Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

canım şekeri şekerle değilde kan şekerini düzenlemek için doktorlar bir sürü şey öneriyor bir araştır istersen geçen gün TV de izledim 1 avuç haşlanmış kuru fasulye de dengeliyormus mesela

Yesil cay ve biberiye cayida odem attiriyor canim aktardan alip kendin demle bir litrelik su sisesine koy icinede limon sik ohh ozaman saat basi vc desin biberiye yag yakiminada faydaliymis :))

Bugün gidip aktara diycem zayıflamak için neyin varsa kat karıştır bana ver diye :) :) :)

Biberiye çayı var canım günde bir bardak içiyorum.

özel bi çay almıştım içerisinde yeşilçay yaprağı, siyah çay yaprağı,kakule meyvası ektresi, ebegümeci yaprağı,toz bamya çiçeği var

İsmim sena arkadaşlar bende acı çehreye devam ediyorum bir aydır kullanıyorum daha bir kilo verdim normalde kullananlar 4kilo kadar veriyormuş neyse ben 1kiloyada razıyım böyle devam edebilsem

Canım moralini bozmak gibi olmasın takibi her bünyede değişir ama arkadaşım kullandı bi faydasını göremedi

Bu arada dün akşam yemek yemedim her zamanki gibi. Sabah 1 bardak su ve elma ile başladım güne kahvaltı yapamadım geç kaldım çünkü

ayh bende 5 senede aldım tam 27 kılo ıs hayatında masa bası ıs abur cuburlar 7sını verdım 20sıhalen kaldı delırıcım =( ınsallah verıcezzz

Canim keten tohumunu olculu kullan aman haa fazlasi dokunur belkim gunde 1 yemek kasigini gecirme derim ben

2 ymk kasıgını gecmıyorum cnm onerılende o kadardı

İsmim sena arkadaşlar bende acı çehreye devam ediyorum bir aydır kullanıyorum daha bir kilo verdim normalde kullananlar 4kilo kadar veriyormuş neyse ben 1kiloyada razıyım böyle devam edebilsem

ayh o acı cehre benı zehırlıycektı nerdeyse cok fena bısey ıshal yapıo ınsanı kıloda veremedım hıc :/

3 lt yi buluyor canım

Bu arada dün akşam yemek yemedim her zamanki gibi. Sabah 1 bardak su ve elma ile başladım güne kahvaltı yapamadım geç kaldım çünkü

3 lt ve fazla ıdrara cıkamamak bılemedım cnm bır doktora danıs dıycem ama cokda abartılcak bısey degıl aslında bunyen alısıyordur belkı bılemeyız

evettt kızlar bugun şok dıyete basladım 4 gun yapacagım .... aksamda spor salonuna yazılmayı dusunuyorum ...

sabah

sırkelı su
nescafe sade

Çok diyet derken canım nasıl uygulayacaksın

canım burada gordum bayagı agır dıyet dun baslamıstım lakın brokolı ogle menume yetısmeyınce bende makarnayı yıyıverdım =)

sabah sadece kahve var kahvaltı yok
ogle 100 gram brokolı haslama yogurtlan yıycen baska bısey yok ( ben 100 gramdan fazla yeycem )
arada specıel k nın krakerı varya ondan yınıyo
aksamdada bı elma bı kase yogurt var 6dan snra bısey yok ( ben gene brokolı yıycem elma sevmem )

bol su ve en az 3 km yuruyus ...

bayan yapmıs 5 gun sporda yapmıs ama kosu bandında en az 3-4 km yurumus hergun ımkansız dımeyekde 10 kg vermıs

ben 4 gun yapcem allah ızın verırse

kendi yidiklerimle kıyasladım da :) sabah ben birşey yemiyorum zaten öğlen de çok az akşam 1 elma ama spor çok yapamıyorum malum 7de ancak evde oluyorum acaba burda önemli olan brokoli mi ?

kendi yidiklerimle kıyasladım da :) sabah ben birşey yemiyorum zaten öğlen de çok az akşam 1 elma ama spor çok yapamıyorum malum 7de ancak evde oluyorum acaba burda önemli olan brokoli mi ?

bılemıyorum canım ama sanırım bol su spor ve brokolı uclusu olabılır ...

ayrıca hesaplarsak 600 kalorı ancak var yedıklerımız gunde 2 saat spor eklersek belkıde bu dur keramet

eveet ben geri geldim hiç dikkat etmedim bu dönemdeama yok yok pes etmiycem tekrardan başlıyorum bu sefer hiç vazgeçmem inşallah

eveet ben geri geldim hiç dikkat etmedim bu dönemdeama yok yok pes etmiycem tekrardan başlıyorum bu sefer hiç vazgeçmem inşallah

hoş geldın canımmm ıyı kı geldın bızde motıve olmus bır sekıılde basladık ...

bende şok dıyet sayılabılcek bır dıyet uyguluyorum

ve hatta sımdı karar aldım aksamlarıda brokolı yeme şartıyla 1 hafta 10 gun kacgun yapabılırsem devam edıcem

kızlar brokolımı yuttum bılem iki kaşık yogurtla bayagı şişirdi benı

alllahımmmmmm bu sfer dayanma gucu ver yarabbım

aynen ben bugun sporada baslıyorum evde =)

Canım ben parka gidiyorum yürümeye sağolsun belediye güzel bir yürüme alanı ve spor için park yaptı 3 tur 1km ediyor parkta ona göre hesaplıyorum 10 tur yürüyorum 3 km falan yürüyorumdur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…