Gunaydin kızlar maalesef okulun ilk günleri yorgunluk ve stres vardı 63 olmusum maalesef kilo aldım verenleri şimdiden tebrik ediyorum gün içinde giremiyorum ama pazar günleri yanınızda olacam 55 olmadan bu iş bitmeyecek :)
Oyhh biz memnunuz halimizden siz hedefe erken ulascanizz asil siz bizi terketmeyinnnn sevciynen sen
Ben gecen hafta uc gunde iki kilo almistim amma neler yemedimki kekler boreklerr cikolatalarr psikolojim bozuktuda ..
Ama size dimedimm hainlik ettim
Simdi bana kizabilirsiniz sakliyivedim diye lakinben gecen hafta diyette degildimm
Haha Allah iyiliğini versin kız :) Güldürdün beni bayaBen de işte 3-4 gündür ne bulduysam yedim Bidaha yapmayalım böyleeeee verdiklerimizi de geri alıyoz
Sevgi benim itiraflarimi okuyunca surati ne sekil alacak acaba merak ettimgelsede bana kizsa
kız bir haftadır sessiz kalanların kilolarını söylemelerini bekliyodum. ama söylemediler şimdi yine X alanları çıkarcam listeden. ayrıcaaaa! nazar boncugundan sonra ne bu salma bakiimmm!Kız sevgi bana geçen hafta nazar boncuuuuu vermedinnnnBenden çok veren yok sanırım geçen hafta. O değil de bugün üzülerek kilomu bildiriyorum kızın banaaaaaaaaa 77.9 olmuşum o kadar yemeye az bile almışım Valla kızın bana bugün ödül mödül yok bana çok çok az yicem bugün haftaya bari vereyim yine 2-3 kilo. Üç ileri bir geri gidiyorum yaw 60 ları göremicem heralde ben hiç
okul zamanı bende bi tek akşamları girebliyorum canım telefondan ne kadar takip edebilirsem artık. ama bırakma bizi:)Gunaydin kızlar maalesef okulun ilk günleri yorgunluk ve stres vardı 63 olmusum maalesef kilo aldım verenleri şimdiden tebrik ediyorum gün içinde giremiyorum ama pazar günleri yanınızda olacam 55 olmadan bu iş bitmeyecek :)
hiçte söylemiyooo!Oyhh biz memnunuz halimizden siz hedefe erken ulascanizz asil siz bizi terketmeyinnnn sevciynen sen
Ben gecen hafta uc gunde iki kilo almistim amma neler yemedimki kekler boreklerr cikolatalarr psikolojim bozuktuda ..
Ama size dimedimm hainlik ettim
Simdi bana kizabilirsiniz sakliyivedim diye lakinben gecen hafta diyette degildimm
Hoşgeldin canım listeye eklememi ister misin:)Merhaba kızlar Nasılsıniz ?
Hangi diyetleri uyguluyorsunuz ? Ne kadar spor yapıyorsunuz ? Bende 27 yaşında 169 cm 77.7 kg im. HEDEF 59 herkese kolay gelsin
Hosbulduk canım. Eklersen sevinirim.Hoşgeldin canım listeye eklememi ister misin:)
kız bir haftadır sessiz kalanların kilolarını söylemelerini bekliyodum. ama söylemediler şimdi yine X alanları çıkarcam listeden. ayrıcaaaa! nazar boncugundan sonra ne bu salma bakiimmm!
okul zamanı bende bi tek akşamları girebliyorum canım telefondan ne kadar takip edebilirsem artık. ama bırakma bizi:)
hiçte söylemiyooo!tirbiyisizzzz
bu hafta toparladın ama bakk
Lorinem
Evet aynı kilodayiz birlikte zayıflayalim. Yolumuz uzun desteğe ihtiyacimiz var. Senin hedefin kaç?
kız bir haftadır sessiz kalanların kilolarını söylemelerini bekliyodum. ama söylemediler şimdi yine X alanları çıkarcam listeden. ayrıcaaaa! nazar boncugundan sonra ne bu salma bakiimmm!
okul zamanı bende bi tek akşamları girebliyorum canım telefondan ne kadar takip edebilirsem artık. ama bırakma bizi:)
hiçte söylemiyooo!tirbiyisizzzz
bu hafta toparladın ama bakk
Kızlar listeyi temizledim 1 aydır girmeyenler vardı ve ne yazık ki Hilal (xxx) ve Betül'de (snfogretmeni) bunların içindeydi..
bundan sonra daha aktif olmaya çalışalım. 2 hafta üst üste bildirim yapmayanı silcem çünkü grupça motive sıfır oluyo. ben girmezsem sizde beni cezalandırın:)
Diyette ilk günüm
Sabah :1 kupa yeşil çay 2 kcal
4 siyah zeytin 42 kcal
1 tatlı kaşığı bal 15 kcal
5 dal maydanoz 7 kcal
1 kibrit kutusu koy peyniri 69 kcal
1 haşlanmış yumurta 78 kcal
1 dilim köy ekmeği 107 kcal
ara: 1 kuru hurma 35 kcal
Yarım ceviz 13 kcal
Öğle: 2 adet az yağlı köfte 100 kcal
Yarim kase tam yağlı yoğurt 39 kcal
Ara: yarım muz 35 kcal
Aksam: 1 kase Tarhana çorbası 121 kcal
663 kcal
sağol canım benim:)Merhaba canim hosgeldin herkes kafasina gore uyguluyor diyetleri
25 yasindayim ve 77 kiloyum cok yakiniz : )
Diger sayfada dun basladigim diyetim var birbak istersen
Hosgeldin sende esracim mrk ettim seni sigara mereti kolay birakilmiyor kendine cok fazla eziyet etmeden azaltmaya calis canim
Masallah sana bende dun bozmadim gecede kalkip yimedim
Lakin sabah patates kizartmasi ve peynir yedim ekmek yemedim bugun bende arkadasimla bulusucam salata yemeyi planliyorum...
Biraz listenin disina cikmis olucam lakin yarin tamgaz devam aksamda birs ey yemeyi dusunmuyorum
Kiz srn nerelerdesinnnnnnn neyseki geldin hosgeldinn artik durmak yok yola devam herkes eski azmine dondu sende geldin grup tamamdir
Evet 6 da akşam yemeğini yedim. Bide ogleden kalan yarım muz yedim. Suyumu içtim. Yarım saat yürüdüm. Hafifim Mutluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?