HIMM ne kdr gunde kac lıtre ıcıyorsun .. 3-4 lıtre ıcıyorsan vcden cıkmaman lazım aslında bılemedım sımdı
Belki bağırsakları düzenliyodur İshalide kestiğine göre ....
Canım maydanoz saplarını kaynatıp içince ödem attırıyo limonda sıkarsın dene istersen bi
Selam kizlar
Bende gunduz yediklerime pek dikkat edemiyorum ama fazlada abartmadan dengelemeye calisiyorum aksam 7 gibi yemek isini bitiriyorum esimee sofrayi hazirlayip cayimi alip mutfagi terk ediyorum gece cok acikirsa sut icerim.
Hic diyet modunda degilim ben ya 2004 den beri tam 10 senedir yani kizim dogdugundan beri evlendigim kiloya dusemedim ben artik zayif mutlu cocuklu olmakk cook istiyorum ama sadece istemek yetmiyor sanirim bende gizli seker var tatliya cikolataya engel olamiyorum cok mutsuzum basaramamaktan
Yesil cay ve biberiye cayida odem attiriyor canim aktardan alip kendin demle bir litrelik su sisesine koy icinede limon sik ohh ozaman saat basi vc desin biberiye yag yakiminada faydaliymis :))
İsmim sena arkadaşlar bende acı çehreye devam ediyorum bir aydır kullanıyorum daha bir kilo verdim normalde kullananlar 4kilo kadar veriyormuş neyse ben 1kiloyada razıyım böyle devam edebilsem
Selam kizlar
Bende gunduz yediklerime pek dikkat edemiyorum ama fazlada abartmadan dengelemeye calisiyorum aksam 7 gibi yemek isini bitiriyorum esimee sofrayi hazirlayip cayimi alip mutfagi terk ediyorum gece cok acikirsa sut icerim.
Hic diyet modunda degilim ben ya 2004 den beri tam 10 senedir yani kizim dogdugundan beri evlendigim kiloya dusemedim ben artik zayif mutlu cocuklu olmakk cook istiyorum ama sadece istemek yetmiyor sanirim bende gizli seker var tatliya cikolataya engel olamiyorum cok mutsuzum basaramamaktan
Canim keten tohumunu olculu kullan aman haa fazlasi dokunur belkim gunde 1 yemek kasigini gecirme derim ben
İsmim sena arkadaşlar bende acı çehreye devam ediyorum bir aydır kullanıyorum daha bir kilo verdim normalde kullananlar 4kilo kadar veriyormuş neyse ben 1kiloyada razıyım böyle devam edebilsem
3 lt yi buluyor canım
Bu arada dün akşam yemek yemedim her zamanki gibi. Sabah 1 bardak su ve elma ile başladım güne kahvaltı yapamadım geç kaldım çünkü
evettt kızlar bugun şok dıyete basladım 4 gun yapacagım .... aksamda spor salonuna yazılmayı dusunuyorum ...
sabah
sırkelı su
nescafe sade
Çok diyet derken canım nasıl uygulayacaksın
canım burada gordum bayagı agır dıyet dun baslamıstım lakın brokolı ogle menume yetısmeyınce bende makarnayı yıyıverdım =)
sabah sadece kahve var kahvaltı yok
ogle 100 gram brokolı haslama yogurtlan yıycen baska bısey yok ( ben 100 gramdan fazla yeycem )
arada specıel k nın krakerı varya ondan yınıyo
aksamdada bı elma bı kase yogurt var 6dan snra bısey yok ( ben gene brokolı yıycem elma sevmem )
bol su ve en az 3 km yuruyus ...
bayan yapmıs 5 gun sporda yapmıs ama kosu bandında en az 3-4 km yurumus hergun ımkansız dımeyekde 10 kg vermıs
ben 4 gun yapcem allah ızın verırse
kendi yidiklerimle kıyasladım da :) sabah ben birşey yemiyorum zaten öğlen de çok az akşam 1 elma ama spor çok yapamıyorum malum 7de ancak evde oluyorum acaba burda önemli olan brokoli mi ?
bılemıyorum canım ama sanırım bol su spor ve brokolı uclusu olabılır ...
ayrıca hesaplarsak 600 kalorı ancak var yedıklerımız gunde 2 saat spor eklersek belkıde bu dur keramet
eveet ben geri geldimhiç dikkat etmedim bu dönemde ama yok yok pes etmiycem tekrardan başlıyorum bu sefer hiç vazgeçmem inşallah
En büyük keramet spor da da işte
eveet ben geri geldimhiç dikkat etmedim bu dönemde ama yok yok pes etmiycem tekrardan başlıyorum bu sefer hiç vazgeçmem inşallah
aynen ben bugun sporada baslıyorum evde =)
kızlar brokolımı yuttum bılemiki kaşık yogurtla bayagı şişirdi benı
alllahımmmmmm bu sfer dayanma gucu ver yarabbım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?