Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Merhaba ben de 11 gündür diyet yapıyorum. Siteyi birkaç gündür takip ediyordum bugün üye olmak istedim.
11 günde 2.1 kilo verdim ama benim verilecek çok kilom var. Kilolu hamile kaldım, doğum, emzirme derken bu hale geldim artık dur demeye karar verdim.
Aranıza katılmak isterim uygun olursa.

Suan 1.15 saatlik yuruyusum bitmek uzeree

Sevgicimmmmmmm supersinnn canimmm devam devam tam gazzz

Duygu gecmis olsun canimm dikkat et kendine meyve ye bol bol ..

Buyur canim gel hos geldin kac yasindasin kac kilosun boyun adin nedir ??

Ve hangi diyet listesini uyguluyorsun

Temizlik yaptim bayagi terledim bugun ...

Birazdan dusa giricemm kese zamaniii yihhhhhhu ....

Sonrada disari cikicam kizlarrrr pazartesi basliyorumm bugun bi dilim pasta yiycem ama baya byk dilim

Hoşbuldum lorinem.

24 yaşındayım, evliyim, bir bebeğim var.
Boyum 1.78. 105.5 kilo ile diyete başladım bugün 103.4 kilo geldim.
Diyetisyene gidiyorum her hafta onun listesine uyuyorum. Yoksa düzen sağlayamam. Artık bebeğim memeyi öylesine emiyor sütüm çok azaldı malesef. O yüzden diyete başladım ben de.

Peynir zeytin domates salatalık bide çok az simit yedim az önce 7 gibi de taze fasulye yicem yoğurtla bide çorba içeriö belki iyi gelir
Yarin sabah mmeyve ye canimm
Tabiki canim hosgeldin merak etme ne kadar cok yolun varsa o kadar hizli veriliyo:)

Sevgicimmmmmmm supersinnn canimmm devam devam tam gazzz

Duygu gecmis olsun canimm dikkat et kendine meyve ye bol bol ..
cook pis gaza geldim

TurkishCandy teşekkür ederim hoşbuldum.
Pek hızlı gitmiyorum ben sanki ya da yaşım 24 ondan mı bilmiyorum daha gençken daha hızlı kilo vermiştim. Bir de kocam var sağolsun diyetimi sabote eden. Evlendikten sonra onun sayesinde kilo almıştım.

Günlük menü yazıyor muyuz?

Canim 24 yas da genc bi yas tabi ki hizli verebilirsinn:) gunluk menu yaziyoruz. Sen bi gununu yaz bakiyim belki yanlis yaptigin seyler vardir. Aksam meyve yemek gibi

Boyun baya uzunmus masalllah cocugunda hayirli olsun insallah hayirli evlat olsun ...

Canim yaa keten tohumuni sor birdaha doktoruna gittiginde ;-) onerecekmi sana bakalim yuruyus spor filan yapiyor musun ...

Sevgi kiz bayildumm sana daaaa

Bu arada menu yaziyoruz evet sporlarimizi menulerimizi herseyi yaziyoruz cnm motive acisindan ;-)

Diyetisyene gidiyorum ben TurkishCandy. Her hafta listem değişiyor. Akşamları meyve yemiyorum, 21.30da süt içiyorum.

Tabii ki sorayım lorinem. Çörek otu yedim bugüne kadar yoğurtla. Leslie yapıyorum bebekten fırsat oldukça. Bebeğimi çıkarıyorum her gün ama çok tempolu olmuyor o yüzden evde yapıyorum.
Çalıştığım için çok vaktim de olmuyor zaten.

="redvelvetkupcake, post: 36898269, member: 625514"]Diyetisyene gidiyorum ben TurkishCandy. Her hafta listem değişiyor. Akşamları meyve yemiyorum, 21.30da süt içiyorum.
Ara ogunler de etkiliyo olabilir canim

Ben de yazayım bugünkü menümü. Tabii benim şu anki kiloma göre kalori ihtiyacım fazla olduğu için gözünüze kalabalık görünebilir.

Sabah:
2 kk light beyaz peynir
Salatalık domates maydanoz
2 dilim tahıllı ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
Şekersiz çay

Ara:
4 tane mürdüm eriği

Öğle:
Beyaz peynirli salata
2 dilim tahıllı ekmek

Ara:
6 tane çiğ badem
1 fincan yeşil çay

Ara:
1 tane activia

Akşam:
2 parça ızgara tavuk
Yağsız yeşil salata
3 yk light yoğurt

Akşam eşim çay içerken ben de bitki çayı içerim, 21.30 gibi de süt içiyorum. Süt iyi oluyor benim için çünkü gece birkaç defa kızıma kalkıyorum, acıkmamı engelliyor.

Menun gayet iyiymis canim hazimsizlik var mi?

Mukemmelsin canimmmmm:)) bizde oyle olcaazz:) istiyorum banane banane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…