Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Kizlar aksam menum

Ketenli ypgurdun ardina
Iki ymk kasigi bulgur plavi
Iki ymk kasigi kuru fasulye tanesi

Su icemedim bgn yatana kdr ne icersem kafi

Uyumadan sirkeli suyumu icicem giremezsem simdiden soyliyeyim didim optmm sizlero

Kizlar aksam menum

Ketenli ypgurdun ardina
Iki ymk kasigi bulgur plavi
Iki ymk kasigi kuru fasulye tanesi

Su icemedim bgn yatana kdr ne icersem kafi

Uyumadan sirkeli suyumu icicem giremezsem simdiden soyliyeyim didim optmm sizlero

Bakiyorum da azmin geri gelmiss:))

Kizlarr aksam yemegi mercimek corbasi salatali yogurt bi maden suyu
Deminde sut

canım ben kilomu bildirdim zannediyorum yoğunluktan aklım bi dünya. ben regl dönemimin başlangıcındayım ve tabi dikkat de edemedim vee 59.9 um (((

sabah kahvaltım okul telaşesiyle : çeyrek simit ve az peynir şekersiz çay
şekersiz kahve yanında çikolata 4 kare
öğle : meyve
akşam az zeytin yağıyla kavrulmuş biber ve üzerine sarımsaklı yoğurt ve yanında çeyrek simit ve yarım kıymalı pide

canım ben kilomu bildirdim zannediyorum yoğunluktan aklım bi dünya. ben regl dönemimin başlangıcındayım ve tabi dikkat de edemedim vee 59.9 um (((
Onemli olan toparlanmak kizlarr umutsuzluga kapilmayinn bakin ben 65i hic goremem diyodum ama gordummm:)

Akşam

Kizlar kac gündür giremiyorum özledim sizi :) 61.4 kiloyum 500 gram vermisim bu hafta hic dikkat edemedim kosusturmalardan cok yogun bir haftaydi bu haftayi da gecirim okulum baslayinca duzene girecem insallah
Kilo veren tum arkadaslari tebrik ediyorum supersiniz kizlar

Dün akşam kaçırdım yine pazar kaçamak yapmadıydım ne güzel Şimdi yürüyüşe gitçem belki birazını yakarım Ne güzel verdim bu hafta. Geri almasam bari iki ileri bi geri gidiyorum

Nrrelerdesin sende yoktun bayadir:)

Canım aralarda yazdım ama görmedin herhalde
Önce izne çıktık tatildeydim giremedim Sonrada kızkardeşim erken doğum yaptı onun yanındaydım
Yediğime içtiğime dikkat edemedim ama en azından kilo almamışım
Çünkü on gündürde dolap bozuktu fişini çekip bekletin parça gelcek dediler
Şükür bugün yaptılar yazgünü dolap olmadan hep aparatif şeyler yedik
kötüydü şükür geçti

Duzene girmek icin bende okulun acilmasini beklemistim:) ama girdim susukurrr bu haftasonu bomba gbi olcak
1 saat tempolu yuruyusle yakarsin dun yediklerini canimmm

Mrb kızlar nasılsınız? Umarım her şey yolundadır herkesin
benim icin yolundaa:) adam akilli basladigimdan beri kacamak yapmadimm dun gun boyu erkek arkadasimlaydim o zaman bile kacamak yapmadimm

Zor gunlrr gecirmissin canim ama dolabinda geldigine gore artik yeniden duzene sokabilirsinn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…