Canım ben parka gidiyorum yürümeye sağolsun belediye güzel bir yürüme alanı ve spor için park yaptı 3 tur 1km ediyor parkta ona göre hesaplıyorum 10 tur yürüyorum 3 km falan yürüyorumdur heralde
60ları gorelım bırkac aya kadar ınsallah =)
koşar adımla yuru canım ıyıce cılkın cıkana kdr terle hadı kolay gelsın gorusuruz ben burdayım artık hep
Amin canım ben bi 75 i görsem sonra 65 için o 10 kilolu varya o gazla veririm diye düşünüyorum
Şimdi gitmiyorum canım işteyim daha 2:30!a kadar çalışıyorum bugün eve gittikten sonra gideceğim daha buralardayım
dur bakalım ben bu şok dıyet olayına baya sarmıs durumdayım ki o kadar da şok sayılmaz aksamada brokolıyı ekledıkmı bence fena degıl ...
bendekı etkılerınden sonra bakarız sende uygularsın ıstersen 10 gun kadar
bende ısteyım bırazdan cıkıcam mukelleflere ugramam lazımtahakkuk bırakıcam bayagı yuruycem bugun yanı ...
aksama ıyı hıssedersem yuruyuse cıkmak ıstıyorum bende
hıssetmessemde evde spor yapıcam
Merhaba kızlar Nasılsıniz ?
Hangi diyetleri uyguluyorsunuz ? Ne kadar spor yapıyorsunuz ? Bende 27 yaşında 169 cm 77.7 kg im. HEDEF 59 herkese kolay gelsin
Hosgeldin sende esracim mrk ettim seni sigara mereti kolay birakilmiyor kendine cok fazla eziyet etmeden azaltmaya calis canimkızlar merhaba
sigara yüzünden bunalımlara girdim ve kesin dahada kilom arttı
son kararım bugünden beri kendime 2-3 tane keyif sigarası vermeye karar verdim v bugün yaptım
yarın kilomuda yazınca eski düzenime geri dönücem..
buarada gruba yeni katılan arkdaşlar hoşgeldiniz...
Merhaba kizlarrr. Diyetler nasil gidiyoo. Ben bugun lise arkadasimla bulusmama ragmen bozmdimm:)
Kızlarrrrrrr giremiyorum birkaç gündür kusura bakmayın. Baya yoğundum şimdi oturabildim bilgisayara. Geçen hafta nerdeyse üç kilo verdiydim şimdi kesin geri almışımdırÜç ileri iki geri ilerliyorum tabloya bakıyorum da ne dengesizim bir alıyorum bi veriyorum Korkuyorum tartılmaya acaba kaç kilo aldım baya kaçırdım 3-4 gündür. Offf pazartesi yeniden başlıcamm sözzzzzz bayram da geliyo bayrama kadar 75 e insem iyi olcaktı
Merhaba canim hosgeldin herkes kafasina gore uyguluyor diyetleri
25 yasindayim ve 77 kiloyum cok yakiniz : )
Diger sayfada dun basladigim diyetim var birbak istersen
Hosgeldin sende esracim mrk ettim seni sigara mereti kolay birakilmiyor kendine cok fazla eziyet etmeden azaltmaya calis canim
Masallah sana bende dun bozmadim gecede kalkip yimedim
Lakin sabah patates kizartmasi ve peynir yedim ekmek yemedim bugun bende arkadasimla bulusucam salata yemeyi planliyorum...
Biraz listenin disina cikmis olucam lakin yarin tamgaz devam aksamda birs ey yemeyi dusunmuyorum
Kiz srn nerelerdesinnnnnnn neyseki geldin hosgeldinn artik durmak yok yola devam herkes eski azmine dondu sende geldin grup tamamdir
hoş geldın canımmm ıyı kı geldın bızde motıve olmus bır sekıılde basladık ...
bende şok dıyet sayılabılcek bır dıyet uyguluyorum
ve hatta sımdı karar aldım aksamlarıda brokolı yeme şartıyla 1 hafta 10 gun kacgun yapabılırsem devam edıcem
hoşbullduum :) hepimize sağlıklı kilo vermelerHoşgeldin pes etmek yok yola devam
hoşbullduum :) hepimize sağlıklı kilo vermeler
Bugün tartı :73.5 nerdeyse 1 kg almışım ama olsunBaştan başladım..
Geldim geldimmmmmmmmmmmm burdayımmmmmm kilolardan kurtulmadan benden kurtuluş yok:)
hoşbullduum :) hepimize sağlıklı kilo vermeler
Bugün tartı :73.5 nerdeyse 1 kg almışım ama olsunBaştan başladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?