Zor gunlrr gecirmissin canim ama dolabinda geldigine gore artik yeniden duzene sokabilirsinn:)
Aa o kotu olmus:/ sabret azcik canim:/ dik durmaya calisİnşaallah canım bide kaynanam bebeğe bakmaya geldi hergün tartışıyoruz
Moralmende çöküğüm ... İnsan herşeye mi burnunu sokar herşeyemi karışıp sonra inkar eder aklım almıyor
Başka çarem yok canım bırakacak kimsem yok en azından oğlum için elinden geleni yapıyorAa o kotu olmus:/ sabret azcik canim:/ dik durmaya calis
4-5 kisi iyi toparlandi ama 2 haftadir sesi cikmayanlar var canim:/Başka.arem yok canım bırakacak kimsem yok en azından oğlum için elinden geleni yapıyor
Neyse buralarda bayağ boş kalmış artık herkes tatil modundan çıkar umarım toparlarız bi an önce
akşam yemek yok bir elma ve 1 lt su
şu saate kadar sadece 2 bardak su içtim birazdan poğaça yiyeceğim mecbur işte olunca öğlene kadar 1,5 lt su içmeyi planlıyorum
Bende yurtta kaloyorum emin ol zor olmuyo:)Kızlar, pazartesi günü okulum başlıyorYurt da diyet işlerini nasıl yürüteceğimi bilmiyorum. Bahçe de basket sahası, spor aletleri falan var. Onlardan mı çalışsam, ne yapsam
menun cok iyi tatlimm yaz tabii:)Kızlar ben düzenli başlıyorum artık menülerimi yazmaya buraya yazmak bana ii geliyor
Saat 6.30 4 ceviz 1 bardak süt
9.30 2 dilim ekmek 2 dilimnpeynir
Öğle yoğurt içine lifalif salatalik
Ara findik ve sütlü kahve
Akşam peynir dilimlenmiş salata yorgunluktan spor yapamadım ama bütün gün ayaktaydim
Canim elmayi aksam yeme. Onun yerine bi corba icöğlen yemeğim bir kase çorba bir dilim kepek ekmeği bir kaç parça tavuk yoğurt ve üzüm bugün yeme faslım bitmiştir su spor ve bir elma dışında :)
Hosgeldin canimm pazar gunu tartildin miMerhaba kizlar okullarin acilmasi ile bende eski duzenime geri dondum sonunda butun evlatlarimizin egitim ogretim yili basarili ve hayirli olsun insallah
Hosbuldum canim pazar gunu 76.900 dum ama bu sabah 77.500 ciktim pazara kadar eksileri gorurum insallah artik 69 gormeyi cok istiyorumHosgeldin canimm pazar gunu tartildin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?