Kızlar pazar günü kilo bildireceğim bakalım bu arada ne kadar aldım
Tatil üzerine kızkardeşimin doğumu şimdide buzdolabım bozuk evde hep dışardan yada kilo aldıracak şeyler yiyoruz
sebzedir yoğurttur olmuyo evde en kötüsüde kahvaltılık olmaması
İnşaallah çok almamışımdır işe başladım koşturmacaya devam...
moral oldun bana bir de uzun zamandr görmediğim iki kişiyi gördüm ikisi de sözleşmiş gibi aa noldu sana ya cok kilo almıssın dediler gıcık oldum cokuzulme canım ya telafı edersın ınsallah bugun
bende neler neler yıyyorum ama yazmıyorum topla tufekle kovalarsınız benı yoksa =)
pazartesıyı beklıyorum mıladım
bebısınız hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun ınsallah canım ..
dolabın bozulması kotu olmus ama cok kılo almamıssındır genede ınsallah =)
Naber yavrulaarrr
moral oldun bana bir de uzun zamandr görmediğim iki kişiyi gördüm ikisi de sözleşmiş gibi aa noldu sana ya cok kilo almıssın dediler gıcık oldum cok
Teşekkürler canım inşallah :)
Bu arada özledim hepinizi
Sessizleşmişiz ama galiba bayağ ....
Hadi ama kızlar artık düzene sokalım şu işi olmuyor böyle
ben bu gün izne çıkıyorun 1,5 hafta yokum dönünce görüşür herkes devam lütfen bırakmak yok dönünce bakıcam kilolara tabi benimkine kimse bakmasın lütfen
inşallah canımmah ne guzel keske bende bırakabılsem normalden mentolluye gectım daha cok ıcırtıyor rahatlatıyor resmen =)
ıns ıcmezsın canım bırdaha
Bence 1 haftaya alisirsin tatlumm:)kızlar normal şeyler yedim bugünde amaaa...
aklıma sigara geldikçe ufak şeyler atıştırdım.... o ufaklar büyüyüp dağ olursa bilemem...4. günümde bitti sigarasız ve bol delirmeli
Evet canim cok pis geri döndum haha="lorinem, : 36896838, meer: 351411"]Sevgicim moda girmissin masalllah
Esra Allah sabir versin sigarayla imtihn zor lakin kafada bitince bitiyormus ins oyle olur
Hic yemeyerek olmaz ama canim kendini zorlasan azcikkDün yazamadım kızlar biraz hastaydım. Hiçbir şey yiyemedim akşam üstü bir kase yoğurt yedim yatarken de bir bardak süt içtim. Bugün de yiyemiyorum bakalım ne olacak yarın tartılınca. Şimdi tarana çorbası yapıcam akşam yemeği olarak onu yemeyi düşünüyorum canım bir şey istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?