Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

İnşallah canım :)

INSALLAAAHH bırlıkte halledıcez aman sankı ney yaa altı ustu 20şer kılo verıcez sevgıcım harıc tabı =)

Kizlaar siz boyle olunca inanin motivasyonum iki kat artıyor kendimi size karsi sorumlu hissediyorum:))
Daha hic tartilmadim umarim pazar gunu 63u gorurumm:))

vallla benımde canım bugun fırsaat bulabıldım yazıyorum arada ınsallah gorursun canımm

Birden verirsin canım sakın umutsuzluğa kapılma beraber verelim inş

Motivem bi gidiyo bi geliyor :)

İnşaallah görürsün canım :)

ayh benımde yogunluktan duzensızlıkten bır gıdıp bır gelıyordu fakat bugun cok cok ıyı durumlar ogunlerde dıkkat edemesemde cok az yedıgımı dusunuyorum ...

aksam 6dan snra lokma yemıycem baska turlu gıtmıycek bu kılolarr bı 6ları goreydım ıyıydı

kızlar bugunku menulerı toparlarsak kabataslak yazayım ..

sabah
sırkelı su yesıl cay ve nescafe

ara
turk kahvesı

ogle
3-4 kasık haslanmıs makarna yogurtladım yagsız yıdım suylan

sımdı bı tane etımek yıdım

ogunlerden once keten tohumlu yogurdumu yedım ...

aksamda sadece keten tohumlu yogurt ve etımek yıycem su ıcemedım pek 2 lıtre ancak

pazara kadarda tartılmayı dusunmuyorum acaba 75 olabılırmıyım 3 gunde bıraz zor ama kısmett

keten tohumu nasıl ne işe yarıyor

canım bırcok seye faydası var netten okuyabılırsın ...

ben ozellıkle et tuketmeyenler et sevmeyenlere bırebır oldugu ıcın ve bır yakınımın bu tohumla baya kılo vermesı sonucunda aldım basladım ...

sındırım sorunu olanlarada bırebır tuvalete cok guzel cıkarıyor vs vs = )

Doktor kızıma ishal olduğu için yoğutla yedir demişti şimdi anlayamadım bu doktor mu bir garip :)

bende şaşırdım o yüzden sordum zaten ama bir kez yedirdik kızımın bir haftalık ishalini kesti :S anlamadım valla ama umarım sizde istediğiniz işe yarar

bu susam seklınde olan tohumdan bahsedıyoruz degıl mı canım ..

yakınım bu sekılde 20 kıloya yakın verdı tabı yedıklerınıde azaltarak

susam şeklinde değildi toz gibiydi ama gerçi keten tozuydu tohumu değil di

hımm ben tohum olarak tuketıyorum canım suda sulandırıyorum yapıskan kıvama gelıyor yogurt katıp tuketıyorum = )

ama sana sabah aksam ılık suya has elma sırkesını onerebılırım ..

1 ay kullanınca cok faydası oluyor hem cılde hem mıdeye ıc organlara temızlıyor arındırıyor ben cok severım

Onuda yaparım canım bide cok su içiyorum ama öyle aman aman wcye gitmiyorum ödemmi atamıyorum acaba

Bende mi alıp tüketsem bağırsak tembelliği var bende pilav makarna ve ekmeği sıfıra indirince düzeliyorum sadece

Bi hafta karatay diyeti yapmıştım bayağ farketmişti
Bide keten tohumu deniyeyim

bende şaşırdım o yüzden sordum zaten ama bir kez yedirdik kızımın bir haftalık ishalini kesti :S anlamadım valla ama umarım sizde istediğiniz işe yarar
Belki bağırsakları düzenliyodur İshalide kestiğine göre ....
Onuda yaparım canım bide cok su içiyorum ama öyle aman aman wcye gitmiyorum ödemmi atamıyorum acaba

Canım maydanoz saplarını kaynatıp içince ödem attırıyo limonda sıkarsın dene istersen bi

Bende mi alıp tüketsem bağırsak tembelliği var bende pilav makarna ve ekmeği sıfıra indirince düzeliyorum sadece

Bi hafta karatay diyeti yapmıştım bayağ farketmişti
Bide keten tohumu deniyeyim

PILAV MAKARNA VE EKMEGI YIMESEK KESKE ama onlarsızda hayat gecmıyor =)

dene canım benım vc sorunum yoktu lakın dahada sıklastı dıyebılırım

Selam kizlar
Bende gunduz yediklerime pek dikkat edemiyorum ama fazlada abartmadan dengelemeye calisiyorum aksam 7 gibi yemek isini bitiriyorum esimee sofrayi hazirlayip cayimi alip mutfagi terk ediyorum gece cok acikirsa sut icerim.
Hic diyet modunda degilim ben ya 2004 den beri tam 10 senedir yani kizim dogdugundan beri evlendigim kiloya dusemedim ben artik zayif mutlu cocuklu olmakk cook istiyorum ama sadece istemek yetmiyor sanirim bende gizli seker var tatliya cikolataya engel olamiyorum cok mutsuzum basaramamaktan

PILAV MAKARNA VE EKMEGI YIMESEK KESKE ama onlarsızda hayat gecmıyor =)

dene canım benım vc sorunum yoktu lakın dahada sıklastı dıyebılırım
Canim keten tohumunu olculu kullan aman haa fazlasi dokunur belkim gunde 1 yemek kasigini gecirme derim ben

Yesil cay ve biberiye cayida odem attiriyor canim aktardan alip kendin demle bir litrelik su sisesine koy icinede limon sik ohh ozaman saat basi vc desin biberiye yag yakiminada faydaliymis :))

İsmim sena arkadaşlar bende acı çehreye devam ediyorum bir aydır kullanıyorum daha bir kilo verdim normalde kullananlar 4kilo kadar veriyormuş neyse ben 1kiloyada razıyım böyle devam edebilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…