İnşallah canım :)
Kizlaar siz boyle olunca inanin motivasyonum iki kat artıyor kendimi size karsi sorumlu hissediyorum:))
Daha hic tartilmadim umarim pazar gunu 63u gorurumm:))
Birden verirsin canım sakın umutsuzluğa kapılma beraber verelim inş
Motivem bi gidiyo bi geliyor :)
İnşaallah görürsün canım :)
pazara kadarda tartılmayı dusunmuyorum acaba 75 olabılırmıyım 3 gunde bıraz zor ama kısmett
keten tohumu nasıl ne işe yarıyor
canım bırcok seye faydası var netten okuyabılırsın ...
ben ozellıkle et tuketmeyenler et sevmeyenlere bırebır oldugu ıcın ve bır yakınımın bu tohumla baya kılo vermesı sonucunda aldım basladım ...
sındırım sorunu olanlarada bırebır tuvalete cok guzel cıkarıyor vs vs = )
Doktor kızıma ishal olduğu için yoğutla yedir demişti şimdi anlayamadım bu doktor mu bir garip :)
bende şaşırdım o yüzden sordum zaten ama bir kez yedirdik kızımın bir haftalık ishalini kesti :S anlamadım valla ama umarım sizde istediğiniz işe yararbılemıyorum canım :/ şaşırdım farklı acıdan dusunmus olabılır belkı
bende şaşırdım o yüzden sordum zaten ama bir kez yedirdik kızımın bir haftalık ishalini kesti :S anlamadım valla ama umarım sizde istediğiniz işe yarar
bu susam seklınde olan tohumdan bahsedıyoruz degıl mı canım ..
yakınım bu sekılde 20 kıloya yakın verdı tabı yedıklerınıde azaltarak
susam şeklinde değildi toz gibiydi ama gerçi keten tozuydu tohumu değil di
hımm ben tohum olarak tuketıyorum canım suda sulandırıyorum yapıskan kıvama gelıyor yogurt katıp tuketıyorum = )
ama sana sabah aksam ılık suya has elma sırkesını onerebılırım ..
1 ay kullanınca cok faydası oluyor hem cılde hem mıdeye ıc organlara temızlıyor arındırıyor ben cok severım
Onuda yaparım canım bide cok su içiyorum ama öyle aman aman wcye gitmiyorum ödemmi atamıyorum acaba
canım bırcok seye faydası var netten okuyabılırsın ...
ben ozellıkle et tuketmeyenler et sevmeyenlere bırebır oldugu ıcın ve bır yakınımın bu tohumla baya kılo vermesı sonucunda aldım basladım ...
sındırım sorunu olanlarada bırebır tuvalete cok guzel cıkarıyor vs vs = )
Belki bağırsakları düzenliyodur İshalide kestiğine göre ....bende şaşırdım o yüzden sordum zaten ama bir kez yedirdik kızımın bir haftalık ishalini kesti :S anlamadım valla ama umarım sizde istediğiniz işe yarar
Onuda yaparım canım bide cok su içiyorum ama öyle aman aman wcye gitmiyorum ödemmi atamıyorum acaba
Bende mi alıp tüketsem bağırsak tembelliği var bende pilav makarna ve ekmeği sıfıra indirince düzeliyorum sadece
Bi hafta karatay diyeti yapmıştım bayağ farketmişti
Bide keten tohumu deniyeyim
Canim keten tohumunu olculu kullan aman haa fazlasi dokunur belkim gunde 1 yemek kasigini gecirme derim benPILAV MAKARNA VE EKMEGI YIMESEK KESKE ama onlarsızda hayat gecmıyor =)
dene canım benım vc sorunum yoktu lakın dahada sıklastı dıyebılırım
Yesil cay ve biberiye cayida odem attiriyor canim aktardan alip kendin demle bir litrelik su sisesine koy icinede limon sik ohh ozaman saat basi vc desin biberiye yag yakiminada faydaliymis :))Onuda yaparım canım bide cok su içiyorum ama öyle aman aman wcye gitmiyorum ödemmi atamıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?