Canim elmayi aksam yeme. Onun yerine bi corba ic
Bende katılabilir miyim boyum 160 kilo 96 çok beterim demi artık şişman olmak istiyorum obezlikten bıktım
Başlangıç:71.700
Bugun:66.200
Giden:5,500
tebrikler darısı başımıza inşallah ne kadar zamanda verdin 5 kiloyu canım
Hosgeldin canim adin neydi:)Bende katılabilir miyim boyum 160 kilo 96 çok beterim demi artık şişman olmak istiyorum obezlikten bıktım
Sabahlari pogaca yemen kilo vermeni cok yavaslatir idilcim. Simitten daha kotu pogaca. EVde biseyler yiyip cikamaz misin sabahlarisabah 2 bardak su kahvaltı birazdan yapacağım ama yine mecburi hamur işi poğaça gibi şeylerle.
Akşam 1 saat yürüdüm yarım saat de belediyenin kurduğu spor aletlerinde çalıştım sabah tartıldım 94 1 kilo vermişim
tebrik ederimmmm:) nelerdesin nilaycimmBaşlangıç:71.700
Bugun:66.200
Giden:5,500
Bi bardak sut bir avuc ceviz ye pratikevet huzursuz oluyorum poğaça yerken sabahları da zor oluyor ama dahada zorluycam sabahları bir telaş oluyor çünkü kalk giyin hazırlan kızımı hazırlıyorum anneme bırakıyorum oradan koştur koştur servise falan derken
Bi bardak sut bir avuc ceviz ye pratik
tebrik ederimmmm:) nelerdesin nilaycimm
Bilmiyorum kimse yok"ersnil, post: 36969356, member: 410480"]Aslında buralardayım şekerim.
Geliyorm bakıyorumbirtek ben okyorum çıkıyorm sonra işe dalıyorum.
Böyle günler geçip gitmiş.
Niye bu kadar sessiz bakim topiğimiz?
Ayy çok teşekkür ederim birinci olmayı hiç beklemiyordum :) Bu hafta yıllık izindeydim canlar,o yüzden giremedim kilo bildirimi de yapamadım. Bol bol yüzdüm ama sanırım ekmek işini biraz abartmış olabilirim tatilde. Bu sabah tartıldım kilo almışım tabiki ama bildirimi buraya Pazar yapayım en iyisi, şu iki gün biraz dikkat edeyim de bari çok almışım gibi görünmeyeyim :)Kızlaarrr listeyi düzenledimm.
Eksik yazdığım varsa söylesin lütfenn..
Bu haftanın birincisinesnesly tebrik ederim canımmm
@Siskooanne Seni de tebrik ederim umarım bizde listeye mutlu sonumuzu yazarızzz
@biyolojiogretmeni07 canımm sende eşine gösterebilirsin listeyii:)
bi de kızlar 2-3 haftadır bildirim yapmayanlar var. bu pazar onları kaldırcam listeden.
siskooanne(ezgi)'nin başarısı bize ders olsun ve artık iyice asılalım şu sağlıklı beslenme ve kilo verme işine:)
ve cidden bu yolu önemseyenlerle devam edelim yolumuza:)
artık kendimizi tamamen toplama zamanıııı:)
Ayy çok teşekkür ederim birinci olmayı hiç beklemiyordum :) Bu hafta yıllık izindeydim canlar,o yüzden giremedim kilo bildirimi de yapamadım. Bol bol yüzdüm ama sanırım ekmek işini biraz abartmış olabilirim tatilde. Bu sabah tartıldım kilo almışım tabiki ama bildirimi buraya Pazar yapayım en iyisi, şu iki gün biraz dikkat edeyim de bari çok almışım gibi görünmeyeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?