Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Kızlar pazar günü kilo bildireceğim bakalım bu arada ne kadar aldım
Tatil üzerine kızkardeşimin doğumu şimdide buzdolabım bozuk evde hep dışardan yada kilo aldıracak şeyler yiyoruz
sebzedir yoğurttur olmuyo evde en kötüsüde kahvaltılık olmaması
İnşaallah çok almamışımdır işe başladım koşturmacaya devam...

bebısınız hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun ınsallah canım ..

dolabın bozulması kotu olmus ama cok kılo almamıssındır genede ınsallah =)

uzulme canım ya telafı edersın ınsallah bugun

bende neler neler yıyyorum ama yazmıyorum topla tufekle kovalarsınız benı yoksa =)

pazartesıyı beklıyorum mıladım
moral oldun bana bir de uzun zamandr görmediğim iki kişiyi gördüm ikisi de sözleşmiş gibi aa noldu sana ya cok kilo almıssın dediler gıcık oldum cok

Sessizleşmişiz ama galiba bayağ ....

Hadi ama kızlar artık düzene sokalım şu işi olmuyor böyle

ben bu gün izne çıkıyorun 1,5 hafta yokum dönünce görüşür herkes devam lütfen bırakmak yok dönünce bakıcam kilolara tabi benimkine kimse bakmasın lütfen

Naber yavrulaarrr

ıyıdır pazartesıyı beklıom ben ya bana elleşmeyın

moral oldun bana bir de uzun zamandr görmediğim iki kişiyi gördüm ikisi de sözleşmiş gibi aa noldu sana ya cok kilo almıssın dediler gıcık oldum cok

kıskanc anacım bu ınsanlar cekemıyorlar onlardan guzel ya da sanslı ya da mutlu olmanı .. sonra gelıp laf sokmaya calısıyorlar uyuzlar sen aldırıs etme bız uzun surede kalıcı verıcız bu arada hedefımı 55e cektım ben bu demek oluyor kı 23 kılo vermem lazım
Teşekkürler canım inşallah :)

Bu arada özledim hepinizi

bende bende bendeeeee artık kendımıze geleleım toparlanalım lıtfen

Sessizleşmişiz ama galiba bayağ ....

Hadi ama kızlar artık düzene sokalım şu işi olmuyor böyle

ben bu gün izne çıkıyorun 1,5 hafta yokum dönünce görüşür herkes devam lütfen bırakmak yok dönünce bakıcam kilolara tabi benimkine kimse bakmasın lütfen

tamam canım ıyı tatılller geldıgınde durmaksızın devam edceksın dıyetıneee ıyı eglenceler

Yavrularr yemegi disarda yemek zorunda kaldim amaaa tavuklu salata ve ayran tukettimm:)

kızlar normal şeyler yedim bugünde amaaa...
aklıma sigara geldikçe ufak şeyler atıştırdım.... o ufaklar büyüyüp dağ olursa bilemem...4. günümde bitti sigarasız ve bol delirmeli

kızlar normal şeyler yedim bugünde amaaa...
aklıma sigara geldikçe ufak şeyler atıştırdım.... o ufaklar büyüyüp dağ olursa bilemem...4. günümde bitti sigarasız ve bol delirmeli
Bence 1 haftaya alisirsin tatlumm:)

Kızlaarrr listeyi düzenledimm.
Eksik yazdığım varsa söylesin lütfenn..
Bu haftanın birincisi nesnesly tebrik ederim canımmm
Siskooanne Seni de tebrik ederim umarım bizde listeye mutlu sonumuzu yazarızzz
B biyolojiogretmeni07 canımm sende eşine gösterebilirsin listeyii:)

bi de kızlar 2-3 haftadır bildirim yapmayanlar var. bu pazar onları kaldırcam listeden.
siskooanne(ezgi)'nin başarısı bize ders olsun ve artık iyice asılalım şu sağlıklı beslenme ve kilo verme işine:)
ve cidden bu yolu önemseyenlerle devam edelim yolumuza:)
artık kendimizi tamamen toplama zamanıııı:)

Kahvaltii
Bir haslanmis yumurta domates ve peynir. Bir bardak sütt:)

Sevgicim moda girmissin masalllah

Esra Allah sabir versin sigarayla imtihn zor lakin kafada bitince bitiyormus ins oyle olur

="lorinem, : 36896838, meer: 351411"]Sevgicim moda girmissin masalllah

Esra Allah sabir versin sigarayla imtihn zor lakin kafada bitince bitiyormus ins oyle olur
Evet canim cok pis geri döndum haha

Dün yazamadım kızlar biraz hastaydım. Hiçbir şey yiyemedim akşam üstü bir kase yoğurt yedim yatarken de bir bardak süt içtim. Bugün de yiyemiyorum bakalım ne olacak yarın tartılınca. Şimdi tarana çorbası yapıcam akşam yemeği olarak onu yemeyi düşünüyorum canım bir şey istemiyor

Hic yemeyerek olmaz ama canim kendini zorlasan azcikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…