Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Canım ben parka gidiyorum yürümeye sağolsun belediye güzel bir yürüme alanı ve spor için park yaptı 3 tur 1km ediyor parkta ona göre hesaplıyorum 10 tur yürüyorum 3 km falan yürüyorumdur heralde

koşar adımla yuru canım ıyıce cılkın cıkana kdr terle hadı kolay gelsın gorusuruz ben burdayım artık hep

Amin canım ben bi 75 i görsem sonra 65 için o 10 kilolu varya o gazla veririm diye düşünüyorum

dur bakalım ben bu şok dıyet olayına baya sarmıs durumdayım ki o kadar da şok sayılmaz aksamada brokolıyı ekledıkmı bence fena degıl ...

bendekı etkılerınden sonra bakarız sende uygularsın ıstersen 10 gun kadar

Şimdi gitmiyorum canım işteyim daha 2:30!a kadar çalışıyorum bugün eve gittikten sonra gideceğim daha buralardayım

bende ısteyım bırazdan cıkıcam mukelleflere ugramam lazım tahakkuk bırakıcam bayagı yuruycem bugun yanı ...

aksama ıyı hıssedersem yuruyuse cıkmak ıstıyorum bende

hıssetmessemde evde spor yapıcam

İyi hissetmeye bak akşama :)

kızlar listemin kalorisini hesapladım ve işte karşınızdaaa nihalizm karması dıyet :)

kahvaltı :
1 fıncan nescafe 12 kalori

öglen :
1 kase yogurt(tamyaglı) 100 kalori
200 gram brokolı ( haşlama ) 50 kalori

ara :
1 bardak süt ( yarım yaglı+1 cay kasıgı nescafelı ) 92 kalorı

akşam:
1 kase yogurt(tamyaglı) 100 kalori
200 gram brokolı ( haşlama ) 50 kalori

toplamda 404 hadi taş çatlasın 500 kalori olsun + spor + bol su bu iş tamamdır

Kizlarr ben geldim ...

Birazdan aksam yemegimi yiycem henuz 1.5 litre su ictim... bozmadan devammm

Merhaba kızlar Nasılsıniz ?
Hangi diyetleri uyguluyorsunuz ? Ne kadar spor yapıyorsunuz ? Bende 27 yaşında 169 cm 77.7 kg im. HEDEF 59 herkese kolay gelsin

kızlar merhaba
sigara yüzünden bunalımlara girdim ve kesin dahada kilom arttı
son kararım bugünden beri kendime 2-3 tane keyif sigarası vermeye karar verdim v bugün yaptım
yarın kilomuda yazınca eski düzenime geri dönücem..
buarada gruba yeni katılan arkdaşlar hoşgeldiniz...

Merhaba kizlarrr. Diyetler nasil gidiyoo. Ben bugun lise arkadasimla bulusmama ragmen bozmdimm:)

Kızlarrrrrrr giremiyorum birkaç gündür kusura bakmayın. Baya yoğundum şimdi oturabildim bilgisayara. Geçen hafta nerdeyse üç kilo verdiydim şimdi kesin geri almışımdır Üç ileri iki geri ilerliyorum tabloya bakıyorum da ne dengesizim bir alıyorum bi veriyorum Korkuyorum tartılmaya acaba kaç kilo aldım baya kaçırdım 3-4 gündür. Offf pazartesi yeniden başlıcamm sözzzzzz bayram da geliyo bayrama kadar 75 e insem iyi olcaktı

Kız sevgi bana geçen hafta nazar boncuuuuu vermedinnnn Benden çok veren yok sanırım geçen hafta. O değil de bugün üzülerek kilomu bildiriyorum kızın banaaaaaaaaa 77.9 olmuşum o kadar yemeye az bile almışım Valla kızın bana bugün ödül mödül yok bana çok çok az yicem bugün haftaya bari vereyim yine 2-3 kilo. Üç ileri bir geri gidiyorum yaw 60 ları göremicem heralde ben hiç

Merhaba kızlar Nasılsıniz ?
Hangi diyetleri uyguluyorsunuz ? Ne kadar spor yapıyorsunuz ? Bende 27 yaşında 169 cm 77.7 kg im. HEDEF 59 herkese kolay gelsin

Merhaba canim hosgeldin herkes kafasina gore uyguluyor diyetleri

25 yasindayim ve 77 kiloyum cok yakiniz : )
Diger sayfada dun basladigim diyetim var birbak istersen

Hosgeldin sende esracim mrk ettim seni sigara mereti kolay birakilmiyor kendine cok fazla eziyet etmeden azaltmaya calis canim

Merhaba kizlarrr. Diyetler nasil gidiyoo. Ben bugun lise arkadasimla bulusmama ragmen bozmdimm:)

Masallah sana bende dun bozmadim gecede kalkip yimedim

Lakin sabah patates kizartmasi ve peynir yedim ekmek yemedim bugun bende arkadasimla bulusucam salata yemeyi planliyorum...

Biraz listenin disina cikmis olucam lakin yarin tamgaz devam aksamda birs ey yemeyi dusunmuyorum

Kiz srn nerelerdesinnnnnnn neyseki geldin hosgeldinn artik durmak yok yola devam herkes eski azmine dondu sende geldin grup tamamdir

Geldim geldimmmmmmmmmmmm burdayımmmmmm kilolardan kurtulmadan benden kurtuluş yok:)

Hoşgeldin pes etmek yok yola devam
hoşbullduum :) hepimize sağlıklı kilo vermeler
Bugün tartı :73.5 nerdeyse 1 kg almışım ama olsun Baştan başladım..

Gunaydin kızlar maalesef okulun ilk günleri yorgunluk ve stres vardı 63 olmusum maalesef kilo aldım verenleri şimdiden tebrik ediyorum gün içinde giremiyorum ama pazar günleri yanınızda olacam 55 olmadan bu iş bitmeyecek :)

Geldim geldimmmmmmmmmmmm burdayımmmmmm kilolardan kurtulmadan benden kurtuluş yok:)

Oyhh biz memnunuz halimizden siz hedefe erken ulascanizz asil siz bizi terketmeyinnnn sevciynen sen

hoşbullduum :) hepimize sağlıklı kilo vermeler
Bugün tartı :73.5 nerdeyse 1 kg almışım ama olsun Baştan başladım..

Ben gecen hafta uc gunde iki kilo almistim amma neler yemedimki kekler boreklerr cikolatalarr psikolojim bozuktuda ..
Ama size dimedimm hainlik ettim

Simdi bana kizabilirsiniz sakliyivedim diye lakinben gecen hafta diyette degildimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…