Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

ıyı yapmıssın ne dedı dıyetısyen neler onerdı ? nasıl bır lıste verdı haftada kac kılo verdırıyormus lıstesı merak ettım =)
Aslında çok sıradan bir liste haftada bir kg filan verebilceğim. Şöle ki :
Sabah : 2 dilim ince ekmek , 2 kibrit kutusu peynir (1 kk yerine 1 yumurta yenilebilir.) , 5 zeytin ya da 2 ceviz ,domates, salatalık ,şekersiz çay
ara : 1 meyve
öğle : 1 köfte büyüklüğünde et , 4 yemek kaşığı sebze , 6 kaşık makarna ya da pilav(bu bana biraz çok geldi ) , 2 ince dilim ekmek , 1 su bardağı yoğurt .
ara : 1 meyve
akşam : öğlenkinden makarna ya da pilav hariç
ara : 1meyve

bana bu menü biraz fazla geldi arada kesintiler yapıyorum . Bir de birbirinin yerine geçen şeyler var. Saatler önemli her gün aynı zamanda yemek . Bakalım artık bir de böle deneyelim .
ama ama çok güzelsin maşallah özellikle böle gayret edip kazanılan bir güzellik göz kamaştırıcıı

Aynilarini bekliyorum sizden cok tesekkur ederiiiim kizlar bu hepimizin basarisiiii

Arkadaşlar tatildi gezmeydi derken çok bozuldu diyetim.Nasıl toparlayacağım ve eski moda gireceğim lütfen bişeyler deyin.okul yoğunluğu vs giremiyorumda buraya,gerçi girmeye yüzümde yok üfff üfff

Arkadaşlar tatildi gezmeydi derken çok bozuldu diyetim.Nasıl toparlayacağım ve eski moda gireceğim lütfen bişeyler deyin.okul yoğunluğu vs giremiyorumda buraya,gerçi girmeye yüzümde yok üfff üfff
öyle deme canımm tatilden döndüğünde herkess bozmuştu bak toparladılar:) sen de toparlıcaksınn. bak ben bile geri kazandım azmimi.
hemen yarın yeni başlangıç yap. yok öyle hemen pes etmek:)

Akşam yemeği olarak taze fasulye, bir kase arpa şehriye pilavı, biraz da yoğurt yedim. Sonra da 45 dk yürüyüş yaptım. Bakalım toparlandım gibi yarın da tartı günüüüüüü çok heyecanlıyım:)

Günaydın kızlar bu hafta 1200 gr gitmiş çok mutluyum.baya sıkılaştım ve belim inceldi.eski kıyafetlerin bi kısmı artık oluyor.kilo veren veremeyen herkese başarılar.

Eklentiler

• image.webp
    260,4 KB · Görüntüleme: 57
Kizlarr hafta boyunca yaptığım kacamaklarin cezasini cekiyorum suan 65.9 ama pes etmek yokkkk:)

Oleyyyyyy 76.7 son üç gün çok dikkat ettim işe yaramış demek ki 70 e bi insem o kadar rahatlıcam ki

Eklentiler

• image.webp
    164 KB · Görüntüleme: 50
kahvaltıı klasik: haşlanmış yumurta peynir domates biraz ceviz süt.
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…