Teşekkür ederim.Evet canım normalde limonlu maydanoz yerim ama hiç canım istemiyordu kahvaltıda
Waaww çok iyi ya. Basenler küçülmüş
He o zaman iyi şekerim
Evet canım ama hala daha yolum uzun artık spora başlamaya karar verdim.
Çünkü görüldüğü üzere sorunum tamamen bölgesel
Aynen benimde öyle. Yürüyüş yapmaya çalışıyorum biraz toparlandı gibi benim. Yürüyüş en iyisi bence
Slm arkadaşlar
Sabah 2 dilim domates
2 dilim salatalık
Biraz peynir ve ekmek
Hastaydım bugün iyiyim biraz
Ayy kuzuşş burdasın sevgiye sil istersen demişsin kızz bak valla kızarım hee nereye gidionnn
Bende yoğundum gelemedim ama aklım hep brdaydı.
Sede burda oluyosun ona göre.
Özlemişimmmm sizi
Keten tohumuna mi başladın bebemm ii yapmışın kız faydasını görünsen banada söle
Ne oldu karatay yapıyon mu?
Afiyet olsun canım ve çok geçmiş olsun
Domates salatalığın yanına limonlu yeşillikde ekle bak nasıl ii gelecek.
Özellikle maydanoz inanılmaz ödem atıyo
Kızlar buda girmeyi başardığım pantalonum
Popodan yukarı çıkmıyodu sonunda başardım.
Beli ise kemerle tutuyo ve kemer son delikte
Bu sabah sizin için çektim.
Tabi asansörün önünde olunca biri görmesin diye acele ettim birazcık
aleykumslm canım gecmıs olsun kahvaltında sade guzel =)
karatay yapmıyorum canım dıkkat edıyorum pazartesı ayça karanın haftada 3,5 kılo dıyetıne baslıycam Allah nasıp ederse ..
bu arada keten tohumu bagırsak sorunu olanlara fayda olabılır wc sorunum yoktu lakın tohumdan snra daha duzenlı olmaya basladı ve sıklaştı kılo olayınıda anck 15-20 gun sonra anlıyabılırız yardımcı olur bence dıyette yapıoz nasılsa
gıtmıyorum cnm merak etme buradayım bende
Ayça karanın söylediğin diyet listesine baktım çok sevdim bana yakın geldi. Benim diyet listemde benzer zaten buna uyarsan en az haftada 2 kg verirsin.Kızlarrr nereye kayboldunuzzz
Bende karatay yapmıyorum canım ama dikkat etmeye devam
Herkes fark ettiğini söylüyor ama daha yolum uzun.
Keten tohumnn tadını seviyorum ben inşallah faydası görürsün beybisi
Dene bakalım sonuuca göre bende başlarım inşallah
Ayça karanın söylediğin diyet listesine baktım çok sevdim bana yakın geldi. Benim diyet listemde benzer zaten buna uyarsan en az haftada 2 kg verirsin.
evet canım benımde hosuma gıttı sade hos uyulabılır ... pazartesı baslaycam ınsallah dedıgın gıbı 2 kılo gıder sabah ıse aksam eve yuruycem 14 km yakın bır mesafe olck totaldeee
Kizlaarr kendimize geldikk cok mutlu oldumm:)
Napiyosunuz bakalimm
Ben bugun cok saglikli beslendim kiii:)
14 km mi off off harika ya ben 3 km yürüyebiliyorum evin karşısındaki parkta
kızlar ben tek başıma yapamıycağımı anladım ve diyetisyene gittim bakalım bir de böyle deniycem hayırlısı herkese bol sağlıklı kilo vermeler
Günaydın kizlar menu vermiyor muyuz artık ben tam gaz devam bozmazsam 62leri gördüm herkese kolay gelsin :)
Maşallah sana loriem
günaydın kızlarr dün yediklerimi yazmıycam abarttım çünkü ne güzel 2 kilo vermiştim. bugün dünü telafi etmeye calışıcam ama aksam dısarda yiycez bakalım artık
kızlar ben 3 gündür sigara içmemekle boğuşuyorum
oyüzden menü yazmıyorum...bugün 4. sabahım ve çok fena bir haldeyim...sinir geldi üstüme 1 tane içmek istiyorum sonra kndimi durduruyorum
bol bol meyve çubuk kraker yiyorum aklıma geldikçe....
işte byleeee...sakın sigaraya başlamayın aranızda hiç kullanmamışlar varsa sakınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?