızlarr dün yediklerimi yazmıycam abarttım çünkü ne güzel 2 kilo vermiştim. bugün dünü telafi etmeye calışıcam ama aksam dısarda yiycez bakalım artık

günaydın kızlarr dün yediklerimi yazmıycam abarttım çünkü ne güzel 2 kilo vermiştim. bugün dünü telafi etmeye calışıcam ama aksam dısarda yiycez bakalım artık

uzulme canım ya telafı edersın ınsallah bugun

bende neler neler yıyyorum ama yazmıyorum topla tufekle kovalarsınız benı yoksa =)

pazartesıyı beklıyorum mıladım

YA KIZLARRR ben bu keten tohumunu dogrumu kullanıyorum acaba !!!!

sevgı senın dedıgın gıbı kullanmaya devam edıyorum

1 crba kasıgı keten tohumu ( ogutulmemıs ) az su koyup bekleıyorum yumusuyor bıraz yapıskan kıvama gelıyor gını sonra 1 crba kasıgı yogurt eklıyıp yıyorum ?

ogutmemmı lazım kı acaba

kızlar ben 3 gündür sigara içmemekle boğuşuyorum
oyüzden menü yazmıyorum...bugün 4. sabahım ve çok fena bir haldeyim...sinir geldi üstüme 1 tane içmek istiyorum sonra kndimi durduruyorum
bol bol meyve çubuk kraker yiyorum aklıma geldikçe....
işte byleeee...sakın sigaraya başlamayın aranızda hiç kullanmamışlar varsa sakınnnnnn

ah ne guzel keske bende bırakabılsem normalden mentolluye gectım daha cok ıcırtıyor rahatlatıyor resmen =)

ıns ıcmezsın canım bırdaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…