tebrikler..:)Veee evet hedef 54tu suan 54Eki Görüntüle 1242564
Aslında çok sıradan bir liste haftada bir kg filan verebilceğim. Şöle ki :ıyı yapmıssın ne dedı dıyetısyen neler onerdı ? nasıl bır lıste verdı haftada kac kılo verdırıyormus lıstesı merak ettım =)
ama ama çok güzelsin maşallahVeee evet hedef 54tu suan 54Eki Görüntüle 1242564
Aynilarini bekliyorum sizden cok tesekkur ederiiiim kizlar bu hepimizin basarisiiiiAslında çok sıradan bir liste haftada bir kg filan verebilceğim. Şöle ki :
Sabah : 2 dilim ince ekmek , 2 kibrit kutusu peynir (1 kk yerine 1 yumurta yenilebilir.) , 5 zeytin ya da 2 ceviz ,domates, salatalık ,şekersiz çay
ara : 1 meyve
öğle : 1 köfte büyüklüğünde et , 4 yemek kaşığı sebze , 6 kaşık makarna ya da pilav(bu bana biraz çok geldi ) , 2 ince dilim ekmek , 1 su bardağı yoğurt .
ara : 1 meyve
akşam : öğlenkinden makarna ya da pilav hariç
ara : 1meyve
bana bu menü biraz fazla geldi arada kesintiler yapıyorum . Bir de birbirinin yerine geçen şeyler var. Saatler önemli her gün aynı zamanda yemek . Bakalım artık bir de böle deneyelim .
ama ama çok güzelsin maşallahözellikle böle gayret edip kazanılan bir güzellik göz kamaştırıcıı
Ayran detoksu iyi ödem attiriyomus diye duydum canim.detoks yapmaya karar verdim 1 günlük. denenmiş detokslardan öneriniz var mı acaba ?
öyle deme canımm tatilden döndüğünde herkess bozmuştu bak toparladılar:) sen de toparlıcaksınn. bak ben bile geri kazandım azmimi.Arkadaşlar tatildi gezmeydi derken çok bozuldu diyetim.Nasıl toparlayacağım ve eski moda gireceğimlütfen bişeyler deyin.okul yoğunluğu vs giremiyorumda buraya,gerçi girmeye yüzümde yok üfff üfff
Menun gayet iyiymis canim hazimsizlik var mi?
Mukemmelsin canimmmmm:)) bizde oyle olcaazz:) istiyorum banane banane
Veee evet hedef 54tu suan 54Eki Görüntüle 1242564
detoks yapmaya karar verdim 1 günlük. denenmiş detokslardan öneriniz var mı acaba ?
çok güzeel nerdeyse 3 kilooo:))Oleyyyyyy 76.7 son üç gün çok dikkat ettim işe yaramış demek ki 70 e bi insem o kadar rahatlıcam ki
Aynen canımm bu hafta güzel verdim ama bide hastaydım bikaç gün pek bişey yiyemedim stresliydim de ondan olabilir.çok güzeel nerdeyse 3 kilooo:))
oo süper olurBenim elimde detoks için bir tarif var onu içmeye başladım ben de isterseniz yazabilirim. Ödem var biraz onu atmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?