Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

ben bu hafta kilo bildirimi yapmıyorum çok sabırsızım olmayınca da hemen moralim bozuluyor. ne yapcam bu halimi bilmiyorum .

oo süper olur

10 bardak su
3 poşet alman çayı
3 poşet rezene
2 poşet yeşil çay
2 tane darül fülfül
Kaynatıp süzüldükten sonra soğumaya bırakılıyor. İçemezseniz içine kabuk tarçınla tatlandırabilirsiniz.

öyle deme canımm tatilden döndüğünde herkess bozmuştu bak toparladılar:) sen de toparlıcaksınn. bak ben bile geri kazandım azmimi.
hemen yarın yeni başlangıç yap. yok öyle hemen pes etmek:)
canımm çok teşekkür ederim.doğru diyorsun çoğu kişi bozmuştu toparladılarsa ne güzel.bende bayrama kadar 2 kilo vermek istiyorum.okullarla birlikte bende başlayayım bari.bu hafta en azından 1 kilo vermiş olabilmeyi diliyorum.

Bayrama az kaldı 2 haftada 3 kilo versem yeter şimdilik:) Hedefim yeni yıla zayıf girmek haydinnn kızlarrrr biraz gayret edelim yeni yıla hepimiz incecik merhaba diyelimmmmm

Ben de yapmadım sen ne yaptin verebildin mi kilo bugünleri tekrar görmek çok güzel 55 olabilir miyim inanıyorum bu sefer olacak okul da başlıyor düzene girecem :)
ben kaçamakları daha yeni bıraktığım için verememişim ama bir dahaki pazardan çok umutluyumm. 55i görcez tabikii:)
evet toparlancaksınn:) bayrama kadar 3 bile verirsin:)
Bayrama az kaldı 2 haftada 3 kilo versem yeter şimdilik:) Hedefim yeni yıla zayıf girmek haydinnn kızlarrrr biraz gayret edelim yeni yıla hepimiz incecik merhaba diyelimmmmm

bence de gayret edelim de bugün sadece 5 kişi bildirim yaptı

Nerede bu kızlar kilo bildirimi yapmayan bile var Bakalım belki yarın bildirirler giremeyenler olmuştur bugün

Günaydın kızlarrr kahvaltim klasikk bi haslanmis yumurta domates salata peynir zeytin biraz da badem

gunaydın kuzular guzellıkler =)

kılo verenlerı tebrık ederek baslıyorum ve halen 77yım =(

bugun basladım bende Allahın ıznıyle tam gaz yola devam sloganıyla devam edecegım ...

elma sırkelı ılık su
yesıl cay
keten tohumlu yogurt karısımı yıdım

azck kepek ekmegıne 3 dlm kasarla yagsız tost yıdım
1 brdk acık cayla

500 ml suyum bıttı 2.sıne baslıycam sımdı ..

ögle menumde arada kaynıyabılır lakın en kotu domates salatalıkla atıstırıcam bugun boıyle oldu =(

kızlar selam

ögle menum

az sucuklu yumurta
domates salatalık
2 dlm kepek ekmek
uc dılım kasar peynırı

yarından ıtıbaren daha saglıklı menulerımle karsınızda olucam

bu arada aksam ogunumu sadece keten togumlu yogurtla gecıstırmeyı dusunuyorum sız ne dıyorsunuz ?

En azindan bi corba ic yanina canimm

Selam ben de geldim redvelvetcupcake in ardından.5 gün oldu diyete başlayalı.100 kiloydum,henüz tartılmadım şimdi kaç bilmiyorum henüz. :) Boyum 1.65 kararlı başladım bu kez bakalım hayırlısı.Bu arada ilk defa diyetisyene gitmeden kendi kendime yapmaya karar verdim ,buna seviniyorum çünkü sadece kendime hesap verebilecekken bu kadar gün bozmadan iyi gitti bakalım.. Pek kaçamağım olmadı listeme uyuyorum .Yürüyüş +su+diyetim iyi gidiyorum çoook mutluyum,umarım sonuna kadar bu böyle devam eder,çünkü diyet yaparken kendini iyi hissetmek çok önemli...
Hepimize mutluluklar diliyorum arkadaşlar... :)

hosgeldın canım dırayetlı ve azımlı olman cok guzel maşallah dıyelım ..
bızım gıbı kıloluların tek artısı cok cabuk gıdıyor sumudur odemmıdır bılemıyorum tabı senınde emınım ılk haftanda 3 kılon garantı gıder kacamak yapmadıysan ...

bugun cok yoruldum ben kızlarrrrrrrrrrrrr ve cok yogundum yenı geldım ofıse gıremedım pek o yuzden aksam yemegı konusunda halen kararlıyım keten tohumlu yogurdumda bır aksılık cıkmazda cok ac hıssetmezsem kendımı alıstırmak ıstıyorum ...

aksam sıze yazarım ne yıdıgımıııı

nerelerdesın kımsecıklerde yok =(

bakalım aksam olsunda cok ac hıssedersem dedıgın gıbı yaparım canım sen neler yaptın bgn
Bugun yuruyus yapamadim felakrt yagmur yagdi ama hicc kacamak yapmadim daha:) kimse yok evet moralim bozuluyo;/

Hosgeldin canimmm eski azmimizi kazanmaya calisiyoruz bizde:) adini boyunu kilonu yaz da lisyeye ekliyim
="withoutlove, post: 36924210, member: 615721"]Sabah klasik kahvaltı akşam da çok az menemen yedim. Canım hiçbir şey istemiyor
bisey yemezsen olmaz ki:/ ben gecen haftalarda cok az yiyodum canim istemiyodu ve hic kilo veremedim durdu:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…