Kizlar aksam menum
Ketenli ypgurdun ardina
Iki ymk kasigi bulgur plavi
Iki ymk kasigi kuru fasulye tanesi
Su icemedim bgn yatana kdr ne icersem kafi
Uyumadan sirkeli suyumu icicem giremezsem simdiden soyliyeyim didim optmm sizlero
Nerelerdesin canimmKızlar 87,2 kilom...
Nrrelerdesin sende yoktun bayadir:)Burada olmasam da kilomu söylemeyi bari ihmal etmiyeyimkeşke zaman olayını çözebilsem.
66.400
Bu yaz yorulduğum kadar hiç yorulmamistimNrrelerdesin sende yoktun bayadir:)
Bu yaz yorulduğum kadar hiç yorulmamistimTatildeydim aslında o zaman bike diyetle uğraşıyordum, şimdi de haftaya okul başlıyor onun hazırlıklarıyla cebellesiyorum. Üstüne üstlük deneme lensi almıştım onlarda başarısız çıktı. Tam bir yıkımımım şuan =)
Onemli olan toparlanmak kizlarr umutsuzluga kapilmayinn bakin ben 65i hic goremem diyodum ama gordummm:)canım ben kilomu bildirdim zannediyorum yoğunluktan aklım bi dünya. ben regl dönemimin başlangıcındayım ve tabi dikkat de edemedim vee 59.9 um(((
Akşamsabah kahvaltım okul telaşesiyle : çeyrek simit ve az peynir şekersiz çay
şekersiz kahve yanında çikolata 4 kare
öğle : meyve
akşam az zeytin yağıyla kavrulmuş biber ve üzerine sarımsaklı yoğurt ve yanında çeyrek simit ve yarım kıymalı pide
Nrrelerdesin sende yoktun bayadir:)
Duzene girmek icin bende okulun acilmasini beklemistim:) ama girdim susukurrr bu haftasonu bomba gbi olcak="jeschiem, post: 36928934, member: 461152"]Kizlar kac gündür giremiyorum özledim sizi :) 61.4 kiloyum 500 gram vermisim bu hafta hic dikkat edemedim kosusturmalardan cok yogun bir haftaydi bu haftayi da gecirim okulum baslayinca duzene girecem insallah
Kilo veren tum arkadaslari tebrik ediyorum supersiniz kizlar
1 saat tempolu yuruyusle yakarsin dun yediklerini canimmm="withoutlove, post: 36929825, member: 615721"]Dün akşam kaçırdım yine pazar kaçamak yapmadıydım ne güzelŞimdi yürüyüşe gitçem belki birazını yakarım Ne güzel verdim bu hafta. Geri almasam bari iki ileri bi geri gidiyorum
benim icin yolundaa:) adam akilli basladigimdan beri kacamak yapmadimm dun gun boyu erkek arkadasimlaydim o zaman bile kacamak yapmadimmMrb kızlar nasılsınız? Umarım her şey yolundadır herkesin
Zor gunlrr gecirmissin canim ama dolabinda geldigine gore artik yeniden duzene sokabilirsinn:)="nurseza_, post: 36932093, member: 275494"]Canım aralarda yazdım ama görmedin herhalde
Önce izne çıktık tatildeydim giremedim Sonrada kızkardeşim erken doğum yaptı onun yanındaydım
Yediğime içtiğime dikkat edemedim ama en azından kilo almamışım
Çünkü on gündürde dolap bozuktu fişini çekip bekletin parça gelcek dediler
Şükür bugün yaptılar yazgünü dolap olmadan hep aparatif şeyler yedik
kötüydü şükür geçti
Hosgeldin canim:)benide eklermisiniz
ADI: İDİL
BOY:1,70
KİLO:95
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?