Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Zor gunlrr gecirmissin canim ama dolabinda geldigine gore artik yeniden duzene sokabilirsinn:)

İnşaallah canım bide kaynanam bebeğe bakmaya geldi hergün tartışıyoruz

Moralmende çöküğüm ... İnsan herşeye mi burnunu sokar herşeyemi karışıp sonra inkar eder aklım almıyor

İnşaallah canım bide kaynanam bebeğe bakmaya geldi hergün tartışıyoruz

Moralmende çöküğüm ... İnsan herşeye mi burnunu sokar herşeyemi karışıp sonra inkar eder aklım almıyor
Aa o kotu olmus:/ sabret azcik canim:/ dik durmaya calis

Başka.arem yok canım bırakacak kimsem yok en azından oğlum için elinden geleni yapıyor

Neyse buralarda bayağ boş kalmış artık herkes tatil modundan çıkar umarım toparlarız bi an önce
4-5 kisi iyi toparlandi ama 2 haftadir sesi cikmayanlar var canim:/

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün 2 tane sigara içtim yoksa sinir hastası olmaya az kalmıştı
yediklerim gayet normal ama arada abur cuburlar atıyorum ağzım boş durmasın diye
zaten oyüzden 8oo gram almıştım bu hafta.(

Kahvaltii 1 bucuk haslanmis yumurta biraz peynir zeytin domates salata ve 2 bardak sut
Aksam yogurt corbasi ve yogurt haha
1.15 saatlik yuruyus:)

akşam yemek yok bir elma ve 1 lt su
şu saate kadar sadece 2 bardak su içtim birazdan poğaça yiyeceğim mecbur işte olunca öğlene kadar 1,5 lt su içmeyi planlıyorum

Kızlar, pazartesi günü okulum başlıyor Yurt da diyet işlerini nasıl yürüteceğimi bilmiyorum. Bahçe de basket sahası, spor aletleri falan var. Onlardan mı çalışsam, ne yapsam

Kızlar ben düzenli başlıyorum artık menülerimi yazmaya buraya yazmak bana ii geliyor
Saat 6.30 4 ceviz 1 bardak süt
9.30 2 dilim ekmek 2 dilimnpeynir
Öğle yoğurt içine lifalif salatalik
Ara findik ve sütlü kahve
Akşam peynir dilimlenmiş salata yorgunluktan spor yapamadım ama bütün gün ayaktaydim

akşam yemek yok bir elma ve 1 lt su
şu saate kadar sadece 2 bardak su içtim birazdan poğaça yiyeceğim mecbur işte olunca öğlene kadar 1,5 lt su içmeyi planlıyorum

Duzensiz yeme canim kahvaltini mutlaka yap
Kızlar, pazartesi günü okulum başlıyor Yurt da diyet işlerini nasıl yürüteceğimi bilmiyorum. Bahçe de basket sahası, spor aletleri falan var. Onlardan mı çalışsam, ne yapsam
Bende yurtta kaloyorum emin ol zor olmuyo:)
menun cok iyi tatlimm yaz tabii:)

Sabah haslanmis yumurta peynir zeytin domates salata sut ve cevizz.
Cok istikrarliyimm hala bozmadimm ve 64u gördüm cok mutluyum:)
Gecen hafta 9 tane pantolon daralttim ama bu sabah bitanesinin beli hafif bol gibiydi:)

öğlen yemeğim bir kase çorba bir dilim kepek ekmeği bir kaç parça tavuk yoğurt ve üzüm bugün yeme faslım bitmiştir su spor ve bir elma dışında :)

öğlen yemeğim bir kase çorba bir dilim kepek ekmeği bir kaç parça tavuk yoğurt ve üzüm bugün yeme faslım bitmiştir su spor ve bir elma dışında :)
Canim elmayi aksam yeme. Onun yerine bi corba ic

Merhaba kizlar okullarin acilmasi ile bende eski duzenime geri dondum sonunda butun evlatlarimizin egitim ogretim yili basarili ve hayirli olsun insallah

Bugunku menu
Sabah..2 bardak limonlu su
Kahvalti..yumurta peynir zeytin domates salatalk 2 dilim ekmek
Ara...sutlu kahve
Oglen ...elma 2 kucuk grissini
Aksam ...mercimek corbasi salata
Ara...kefir

Bende katılabilir miyim boyum 160 kilo 96 çok beterim demi artık şişman olmak istiyorum obezlikten bıktım

Sabah uyaninca ..1 bardak limonlu su
Kahvalti..2 dilim ekmek 1 dilim peynir 2 ad zeytin yarimsar domates salatalik 1 tatli kasigi recel
Ara...sutlu kahve yaban mersini
Ogle ..1 tabak bulgurlu kapiska yemegi semizotlu cacik
Aksam ...mercimek corbasi salata
Gece..kefir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…