Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Olsun canim hedefe giden yolda cekilen cile kutsalmis diyollllla ...
Pazar gunleri bekliyiruz firsatun olursa hafta icide ugra ara sira ..

Haha Allah iyiliğini versin kız :) Güldürdün beni baya Ben de işte 3-4 gündür ne bulduysam yedim Bidaha yapmayalım böyleeeee verdiklerimizi de geri alıyoz

Haha Allah iyiliğini versin kız :) Güldürdün beni baya Ben de işte 3-4 gündür ne bulduysam yedim Bidaha yapmayalım böyleeeee verdiklerimizi de geri alıyoz

Kesinlikle oyle ben 79u gormek uzereydim nasil abanmissam artik ama kendime geldim ....

Yimiyomm artik eski halime azmime dondum cok mutluyum

Sevgi benim itiraflarimi okuyunca surati ne sekil alacak acaba merak ettim gelsede bana kizsa

Lorinem

Evet aynı kilodayiz birlikte zayıflayalim. Yolumuz uzun desteğe ihtiyacimiz var. Senin hedefin kaç?

kız bir haftadır sessiz kalanların kilolarını söylemelerini bekliyodum. ama söylemediler şimdi yine X alanları çıkarcam listeden. ayrıcaaaa! nazar boncugundan sonra ne bu salma bakiimmm!
okul zamanı bende bi tek akşamları girebliyorum canım telefondan ne kadar takip edebilirsem artık. ama bırakma bizi:)

hiçte söylemiyooo! tirbiyisizzzz
bu hafta toparladın ama bakk

Kızlarr yurttaki tartının pili bitmiş o yüzden ben bildirimi bu hafta geç yapıcam. ama en son 3 gün önce tartıldığımda 64 ü görmüştümm:)

Merhaba kızlar Nasılsıniz ?
Hangi diyetleri uyguluyorsunuz ? Ne kadar spor yapıyorsunuz ? Bende 27 yaşında 169 cm 77.7 kg im. HEDEF 59 herkese kolay gelsin
Hoşgeldin canım listeye eklememi ister misin:)

Kızlar listeyi temizledim 1 aydır girmeyenler vardı ve ne yazık ki Hilal (xxx) ve Betül'de (snfogretmeni) bunların içindeydi..
bundan sonra daha aktif olmaya çalışalım. 2 hafta üst üste bildirim yapmayanı silcem çünkü grupça motive sıfır oluyo. ben girmezsem sizde beni cezalandırın:)

Diyette ilk günüm

Sabah :1 kupa yeşil çay 2 kcal
4 siyah zeytin 42 kcal
1 tatlı kaşığı bal 15 kcal
5 dal maydanoz 7 kcal
1 kibrit kutusu koy peyniri 69 kcal
1 haşlanmış yumurta 78 kcal
1 dilim köy ekmeği 107 kcal

ara: 1 kuru hurma 35 kcal
Yarım ceviz 13 kcal

Öğle: 2 adet az yağlı köfte 100 kcal
Yarim kase tam yağlı yoğurt 39 kcal

Ara: yarım muz 35 kcal

Aksam: 1 kase Tarhana çorbası 121 kcal

663 kcal

Nazar boncuğuuuuuu alınca havalara girdim Sil kız iyi yapmışsın haftada bir bile yazmayanı sil bence en azından şurada iki dakika kilo bildirimi yapmak için girilebilir bence Geri gelirse yine eklersin

Mrb arkadaşlar bu hafta tam 66 kg çıktım.ama çok aktif olamıyorum çünkü düğün falan var onlarla uğraşıyorum.öptüm

Lorinem

Evet aynı kilodayiz birlikte zayıflayalim. Yolumuz uzun desteğe ihtiyacimiz var. Senin hedefin kaç?

Suanlik 60 cnm birbirimize destek olalim ve basaralim...

Korktum :-(

Iyu yapmissin bencede siilmekle burasida ihmal edilmemeli ve sorumluluk gerektiriyor canim ...

Gayet guzel sanirim aksam 5ten sonra birseyler yiyip icmiyorsun ??
Spor yapiyormusun bu ar ada ?

Evet 6 da akşam yemeğini yedim. Bide ogleden kalan yarım muz yedim. Suyumu içtim. Yarım saat yürüdüm. Hafifim Mutluyum :)

sağol canım benim:)

Evet 6 da akşam yemeğini yedim. Bide ogleden kalan yarım muz yedim. Suyumu içtim. Yarım saat yürüdüm. Hafifim Mutluyum :)

Cok guzel masallah diyeyim simdiden..
6dan sonra yeme icmeyi kesmek en guzeli bakalim pazara kadar hangimiz daha cok kilo verecegiz diger arkadaslar dahilinde tabi ...

Umudum 75i gormek insallah

Ben de ne zamandır yazmamışım buraya. 19. Günde 3.9 kg gitmişti. Gayet iyi devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…